* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi_fer spune:
Buna ziua,
Azi mi-am propus sa stau toata ziua pe , desi sunt la birou, tb sa citesc restantele si sa vad toate pozele dar acum sa va spun cateva cuvinte despre ce am mai facut noi.
Sarbatorile de Iarna pentru noi s-au desfasurat intr-un mod placut si nu f agitat. Craciunul l-am petrecut facand si primind vizite iar noaptea dintre ani am petrecut-o in casa nasilor unde Alex a dansat pana la 3 dimineata, ora la care mami, tati si una bucata copil au mers la culcare.
Vizita Mosului a fost primita cu putina teama care a disparut la vederea cadourilor. Inaine de noul an am facut si o mica escapada la munte, sa se bucure si puiul nostru de zapada, nu stiam ca va veni ea, zapada si la casa noastra. Alex iubeste zapada, am stat numai afara in primele zilele cu zapada, apoi zapada s-a murdarit si nu i-a mai placut asa de tare.
Acum suntem putin raciti, prima raceala mai serioasa din iarna acesta si eu care deja ma vedeam iesita in primavara cu nota 0 la capitolul raceli.
Alex este f vorbaret, ii place f tare sa asculte muzica si sa se uite la desene animate muzicale si cum la TV nu gasim asa desene ramane sef pe calculator iar singurul lucru care il mai pot face la calc de acasa este sa ii caut desene pe net.
Am mai citit despre bebei care refuza "aptele", Alex il cere si de trei ori pe zi dar nu si noaptea cand ne lasa sa facem nani.
Catrinuta, bine spunea Ciuf:" Asta da lucratura pe la spate!" Felicitari!!! Iti doresc un bebe sanatos si un partener bun de joaca ptr Atomicul. Eu cred ca va fi baiat.
Vreau un bebe dar... nu este momentul potrivit ptr noi, se pare ca va tb sa mai astept vreo cativa ani, sa avem si noi casa noastra si abia at va veni si bb2.
Anthony - Bia multa sanatate!
Antonia - Andreeamulta sanatate!
Ana-Maria - Tcelene multa sanatate!
Bianca Alexandra - Nicolle27 multa sanatate!
Mia Ecaterian - Dea0277 multa sanatate!
si acum uram multa sanatate! tutror mamicilor de ghiocei sarbatorite in acesta luna: NSHIRO, LORIANA27, LAURA IOANA, COSMINA, BATENTIAN DANA, CARMENPIT77,IRINA71, PISPIRICA, POLIXENI, DIANAD, EMIII2, KIM, CLAUDIA_D, nu as fi crezut ca avem asa multe sarbatorita la inceput de an, va pup pe toate.
Rocsana, ptr eleva ta. Ai dreptate, viata este atat de imprevizibila....
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."
micaalsa spune:
Catrinel, Ramona asteapta o fistata ... abia astept s-o vad si sa aflu cum i-au pus numele. Hai sa o pun si pe Iulia langa Harris, poti sa vezi poze cu ea AICI si altele mai recente, de saptamana asta, AICI
Serj, pai cum sa nu, si eu vreau bebe ... mi-ati facut pofta Sa ai grija de tine si de samburica.
ciuf, asa urat e pe la voi? Brrrr ... nasol rau de tot. Si am inteles ca ba e frig, ba iarasi vine cate-un val de caldura. Urata vreme. Geaca electrica Hai ca de-asta zau de-am mai auzit. V-am vazut si pozele, cu Luca pe skiuri ... (ce fain stau ei in sir indian ) si cu baba dochia
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
Cum am promis mai devreme, uitati niste poze noi si chiar un filmulet ...
Gabi...succes cu casa...io ma gandesc in alt fel...dupa ce s-a nascut mariucu am luat masina...dupa ce o fi bebe doi ne-om lua si casa...iau si eu partea buna: macar aici nu platesc chirie
Rocsana am scris in acelasi timp...urata treaba cu eleva ta, uarata rau...
Catrinele...sanatate Oanei...
Despre atomika ce sa va zic...vorbeste la greu, repeta tot ce poate dupa noi, unele corect altele pe limba ei (telecomanda e invariabil badaia), a incepu sa faca "propozitii" da rfara verb...ala il bag io ca sa aflu ce vrea..."tataie pa pup" (adica ii zice lui tataie pa si il pupa), "tusi buba pau pacaia" (i-a facut buba la par lui tushi si a fost pedepsita la canapea)...chestii dintr-astea...mai foloseste si verbe dar numai in chestii scurte "mami mina tinge" (mami stinge lumina)...si altele de genul...daca o intrebi acum ce vrea "fata sau baiat" invariabil e "baiata"....
Cred ca stie vreo 150 de cuvinte pe care le foloseste in mod frecvent, deja inventeaza tot felul de jocuri, mai ales cu papusile: le pune sa faca nani, le da sa pape, le sterge la fundulet pentru ca au "caca, pute", are niste animalutze mici de tot din plush cu care face instructaj la greu, le aliniaza, le pune in formatii logice, etc...
A inceput sa se prinda cum se face un puzzle, doar ca nu are rabdare suficienta sa le intoarca pana se potrivesc...
E innebunita sa "nese", dupa cum va ziceam si ieri la faza cu monitorul...
E fata civilizata si multumeste daca primeste ceva, zice pardon daca face pozna la funduletz, asta dupa ce se distreaza copios de "patz" si daca stranuti ii zice "tate"...neaparat trea sa dea "noc" cu noi cu paharelul ei si muuulte altele..
La mancare e haos total, numai laptele de dimineata si de seara e ceva pe care pot conta, in rest dupa cum vrea ea..
Am vazut ca si Thea se trezeste noaptea si cere "apte"...la noi nu mai vrea sa adoarma la ea in pat..trebuie sa adoarma intre noi, dupa care o mana uriasa o muta la ea in pat...mai are cateva treziri nocturne, asa ca sa faca apelul ...
revin mai tarziu...ma duc sa zac ca o leguma...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si 6+
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
dananita spune:
Salutare!
Poze cu alecu gasiti aici:
http://www.flickr.com/photos/mamici_de_martie_aprilie2006
Suntem pe fuga, mergem la teatru. O piesa ("Cucu bau cu Ham si Miau") pt copii intre 2 si 3 ani la Ion Creanga. O sa va spun cum a fost. E fain ca piesa nu dureaza mai mult de 30min, biletul se plateste numai de catre adultul insotitor sau adultii (costa 6.3ron o nimica toata zic eu). Revin cu impresii.
Pupaturi si numai bine va doresc!
Dana & Alexandru
POZE cu DANA
micaalsa spune:
Am vazut-o pe Mariucu si pe Alecu berbecu'
Ce de copilasi frumosi avem, cei mai cei
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
gabi_fer spune:
Imi cer scuze c -am trimis mesajul anterior fara nici-o terminatie dar... am avut musafiri prin birou.
Am reusit sa vad toate pozele noi, toti puiutii sunt niste dulci, imi dau lacrimile cand ma uit la ei, sunt asa de diferiti si parca totusi au cu totii ceva in comun.
Dananita- sa-ti traiasca ochisorii de Alecu berbecu.Cine l-a invatat sa se strambe asa de frumos? Faina ideea de a merge la teatru. Chiar as merge si eu cu Alex. Ar fi frumos sa mergem intr-o duminica dimineata cu toti ghioceii.
Catrinutza - mi se pare ca atomiocul a mai luat ceva in greutate, oricum sa-ti traiasca puisorii si bafta la achizitionarea casutei voastre
Micaalsa-Iulia ramane o nazdrava dupa cum imi dau eu seama din poze. O pupam si o raugam sa lase pe mami sa se odihneasca.
Catrinel_17- uite ca mai sunt si baieti asa, Alex toata ziua mami sus mami jos, cand e tati acasa pe mine nici nu ma vede. Si mie imi vine sa mor cand il aud noaptea ca o striga pe mamaie in somn numai ca el sta la mine dc e mamaie acasa.
Ameera- imi pare bine ca ne-ai scris despre voi si imi pare rau ca te-a prins seful. Poate iti faci timp sa mai pui niste poze noi cu Sara. Aveti grija de voi!
Biuta- Imi vine sa-l mananc pe cretolinul tau. Pacat ca se descarca asa de greu filmuletele cu el.
Irina71- nu stiu cum reusesti tu sa te organizezi atat de bine incat sa ne scri zilnic ceva nou. Esti super! Am vazut ca deja este trecuta Catrinuta in lista cu bb2. Bravo! Bebe sanatos surorii tale!
Ciuf- am vazut pozele cu micul Luca la Sky si pe mica ta printesa. Cat de bine ii sta Evei cu ochelari! Imi pare asa de finuta in gesturi...adevarata printesa.
Delia si tu vrei 4-5 copilasi?!!! Bafta!
Stefanna-Felicitari pentru reusita la examene!
Andreea, distractie placuta la munte si pupici ptr Thea. PS. Spune-i ca sunt f dragute rochitele ei.
Elvie - este o draguta blondina ta, cred ca v-ati distrat tare bine cu cearceaful.
Feteleor va pup ca tb sa mai fac si ceva treaba pe aici.
Poze noi aici: http://community.webshots.com/user/gabi_fer
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."
aalina2003 spune:
Catrinutza,sarcina usoara....si bebe sanatos,ca-i fetita sau baietel..nu conteaza,mai ales dac-o fi ca Atomix...
Serj,feliciari si voua si muuulta sanatate!!!!
Stefana,bravo si tie! Ti s-a luiat un pietroi de pe inima,nu? Tu faci o scoala noua acolo?..sau e cevaa ce ai terminat si in Ro?
Ciuf,uite cum trec examenele cu bine! Ce teama ti-era la inceput!!
Mihaser,o sa raspund la somatia ta cat de curand...v-ati mai gandit la nume?
Elvie,bine ai revenit la povestit!
Adar,te-am visat noaptea trecuta,dar aratai altfel decat in poze si erai ..foarte trista..in plus,desi eram la tine, la Sibiu,n-am vazut nici o praji de la tine..ceea ce m-a mirat foarte tare!!!
La multi ani pentru primul ghiocel din primavara ce va sa vina,multa sanatate si dragostye toata viata ei! Pupici de la Ana pentru Ana Maria!
Pispi,la multi ani,un an mai bun si mult noroc!
La multi ani si ghioceilor care-si sarbatoresc ziua de nume: Thea si Anthony!
Ana mea ar bea si ea numai lapte toata ziua,daca ar fi dupa ea...inca e dupa mine si ziua mananca mancare,numai dimineata si seara (inclusiv nopatea pe la 4)primeste lapte. Fructe ..cate o jumatate de portocala cand si cand sau mar ras..dar destul de rar, La pranz supa sau cirobita,un singur fel..nici pe de parte nu se compara cu Thea. IOar seara,tot un fel si din ala nu prea mult,ca strica..Are 82 de cm si cam 10.5kg.Avaand in vedere la la 1 an avea 8.3kg,este in grafic.
De vorbit,vorbeste multe-multe,nici nu pot sa-mi dau seama cam cate cuvinte stie (ieri ii spunea bunicului ca este adorabil...!),asculta povesti cu mare-mare placere (pe urma le povestetste singura umbland prina casa si amestecandu-le,se uita la desene (Minimax-unde stie toate personajele..) si e innebunita sa lipeasca abtibildduri pe unde apuca..De colorat-desenat,nu prea se inghesuie (soacra-mea incearca s-o faca sa deseneze tinand-o de mana...aiurea de tot,da'ce pot sa-i exzplic eu..). Am cumparat ceva carticele de povesti din care lipsesc cuvinte,inclcuite fiind cu imagini. Copilul trebuie sa caute un abtibild la sfarsitul cartii care sa se potriveasca peste imaginea respectiva.Si astea ii plac tare-tare. Am observat ca ii plac foarte mult povestirile cu personaje reale (eu,cand eram mica, catelul Dora, bunica,bunicul,ea insasi,tata,etc)si le amesteca si pe astea cu povestile celelalte.Cculorile le denumeste,dar nu le stie,numerele la fel..cam atat despre ea,m-am intins destul zic eu!
mihaser spune:
Salutare!
Fetele am tinut eu bine minte ca azi ne sarbatorim 3 mamici!
Asadar Irina, Pispirica si laura83. Va doresc numai bine, fericire si multa multa sanatate, atat voua cat si familiei!
De asemenea as dori sa le urez la multi ani tuturor mamicilor si bebicilor care s-au sarbatorit ieri. Eu nu sunt catolica si nu stiam de Sf Anton...sper sa ma iertati!
Multumesc mult pentru mesaje. Eu o sa am ultimele 3 examene pe 1,2 si 3 februarie si am foarte mult de invatat. Colac peste pupaza Cristian tot bolnav e...ne tot plimbam pe la doctor...Se facuse bine, ar m-a pus naiba sa-l scot miercuri din casa
Stefana vreau sa te felicit din suflet pentru reusita! Stiu cat de greu e!
Ciuf iti doresc si tie bafta la scoala! Mai ai examene?
Delia succes la scoala si bineinteles ca va asteptam la petit!
Elvie ma bucur ca ai revenit in trupa...cum o sa mai fac o pauza de invatat o sa ma uit la pozele cu printesa!
Amereea inca nu am poze feaine cu burtica, insa sper sa fac una si sa o pun. Multumesc pentru mesaj!
Andreea G ce vacanta mama...ca simt ca nu mai apuc nici pastele...cailor! sunt intr-o perioada din aia cand problemele se tin scai de tine...
aalina multumesc pentru promisiune! abia le astept! iar avem probleme cu numele...ca de obicei...ce-mi place mie nu vrea sotul si invers!
serj chiar ma gandeam zilele astea ca si fata mea o sa se tina toata ziua dupa Cristian...exact ca Ambra. Tu cum mai stai cu tensiunea?
rocsana vai ce veste proasta...sper ca s-a mai putut face ceva!
Fetele va pup! Intru si maine ca iar avem o sarbatorita si mi-e tare draga! Daca am omis pe cineva va rog sa ma iertati, jur ca nu a fost cu intentie...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
ciuf spune:
La multi ani pentru Pispi, Irina si Laura. Sa fiti fericite langa familiile voastre si indeplinirea dorintelor ce le aveti.
Pentru amuzamentul piticilor:
http://www.youtube.com/watch?v=hQydI4Et-2I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mM32L_qjTNs
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Serj spune:
La Multi Ani!!!! pentru Irina si Pispirica, sa fiti sanatoase, fericite si iubite, o viata plina de realizari si tot ce va doriti!!!
Nshiro ce veste urata...., sa dea DD sa mai fie ceva de facut.
Apoi... poate vine si la tine nr.2!
Catrinutza nu numai la nr. 2 am avut frica, dar si acum! imi este frica mai ales ca armonia care a inceput sa se infiripe intre ei, nu va mai fi la fel cand va veni si al 3-lea. Poate gresesc dar mie imi e frica de asta acum, si ca... nu voi face fata.
Azi de ex am pus masa de calcat (masa grea, tip dulap)in bucatarie si cu fierul pregatit (tot greu), si am plecat sa mi fac alte treburi, lasand-o pe Ambra in urma mea (de obicei vine dupa mine) si nu ajung bine in dormitor ca aud urlete!!! era cazuta masa peste ea, fierul fierbinte! era din fericire cazut langa ea.
dar sperietura mare si cu toata masa aia peste ea, cu usile in cap, s-a ales doar cu buza sparta
offf, si atunci m-am gandit ce am sa fac eu cu 3, daca de una cand suntem singure, nu pot sa am grija....
Mihaser sa stii ca mor dupa ei cand ii vad impreuna.
cu tensiunea, multumesc de intrebare, stau bine (dar cu pastila)
Catrinel imi pare rau ca iar este bolnavioara Oana, dar gresesc, sau in ultima vreme s-a tot imbolnavit?
de fapt, se spune ca in primul an de gradi se imbolnavesc mereu.
am pus cateva poze din vacanta din ro, celelalte ... mai am de asteptat: http://community.webshots.com/user/ciuffy67
pupici
cristina + i miei tesorini