* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)
Raspunsuri - Pagina 4
ciuf spune:
Am pus poze cu piticii mei pentru cine doreste sa le vada: http://good-times.webshots.com/album/562163218AwIIxe
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
[size=4]Catrinutza,deci...vine bebe?Ha,ha....fericito!!!!Felicitari din toata inima!!!!Sarcina usora si bebe sanatos si norocos!!!Si cu sefa....am eu o presimtire ca o sa se imbuneze la ceva timp dupa ce naste,pariez.
Irina Felicitari si pentru sora ta!!!!!Pupam matusica!!!Si intre nepoatele mele este o diferenta de aprope 12 ani.POLI,sanatate lui Nick!Sa se faca repede bine!Mihaser,sa te auda domnul si ....sa am burtica la anul pe timpul asta caci tare imi mai doresc.Si....daca venim in petite.....ne primesti?Ciuf ,vazui pozele cu ai tai.Tare dulce Luca schiorul.Super ca ati fost la schii!Dar cum draga de-i asa de rece la voi,auzi minus 20 de grade,brrrrrr!!!
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI ANA- MARIA, sa ai o copilarie minunata alaturi de fratiorul si parintii tai!(si sa o rogi pe mami sa ne mai puna puze si sa ne mai scrie despre voi)!
Felicitari Catrinutzei pentru cele 6+! Poate ca sefa ta are niste stari mai ..."hormonale" acum in sarcina.Sper sa-si revina la sentimente mai bune...
Ce-mi plac vestile astea despre burtici!Bravo fetelor!
Deliei,Anamariei,Alinei si celorlalte aspirante, mult succes la..."proiect".
Sarcina usoara si sorei Irinei
Felicitari pentru reusita la examene Stefanna! Si eu tot 3 ani aici in Suedia am studiat si am fost asa de fericita cind s-a terminat!
La Multi ani ghioceilor cu numele de Antonia si Anthony!
Delia deci asa cum m-am gindit a fost faza aia cu refuzul lapticului la Rudy.Iti doresc sa iti implinesti visul de a avea mai multi nazdravani.Cu siguranta te vei descurca,la un moment dat cind vor mai creste vor ajuta cu placere.Fetita mea care a implinit de curind 10 ani ma ajuta fara sa-i cer eu absolut nimic, e o virsta cind fetitele sunt topite dupa bebelusi!
Andreea G imi pare asa de bine ca Bubu papa frumos.(este si cazul la bunatatile pe care mami le pregateste pt. ea)Eu nici nu mai stiu ce inseamna vacanta fara aia mici,cred ca m-as simti foarte ciudat sa fiu singura numai cu sotul. Aveam in proiect 3 fetite si 3 baietei, dar poate ca nu va fi sa fie si atunci bineinteles ca vom considera familia completa asa cum este.
Ciuf eu nici nu a auzit pe aici de assemenea geci! Vad ca aveti niste temperaturi mult mai joase ca la noi.Ce as vrea niste zapada si pe-aici.(mie imi place iarna sa fie iarna,cu ger in regula,ninsoare,etc si sotul crede ca nu-s normala!) Ce-mi plac pijamalutele lui Luca si a Evei de satin model chinezesc, nu? Eu am ezitat sa iau (si acum regret) niste costumase pt.copii gen costum traditional chinezesc cind am fost la Singapore cu mai multi ani in urma.Impresiile despre India ale sotului tau pe care le-ai scris m-au facut sa ma mai gindesc daca sa mergem sau nu si pe-acolo...
Serj si Markus il striga pe tati daca il dojenesc cind face ceva nepermis. Deci Ambra maninca doar o singura masa consistenta pe zi? Asa imi facea uneori si fetita cea mare,apoi seara minca 3 feluri!
Irina poate ca si voi iti vei darui un "surior" lui Andrei cind nu va asteptati...Nasa lui Matei facuse 10 ani tratamente pentru bebe, iar acum are 3 copilasi, e drept dupa 3-4 ani de incercari pentru fiecare in parte.Problema lor a fost clasificata "infetilitate inexplicabila" si aici din pacate nu se mai califica pt. tratamente la stat cuplurile care au impreuna deja 2 copilasi,iar la particular au niste preturi...!
Alina ai mei mai mari s-au imbolnavit foarte putin la gradinita.Fetita Monica care e o slabuta si o firava de o bate vintul, s-a dovedit cea mai rezistenta la boli mereu!Ce bine ca Marc s-a obisnuit intre copii!As vrea ca si Markus sa o faca la fel,nu numai aici cu noi acasa...
Catrinel nu cred ca exista sefi care sa fie incintati de concediile de maternitate, dar sigur ca nu e corect sa se comporte asa.Totusi in Europa nordica stam mult mai bine ca in alte parti, sefii parca nu prea indraznesc sa ne arate pe fatza aceste sentimente...(pe de alta parte ma tot gindesc ce cred ei cu adevarat si cit le displace situatia)
Gata,ma duc sa ma uit la pozele printesei celei blonde din OZ si sper ca mamica ei sa ne mai povesteasca despre ea.
Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ciuf spune:
Zisei ca revin si uite-ma revenita.
Delia, bafta la examene, daca nu deja le-ai terminat.
Imi cer mii de scuze ca nu am putut sa vorbesc prea mult cu tine la telefon. Saptamana trecuta a fost una de calvar. M-am bagat la un curs de 5 zile care normal se face intr-un semestru. Cred ca am dormit cateva ore pe noapte. Greu de tot. Ma bucur ca am scapat de el. De marti incep scoala, saptamana asta am stat mai mult la serviciu pentru a recupera saptamana ce mi-o luasem libera.
In februarie ma intalnesc cu Ocebine (care este tot din New York) in New Mexico, sa mergem la ski si snow tubing. iar sapatama care va urma o sa imi plece mamuku. Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Bietul tata stiu ca o sa faca tot posibilul sa ne ajute, dar parca tot mai bine era cu mama sau cu amandoi aici.
Maine mergem iar la patinaj. Vrem sa incerce si Eva. Nu am idee daca mai sunt copii care au incercat sa patineze la nici doi ani, dar am zis sa incercam. Prea se uita cu incantare si plange dupa noi cand intram pe gheata.
Sambata mergem cu Luca la ski si vreau sa incerc si eu sa skiez ca sunt habar nista la capitolul asta. Mi=-o vor lua-o copiii inainte pana ma dumiresc eu de ce sport vreau sa ma apuc.
Mariana, ce surpriza grozava sa ne scrii ... si asa de des!!! ma bucur ca ati avut o vacanta faina in Cuba. Tu esti de toata admiratia. Nu am cunoscut o persoana mai calma ca tine, cu tot vacarmul care il ai in casa, cu oboseala acumulata. Tot timpul esti in forta, cu o energie de nu se termina.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Biuta spune:
Pana nu se sfarseste ziua..musai sa urez LA MULTI ANI cu sanatateANEI MARIA, si Theuticii dragi, Antonia fiind al doilea nume :)
Multumesc tare mult Irinadraga ca ai inceput sirul urarilor, mersi tare mult si celorlalte fete, is tare obo sa ma fix care ce si cum, scuze
M-o dat gata vestea ca esti insarcinata Catrinutoooo
sper sincer ca medicamentele luate amu, la raceala, sa nu fii avut trebusoara cu second genius in training :)..felicitari maximeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ma bucur enorm, sanatate si fericire, am cetit f iute faza cu sefa ta..ma rog..poate or fi hormonii, nu se stie, ca la inceput si eu am fost tzitzirici :)
Lasa..ca toate or fi bine
Simt ca imi scapa ceva..da nu mai am cum sa ma uit..maine dragelor..bine imi pare ca scritaliti un pic mai mult
Aa..stiu..felicitari Stefanna, Delia, Ciuf :)..
Irina71 spune:
Biuta draga , nu eu am inceput sirul urarilor pentru Anthony ... caci habar nu aveam ca e sf.Anthony ieri ... ci Andreea a stiut ... si chiar ma intrebam cum de stie ? Na, ca acum s-a elucidat misterul, am uitat ca pe Bubu o cheama Theea, dar si ANTONIA ! Deci ... LA MULTI ANI, BUBU !! ... si scuze de intarziere
ciuf, super pozele cu familia la munte !
LA MULTI ANI, PISPIRICA !
SA TRAIESTI, SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
IRINA, tu esti oricum tot timpul pe faza!!!
La sa recuperez si eu: la multi ani Antoni si Antonii,
La multi ani Ana Maria si multe bucurii in viata. Sa ii spui lui mami sa mei treaca pe la noi!
La multi ani PISPI!!! Acuma zau… ne-ai parasit??
CIUF, imi pare rau ca pleaca mamuku tau. Nu poate sa mai stea putin?? Ce faci cu copilasii, ii duci iar la gradi?
Oana e racita cobza, tuseste de numa, a avut putina febra ieri, curge cismeaua. S-a trezit azi noapte la 1, la 3 si la 5, eu sunt cam nauca…de, din astea.
Vad ca multe mamici de fetite trec prin ce trec eu…. Na ja, poate vine si vremea noastra. ANDREEA, Oana face fix la fel, dar fix la fel ca si Theutza. Mami cand e de tras… la joaca, restul. Tati, bunica (adica Oma, cuvantul “bunica” o imbatraneste pe soacra-mea)… si mami noapte la 1, la 3 si la 5. Atunci nici din greseala nu zice “tati”.
Ieri eram la birou, ma suna “Oma” si zice ca Oana are febra… Ma reped acasa. Ea o plimba pe Oana prin casa incolo si incoace in brate, si se ruga si “ii transmitea energie” si nu reusea s-o culce. I-am dat pastilutze homeopatice, picaturi in nas si i-am facut ceai (sa mor nu alta ca nu voia la mine in brate ci la ea!!!!). Nu avea chiar asa mare febra, cam 38, asa ca nu i-am dat paracetamol. Dupa ce a plecat ea, a stat Oana la mine in brate si a adormit linsitita, am pus-o in pat si a facut nani cam o ora… cand s-a sculat nu mai avea nimica, numai nas curgator.
nshiro spune:
Ce sarbatoare generala aici pe forum!!!!!! O groaza de aniversati!!!!
Intai si-ntai LA MULTI ANI Ana-Maria prima noastra ghiocita, sa traiesti multi multi ani sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de cele bune in viata! Aceeleasi urari si pentru sarbatoritii de nume Anthony si Thea
Si de asemenea LA MULTI ANI cu intarziere pt proaspata mamica Laura-Ioana (pt 8) si mai putin proaspeteleCarmenpit(pt 14) Irina si Pispi (pt azi)! Si Poli pentru maine ca nu cred ca voi putea intra. Sa aveti zile multe multe pline de soare si fericire si sa va bucurati de puii vostri dragi pana la adanci batraneti.
In alta ordine de idei vad ca a inceput sa ploua cu burtici, Serj si Catrinutza FELICITARIIIIIIIIII norocoaselor! Vreau si euuuuu! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si fremosi si papaciosi si destepti!
Nu am citit din urma doar asa cumva pe diagonala am inceput sa scriu raspunsuri, deci pregatiti-va pt un mesaj kilometric pe curand! Eu sunt suparata si foarte tulburata caci astazi o eleva de-a mea a fost lovita de tren si nu stiu daca a putut fi salvata sau nu... Doamne ajuta! Nu vreau sa va intristez si pe voi, dar atat de fragila poate fi viata uneori...
catrinutza spune:
neata fetelor....
in primul rand multam muuuult de tot de urari, stiam io ca pot conta pe incurajarile voastre si creearea unei bune stari de spirit...eu sunt inca in stare de soc, ca sa zic, pentru ca era ultimul lucru pe care mi-l imaginam ca mi-l aduce Mos Craciun....sper numai sa nu ma fi laudat prea devreme ... astept o noua eco pe 29 ca sa vedem daca si cum evolueaza...
In rest am greturile de rigoare, de data asta de dimineata nu de dupa-amiaza, ma doare burta (am inteles ca asa e dupa o operatie), as dormi si manca in acelasi timp tot ce prin in cale, sunt un pic nervoasa si agiatata pentru ca ma gandesc in viitor cum o sa fie si cum o sa ma descurc...
Fetele care sunteti deja la al doilea copil, tot asa v-ati simtit? ma refer la un fel de frica cum ca nu o sa fac fata la doi...ori or fi deja hormoneii...acum stiu la ce ma inham, nu mai sunt aiurita de la primul bebe care vede totul in roz? asa trebuie sa fie sau io sunt dusa deja cu capul?
Sunt un pic stressy de faza cu antibioticele ca nush daca au fost inainte sau dupa ce ramasei gravi...ca nu stiu daca v-am zis, incerc sa imi amintesc exact data UM si pas daca pot...am aruncat calendarul in care scrisesem, si ca si la mariucu data e incerta...dar io zic asa in sinea mea ca au fost inainte...de asta s-a si prins...noi faceam prostioare neprotejati de ceva vreme si n-a prins nika...pana acum...dar se pare ca trei zile de antibiotic au fost suficiente...si eu care ziceam ca aman pana la toamn proiectul bebe 2.......
Pe mandra nu o mai duc la cresa, o sa aiba soacra grija de ea pana reintru in concediu...tocmai pentru a evita imbolnavirile amandorura...
Cat despre sefa...asa a fost intotdeuna, din pacate...sarcina poate doar a accentuat nesimtirea ei si lipsa bunul simt...dar e ultimul lucru cu care vreau sa imi bat capul acum...
Ciufarino ma distrai cu pozele puse de tine...cel putin alea cu Eva in scaunel de masa si cu ochelari sunt dementiale...parca isi astepta cafeau la terasa...si am vazut ca a venit si "cafeaua"...
Anthony de Bia si Antonia de Andreea...La multi ani pt iri, sa fiti sanatosi si frumoasi, destepti si veseli...
Revin mai tarziu cu poze proaspete si cu povesti despre atomiku vesel si rasfatat la culme....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si 6+
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Ameera spune:
Salutare!
Azi am in sfarsit o zi mai lejera la munca si am reusit printre picaturi sa mai citesc pe aici si sa ma uit la ceva poze... ce mari s-au facut ghioceii de cand nu i-am mai vazut!! Am vazut-o pe Bubu de Andreea, Andrei de Irina, Marc de Alinaalex, Lara de Elvie (ce mi-a placut si mie tricoul cu "Dear Santa, I can explain..." super haios), Eva si Luca de Ciuf... si cam atat, ca apoi a intrat unul din sefii mei in birou, si cum monitorul e indrepttat fix pe usa, a vazut ca ma uitam la poze, si daca tot m-a gasit asa relaxata mi-a gasit imediat ceva de lucru
Multe felicitari noilor burtici, Mariana, Serj, Catrinutza! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Vad ca sunt si multe aspirante, succes si spor la munca tuturor
La multi ani primei ghiocele care face doi ani, Ana-Maria!
Andreea, multumim de intrebare, ne descurcam destul de bine, doar ca evident ca atunci cand Sara e acasa nu prea pot desfasura vreo activitate care sa nu o implice... asa ca treburile casei, traducerile, pregatirea cursurilor si invatatul raman peste noapte... ma declar multumita cand ajung sa ma culc inainte de 1. Am vazut si pozele voastre, cu Bubu cea frumoasa si mereu eleganta. Ii uram si noi "La multi ani!" pentru ziua de nume.
Mihaser, spor cu disertatia! Ai pus poze cu burtica?
Catrinutza, imi pare rau ca ai asa sefa a dracului... oricum, felicitari inca o data pentru Nu-ti face probleme, bineinteles ca o sa te descurci, chiar si cu doi atomei :) Sanatate Mariucului!
Mariana, bine ati revenit, am vazut si pozele voastre din Cuba, poate mai pui si altele. Sarcina usoara in continuare!
Noe, ai inceput lectiile? cum merge?
Va las, tre' sa ma intorc la lucru ca iar imi dau sefii tarcoale... Pupici tuturor - mari, mici si foarte mici
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)