*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Fetelor, la ce interval pot face a doua plata dupa card? O fi vreo impunere, ceva??? Nu pricep ce se intampla?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

poti sa faci platile imediat,una dupa alta.Esti sigura ca ai suficienti bani pe card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Salut fetelor!

Va rog tare mult, daca imi puteti spune si mie ce cod avea acel famimos feon? Am cautat in mai multe capitole "La redoute" dar nu am gasit nimic :(

Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by mitzuka

Nu..doar pe asta l-am folosit...si am tot dat comenzi cu el...e un card pe care l-am facut special pentru shopping pe net....

Mai incerc si maine dimineata si daca tot nu merge merg pana la banca sa vad care e treaba...dar e asa frustrant.....

Mitzuka, ce ai facit pana la urma, a mers sa dai comanda sau nu??
Nici la mine nu merge!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by Ramy.

Salut fetelor!

Va rog tare mult, daca imi puteti spune si mie ce cod avea acel famimos feon? Am cautat in mai multe capitole "La redoute" dar nu am gasit nimic :(

Va multumesc mult!

Ramy

Incearca hiver

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

[quote]Originally posted by vl-ad
Incearca hiver

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

Sau HIVER. Eu imi amintesc ca parca era musai sa scrii cu majuscule.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by adeea_ro

quote:
Originally posted by alina.a

intreba cineva daca mai sunt colete de venit di data de 31,eu mai astept unul...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

am ridicat astazi pachetul din 31
nu primisem aviz, am mers direct la posta sa intreb. abia sosise

am aviz!!!!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Buna,

Mi-a raspuns Sabine la emailul de aseara in care ii ceream socoteala ca mi-a inregistrat o comanda dupa 5 zile.
Mi-a spus ca e vina mea, fiindca am folosit cod de FDP=0 si fiindca nu a fost un cod personalizat, LR a trebuit sa verifice si treaba asta a luat timp.
E vorba de codul 64092, care a circulat pe aici...

Mi-a spus ca mi-a trimis comanda deja si ca ii datorez suma de 101 eur (cat era comanda) si daca vreau sa ne reglam, sa-i trimit coletul inapoi.
I-am spus ca de data asta o sa i-l platesc , dar sa faca bine pe viitor sa-mi confirme comenzile imediat si nu dupa 5 zile, ca mi se pare inacceptabila situatia.

si cred ca minte, fiindca nu cred ca trimit ei comenzi doar pe hold fiindca banii pentru comanda asta nu sunt trasi din contul meu inca iar holdul s-a pus abia ieri, deci cand sa o fi trimis?

Acuma daca ma trezesc cu comanda dublata, bine ca am sora geamana si o sa capete o gramada de lucruri : adidasi, parka si multe altele, ca nici nu mai stiu ce era in comanda...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi au retras banii din cont, pt. ultima comanda... si difera de suma retinuta initial... cam cu 1% din valoarea comenzii... ciudat oricum, pt. ca vad ca la ei(raiffeisen), la vanzare, euro a scazut fata de ziua cand au facut holdul... ar fi trebuit sa ramana macar aceiasi suma... daca nu chiar mai mica... Nu mai conteaza...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

nu stiu ce naiba nu am primit mail de confirmare nu am primit nimic la comanda ,imi tot apare acest mesaj:Veuillez renseigner votre canal de contact privilégié si nu inteleg ca franceza mea de balta.............

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 32sapt si 34ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi s-au redus anumite produse puse in cos ieri...

Mergi la inceput