Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari

va multumim mult pentru felicitarile si urarile pt Antoine ,dragute si atente ca de obicei

zicem si noi la multi ani pentru tonnia si antonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Spun si eu La multi ani micutului Sasha!

Cu sf Anton nu m-am lamurit...e azi sau a fost ieri? In orice caz, ii felicit pe Antonia pe Antoine si pe Antonela!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Salutare tuturor! Stiu ca am promis ca voi intra saptamanal anul asta da pana acu nu s-a putut ca nu am avut net.
Noi am avut ceva treburi de rezolvat si am crezut ca mayanna se va descurca la bunici...azi am adus-o "acasica" la ea cum ii place ei sa zica si luni vom pleca iar...dar e jale...A stat doar cu noi si tare greu accepta sa stea cu altcineva, iar bunicii is stresati din cauza asta si eu cred ca simte. Abia acum a adormit cu mine desi ora ei de somn e 21(cel mai tarziu). Altfel suntem bine, am scapat de pampersi la sf lui august...acu rad singura ca eu fugeam dupa ea sa-i pun scutec si ea nu vroia...nici noaptea si citisem ca scapam ziua, da mai tarziu noaptea si era un circ prin casa...acum sunt convinsa ca ei stiu cel mai bine cand o termina cu "scuteceala".De atunci am avut dor 4 accidente noaptea si atunci racise...
in rest vine la noi in pat in fiecare noapte si noi lenesi o lasam asa ca dimineata suntem zombi ca ea doarme in tot patul, iar noi pe unde mai gasim loc...
Da e desteapta si ne e draga si ne-o asumam cu raspundere.
O sa mai scriu dar cred ca acu vad dublu, asa ca, sa va amintiti de noi va invit pe blogul mayannei (adresa e la semnatura). Va pup cu drag,
(o sa scriu si mesaje nominale ca am una alta de zis, da nu acum ca-s franta...tocmai am venit 250 de km si mi-e somn

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Ana e la socrii asa ca eu ma duc sa ma uit la un film, ha!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai, mai, mai, slaba activitate pe-aici.
Ma duc sa ma spal pe cap.
Ana, evident, nu doarme inca, sta mama cu ea. Aud capra cu 3 iezi la nesfarsit.
Somn usor!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

deci cand ne vedem?
eu pot in teorie in orice seara la 6.30 - 7.00 oriunde. cu copii, fara copii...

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ma bine stabiliti voi orice zi de intilnire si vad eu daca pot sa vin, ca sint prea constrinsa. Gravidutele de ce nu zic nimic?

kid, te-ai bilduit?
Antonia, ce a ales Sa?
Zino, sanatate mamei tale, ca te-ai scos cu ea.

Azi Miruna nici nu s-a strimbat cind am lasat-o la gradi; si-a dat seama in sfirsit ca e mai distractiv la gradi decit acasa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Pentru azi, luni, nu cred ca mai raspunde cineva la apel....maine, sunt doritoare? in jur de 6 e ok si pt mine...vin fara Milan ca vin de la birou direct. si unde?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pana va hotarati cu intalneala, sunteti invitatele mele sa radeti cu lacrimi de prostia omeneasca: http://fobii.blogspot.com/2008/01/tarfa-proasta-la-webcam-super-mortala.html

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sa a ales: surubelnita, bani si carte. Problema e ca are febra de 3 zile, peste 38 fara niciun alt simptom, eu banuiesc o boala a copilariei, ma astept la o eruptie. Pediatra zice ca nu poti sti ce e ca poate trece cum a venit, ca poate fi chiar si de la dinti, ii ies 6.
Dar ne-a intors pe dos.

Mergi la inceput