Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani Tonnia, Anto si Antoine si celor sub acoperire!

mifloricia, un pupic te ajuta la ceva?

eu mi-am recitit povestea nasterii. si numa am oftat si-am zambit si-am lacrimat. cred ca nu am reusit sa-mi conving colegele de birou ca lucram la incheierea unui contract, ce ziceti?

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kristinutza,io cred ca si-au spus cu invidie si autoblamare,in barba:"cat de sufletista e colega in intocmirea unui contract!":P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Antoine!

Diana, haha, si eu ma gindeam sa o felicit pe Antonia pentru sarcina.
Mifloricico, du sotul la doctori.
Norina, sanatate lui Teo!
Nicole, da, si Mirunei ii place scaunul de birou, dar a cam certat-o taica-su si nu se mai suie des in el (se suia in picioare bineinteles, ca de acolo sa se suie pe birou si sa aiba acces la biblioteca). Si eu i-am facut de 2 ori cite o unghie cu oja mirunei, e foarte incintata.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Natydea, La Multi Ani pentru Denis, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.

Tonia, iti urez da azi ca nu stiu daca maine ma apropii de pc.
La Multi Ani pentru Sa, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Waw, mie nu-mi vine sa cred ca aveti bb2 de un an deja, ce fuge timpul. Bravo fetelor, ati fost f harnicute.

Ruxandra, Nicole, Miflore, Diana, Kristinutza, mersi de urari.

Diana, as vrea sa vin mai des dar nu am timp, noroc ca m-am intors la serv si de aici mai apuc sa va "vad" un pic.

Irina, jos palaria pentru proiectul tau, felicitari ca l-ai terminat.

Mifloriciko, imi pare tare rau de accident, bine ca sotul e ok, dar nu ar strica sa-l vada un dr. Sanatate.

Pup fetele, weekend placut,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Multumesc fetele pentru urari! Maine o sa incerc sa atasez poze cu cei 2 fratiori si 2 nepotei si poate si cateva filmulete.
La multi ani Ioana pentru Sa. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de fetite.
Miflore poate ar fi mai bine sa-l duci pe sotul tau la un dr. sa va asigurati ca e totul ok. Sanatate multa.
Si in alta ordine de idei, cand stabilim intalnirea?
Pup, Dea mami de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Scuze m-am grabit si am gresit: Antonia, la multi ani lui Sa!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Dea, nu-i nimic, primesc si urari pentru Sa.

Eu saptamina viitoare pot luni sau marti, ca apoi pleaca sotul in delegatie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc mult pentru urari!
Ne pregatim de torturi, moturi, cadouri, vaccinuri.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani Tonia pentru Sa! Sa creasca mare, sanatos, frumos, destept si norocos!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara fetilor!

sunt la servici si caut sa plec, numa sa vad cum sa fac sa o intind cit mai repede.

dar inainte de plecare am spus sa vad ce ati mai scris.
pai LA MULTI ANI lu Tonia, Antonia si tuturor celor ce sarbatoresc azi. o zi foarte frumoasa sa aveti si sa va bucurati.

vad ca vorbiti de ora de culcare si somn si trezire. Pai la noi Maia se culca cind ii spunem si ne aducem noi aminte, asta cam asa pe la 10 sau 10 jumate, se mai intimpla uneori mai tirziu, daca noi iesim sau am ajuns tirziu acasa. Dar indiferent de ora la care se culca, la 7 si ceva, nu e o regula cu "si ceva-ul" asta, e in picioare, codita dupa mine la baie.
Sunt nemultumita de felul in care maninca. are doar citeva mincaruri pe care le prefera si alt ceva nu incearca. sunt aproape disperata. Nu prea stiu cum sa o invat si altceva, nici macar nu vrea sa incerce sa vada daca e bun sau nu. Asta e mai rau. cred totusi ca la gradinita o sa fie altfel si asta o sa o ajute mult.

aaa.... mi-am facut analizele. Deci cum ma asteptam. calciu sub limita inferioara, dar nu cu mult. Adica in loc de 8,4 am 8,2. La sarcina cu Maia am stat foarte bine cu calciu. Insa sarcina asta e foarte joasa fata de Maia. simt miscarile mult mai bine ca la Maia si nu maninc chiar asa de mult ca la Maia. Am luat pina acum doar 3 kg si am deja 23 de saptamini. sincer nici de mincat nu le prea maninc, numai asa ca stiu ca trebuie.

gata, sun sotu si ii spun sa vina sa ma ia, ca am stat prea mult.

MAi vb. va pup pe toate si ......vreau si eu intilnealaaaaaa.
va .

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 22+
"Daca nu poti intelege lumea vizibila in care traiesti, cum indraznesti sa pretinzi ca intelegi o lume pe care nici macar n-o poti vedea?

Mergi la inceput