*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am luat coletul.exact ce asteptam e aiurea...
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-slim-femme-active-wear.aspx?productid=324123659&documentid=281807&categoryid=22905179&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
abia ii asteptam si sunt enormi,am luat 42 cred ca mergeau si 38 linistita...ei sunt ok

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324122618&documentid=281807&categoryid=22904502&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
asta imi plce,materialul e ok dar manecile sunt tare lungi desi asa e modelul

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121615&documentid=281807&categoryid=22904502&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
asta e jenant de subtire,ma asteptam la altceva...

http://www.laredoute.fr/vente-parure-drap.aspx?productid=324092012&documentid=207608&categoryid=24754432&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
am cam muscat-o cu marimile cred ca mi-a fost capul in nori.materialul e fff bun astept sa vad cum se comporta la spalat

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

alina, am luat si eu pantalonii. tu cat porti de obicei? eu port 36 si mi-am luat 34, sper sa fie ok. nu sunt purtabili nici asa, mai larguti?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

nu stiu ce naiba nu am primit mail de confirmare nu am primit nimic la comanda ,imi tot apare acest mesaj:Veuillez renseigner votre canal de contact privilégié si nu inteleg ca franceza mea de balta.............

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 32sapt si 34ecografic

flori am patit si eu ca tine....vezi ca trebuie sa bifezi pe la penultimul pas parca "par email" de asta nu-ti ia comanda

succes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by unboticutz

alina, am luat si eu pantalonii. tu cat porti de obicei? eu port 36 si mi-am luat 34, sper sa fie ok. nu sunt purtabili nici asa, mai larguti?

eu la marimile noastre port 44,m-am masurat si la ei sunt la 44.cred ca am gresit cumva,astfel nu-mi explic.pantalonii i-am luat 42,sunt ok sa sti,si culoarea si modelul.lasa ca ii modific eu...dar mi-e ciuda ca mai am doua perechi de pantaloni pe drum tot 42

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

quote:
Originally posted by unboticutz

eu la marimile noastre port 44,m-am masurat si la ei sunt la 44.cred ca am gresit cumva,astfel nu-mi explic.pantalonii i-am luat 42,sunt ok sa sti,si culoarea si modelul.lasa ca ii modific eu...dar mi-e ciuda ca mai am doua perechi de pantaloni pe drum tot 42

povestea noastra...

Alina, eu la marimile romanesti port 44-46. De la LR nu mi-am luat niciodata mai mult de 40 la fuste/pantalon. Iar produsele Active Wear care au elastan le-am luat 38 si-mi vin perfect.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

miki am muscat-o ce mai.macar stiu de acum incolooricum mai am comandate niste bermude tot AW si ceva blugi,bine ca sunt mai mari si ii pot modifica

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu de cand cu Lr nici nu mai stiu ce masura port la noi...

Ma tot intrebam...ce e cu bila aia neagra care iti pare la semnatura?

Mergi la inceput

quote:

povestea noastra...

cred ca depinde totusi de model. eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni 36 (cat port de obicei) si mi-au venit ambele asa ca mai ai o speranta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

noi la strumfi de iulie-august ne-am hotarat sa incepem "marea slabire",adica toata lumea incearca sa slabeasca prin ce metode stie.cantarirea am facut-o miercuri dimineatza si tragem linie in fiecare miercuri."proiectul" eu l-am demarat si spre rusinea mea (dupa ce mai tineam si teorii despre ce si cum sa mancam) am balotat ceva cioco ieri.asa ca azi sunt pedepsita port o bila neagra
unboticutz si zici ca mai am sperante,bine ar fi.

povestea noastra...

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by claujro

noi la strumfi de iulie-august ne-am hotarat sa incepem "marea slabire",adica toata lumea incearca sa slabeasca prin ce metode stie.cantarirea am facut-o miercuri dimineatza si tragem linie in fiecare miercuri."proiectul" eu l-am demarat si spre rusinea mea (dupa ce mai tineam si teorii despre ce si cum sa mancam) am balotat ceva cioco ieri.asa ca azi sunt pedepsita port o bila neagra
unboticutz si zici ca mai am sperante,bine ar fi.

povestea noastra...

aa pai asta-i explicatia! schimba urgent bulina cu ca deja porti 38

Mergi la inceput