* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina,la multi ani,la mesajul trecut eram cu Ana pe cap si ..te-am pierdut...sa ai un an bun,norocos si fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IRINA!!!
PISPI!!!
SA VA DEA VIATA TOT CE DORITI, ZILE SENINE SI FERICIRE, LAAA MUUULTI ANI SA TRAAIIIITI!!!

...si pt. ziua de nume La MULTI ANI ghioceilor:
ANTHONY - Biuta
THEA ANTONIA - Andreea G.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am pus pozici facute ieri, cand Thea avea 2 saptamani. Sunt la semnatura, pe numele ei
Multumesc mult pt toate felicitarile, am plans tare cand le-am citit
Pt a completa in listuta de pe prima pagina: ora nasterii 10,45 si 50 cm.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

IRINAdraga LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE, sa ai parte cat de iute de Andreiucu' scump langa voi...si sa fie totul bine
Pispirica, sa iti creasca fata mare si voi sa fiti sanatosi pe langa ea:)
Lauraai o minunatie de fetita..are niste ochi superbi, o fi numele de vina :))
Sa iti traiasca !!!!!
Ciufvazut gomboteii frumosi..scris un pic la comentarii :)
Gabi mersi frumos de compliment..cand rad astia mici iti vine sa ii papi..ca is dulci..de nu se poate, cand or si vb ca lumea..apoi..nici nu stiu cum a fi de fain :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI SCUMPE GHIOCELE ANA-MARIA SI MIA-ECATERINA SA AVETI O COPILARIE FERICITA SI SA FITI IUBITE!!!

IRINA LA MULTI ANI fericiti si tot ce iti doresti sa se implineasca sumpa mea!!!!!
Laura,vazuram papusa Thea cea frumoasa si cu ochi albastrii.Sa o pap de dulce ce este.Sa te bucuri de zilele astea!!!!
POLI,cum se mai simte NICK
Serj mi-a stat inima in loc cand am citit....de fierul de calcat.Atentie marita!!!Am o verisoara mai departata care saracutza are o cicatrice pe fata de toata frumusetea....din cauza unui accident de acest fel.
Am terminat cu examenele ,asa ca wekendul asta nu ma ating de carti ci ma joc cu al meu print,eventual daca e soare tragem o fuga pana la ocea,caci suntem la 15 minute de mers cu masina de el,deci...relaxare totala!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Initial am vrut sa iau si eu canapeaua pt ca nu am mai intrat de ceva vreme, dar stiu ca voi ma primiti si fara ea.
Multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-au urat la multi ani de ziua mea si vreau sa va spun pe scurt ca nu am sarbatorit in nici un fel, decat prin munca pt ca sunt cu apartamentul in renovari
Si al ora aceasta am muncitorii in casa dar ma rodea de cateva zile sa deschid calc si n-am mai rezistat.
Partea buna din balamucul care este acum in casa, reprezinta faptul ca fimea doare cu orice fel de zgomot (inclusiv bormasina) fara sa se miste doua ore.
Revin ca ma straiga meseriasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

IRINA!
PISPI!
POLIXENI!

VA DORIM SANATATE,IUBIRE,FERICIRE,NOROC,SA AVETI PARTE DOAR DE LUCRURI FRUMOASE SI DE PRIETENI SINCERI IN PREAJMA!SA VA FIE COPII SANATOSI SI SA LE FACETI FRATIORI LA FEL DE FRUMOSI!

Am vazut poze cu ALECU[/red]-[red]BERBECU',ANDREI,AMBRA si SERGIO MARIUCA si,nu in ultimul rand cu THEA MARIA,cea mai "tanara" ghiocica din gasca.

Laura,sa va traiasca minunea cu ochi de peruzea!E o dulceata de fetita!

Suntem la munte si tocmai s-a trezit maimuta,asa ca nu mai pot sta pe aici.Revin sa va povestesc cum am ajuns noi joi noaptea la Budimex,dupa ce d-ra Bubu gustase un varf de pipeta(de sticla).Din fericire s-a lasat fara urmari,dintisorii ei ascutiti trasformand sticla in praf fin.Pup gasca!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI, multa sanatate si numai momente de neuitat alaturi de cei dragi in 2008 IRINA, ANAMARIA(PISPI) si POLI!!!

Ciuf noi am avut o tentativa de patine,pe la 2 ani si o luna.(cu fetita cea mare Monica)Nu a fost de mare succes, in schimb, pe schiuri s-a "chinuit" singura si a insistat din proprie initiativa,tot de la 2 ani si i-a placut mai mult, desi la inceput se incrucisau des.
La 3 ani a fost bine si pe patine.Eu zic ca important este sa-i faca ei placere si atunci are mult mai bune sanse de reusita.

Catrinel sper ca Oana este bine acum? Ce fel de pastilute homeopate i-ai dat? Suedezii astia sunt f. ciudati si imi spun mereu ca de la asemenea produse naturiste copiii pot avea uneori reactii alergice.Mie parca nu-mi vine sa cred ca se intimpla asemenea chestii in afara unor cazuri foarte rare...

Ameera si eu am desfasurat activitati casnice noaptea intr-o perioada, dar cind au avut peste 18 luni,i-am lasat sa ma ajute la "curatenie" (Markus de la bun inceput a fost atit de extaziat dupa aspirator incit a trebuit sa-i cumparam si lui unul de jucarie care mai este si folositor ca aspira asa...un pic chiar de-adevaratelea!).De bucatarit tot "impreuna",dar de invatat sigur ca e imposibil cu copii asa de mici.
Poate imi dai si mie un indiciu/link de prenume de origine araba pentru fetite cu initiala "M"? (chiar sunt in pana de idei pentru fetite,desi nici nu stim ce va fi bebele)

Aalina vai ce multe stie sa faca Ana! Bravo! Asa era si fetita mea cea mare la capitolul greutate si inaltime...Si noi suntem cu abtibildurile,dar la povesti nu se prea concentreaza daca nu sunt suficient de scurte.

Rocsana asteptam mesajul kilometric oricind il vei putea scrie!Sper ca nimic tragic sa se fi intimplat elevei tale.

Dananita ai un flacau atit de chipes cu o freza super! Ochisorii lui si mutrita aia strimbacioasa,m-au acaparat sa stii! (sunt convinsa ca o sa aveti pretendente foarte devreme la asemenea cavaler!)Cum s-a comportat la teatru?

Gabifer si Markus este foarte interesat de muzica.A dansat foarte devreme, iar in ultimul timp, cum aude voci de copii cintind, vrea sa imite si el...Uneori are incercari de "cintat" de unul singur si cu greu ne abtinem zimbetele...In schimb surioara lui cea mica care a stat cu noi in aceeasi atmosfera de la nastere nu prea danseaza si nici nu pare sa fie foate acaparata de muzica.(cel putin deocamdata).Noi avem si un keyboard pentru copiii mai maricei si Markus l-ar atinge mereu.In ceea ce priveste calculatorul a avut o perioada cind era foarte atras (mai ales cind cei mari jucau jocuri),acum vad ca a mai "uitat" de el)

Mihaser cum mai este Cristian cu raceala acum? Sper ca mult mai bine,nu?

Catrinutza eu din contra, la al doilea bebe am fost ceva mai increzatoare, cunoscind ceva mai bine de la ce sa ma astept...Totusi fiecare bebe este diferit si niciodata nu putem anticipa foarte exact cum va fi.Trebuie sa recunosc ca cel mai bine a fost cind aveam deja copiii maricei la nasterea lui Markus.
So don't worry, daca ai facut tu fata atomicei, esti deja foarte tare! (eu la faza cu foarfeca pe monitor cred ca plingeam automat si necontrolat)

Micalsa,Iuliei ii sta atit de bine in rosu! Asa de eleganta e ea mereu la joaca?

Serj sotul meu are o cicatrice fina pe buza inferioara din cauza masinii de calcat. Se mai intimpla, dar cine oare ii poate urmari chiar fiecare secunda pe strengarei?

Laura-Ioana Thea e atit de adorabila, o frumusete inca de la asemenea virsta!

Ce de bineeeee e acasa fara sotz! Chiar si copiii parca se comporta mai dragut si nu mai sunt atit de pretentiosi!

Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani si sa ne traiasca ghioceii nostrii: Ana Maria, Bia Alexandra, Mia Ecaterina
La multi ani si pt mamicile de ghiocei: Irina, Pispirica si Polixeni
Felicitari pt noile noastre burtici Catrinutza si Serj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Laura, sa-ti traiasca minunea mica, e dulce foc. M-apuca nostalgiile ... asa repede cresc copilasii astia. Nu-mi vine sa cred ca deja aniversam rand pe rand doi anisori
carmenpit, spor la renovari, si noi suntem tot intr-o constructie, doar ca partea buna e ca nu in casa. A mea iarasi doarme in orice fel de zgomot ... cand e sa doarma. Cand n-are somn o trezeste orice mic zgomot.
Serj, am vazut si pozele voastre ... ca tot eram eu pregatita sa iti spun sa-mi mai arati cateva. Ce frumos stau amandoi la TV. iulia inca nu are rabdare, ea tot fan YouTube a ramas.
Sa va arat ce ascultam noi cand e ora de masa ... ca altfel nu vrea sa deschida gura dom'soara:
http://www.youtube.com/watch?v=U1QVX517qN0
http://www.youtube.com/watch?v=JVJIrpgHAW8
http://www.youtube.com/watch?v=kMV2uEZ9nIM
http://www.youtube.com/watch?v=PoqDlkrQous
http://www.youtube.com/watch?v=VDyayfFnH90
http://www.youtube.com/watch?v=38xOvqSr_lU
http://www.youtube.com/watch?v=gBHZApljpZ8
http://www.youtube.com/watch?v=O0LTXCbOnKA
http://www.youtube.com/watch?v=u6Gb5vO246g
Si mai sunt inca cateva dar am zis sa nu umplu pagina cu ele.
Andreea, imi inchipui ce spaima ai tras. Dezastru copilasii astia, parca tot ce e periculos ii atrage. Pe a mea am prins-o intr-o zi mesterind sa bage foen-ul in priza ... intr-o priza ascunsa ea de fapt dupa ceva mobila, dar a dibuit-o gaza si pe aia. Oricum, cand e linistea mai mare atunci stiu ca face ceva ... o traznaie, ca ce altceva.
mariana, nu suntem chiar asa de elegante ... Oricum, imediat ce intram in casa o bag direct in vana sa o dezbrac, in asa hal arata. Trebuie sa-i fac o poza intr-o zi . In orice caz observ lumea cum se uita dupa noi si comenteaza "ce murdar e copilul ala.. " Eu am cam lasat-o pe-afara sa faca ce vrea, adica nu stau tot cu gura pe ea sa nu intre in balta aia, sa nu puna mana pe una - alta.
Vreau sa urez si eu La Multi Ani! sarbatoritilor de azi: Ana Maria, Bia Alexandra, Mia Ecaterina, Irina, Pispirica si Polixeni
sa aveti parte de tot ce e mai bun, de sanatate si iubire.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput