* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mai fetelor, pai voi v-ati pus bine de tot pe treaba. Vestile cu ochisori curg lant
Felicitari Catrinutza si Serj, sa dea Doamne Doamne sa fie bine pana la capat.
Eiii, m-ati ambitionat ... tre' sa trag tare ca si eu vreau

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

LA MULTI ANI !! ANAMARIA
MULTI PUPICI DE LA NOI, AZI DE ZIUA TA.
ASTEPTAM CA MAMI TAU SA MAI PUNA CEVA POZE ... CA NI-I DOOOR

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SERJ, FELICITARI!!!!Ma bucur tare de tot de asemenea veste.Si sper si eu la sfarsitul anului sa intru in clubul mamelor cu mai multi ghiocei.Sarcina usoara si bebe(bebita ) sanatos si norocos!!!!pupam burtica!Iar....ma ia nostalgia de nas.....unde sunt pozele cu printii tai sa-i vad si eu...ca nu-i vazui de multisor,pliiiiiz?

Mariana,mei....asa ma bucur cand vad ca scrii....sincer,de-mi vine sa topai.In avion,asa pati si eu,de destule ori,si la zborurile astea lungi,....dar asta e,dar la voi e mai greu caci sunt mai multi strumfi.Chiar fata ta cea mare te mai ajuta cu mezinii?Tare ma rog la domnul peste vreo 10 ani sa fiu in situatia ta,mami cu 4-5 prunci .Si sper sa si fac fatza,....
Catrinutza,mei scumpa....uite de asta...trebuie sa ....(sa nu dai cu rosii) ....te pui pe treaba si sa-i faci atomicei un fratior sau fratioara....ca sa stai acasa.Oameni sunt oameni,...Spor la treaba!Cine sta cu micuta ta cand esti la treaba?
ANDREEA,scumpa....vorba ta,e bine mei cu buni.Sa o tina domnul in viata macar inca vreo 20 de ani.Si uite asa si Rudy e rasfatat si pupat....se joaca maica-mea cu el non stop si e asa de fericit pupe-l mama....si mi-e imi creste pipota cat carul,mai ales ca acum sunt in focurile examenelor...si nu am timp de el,decat asa seara pentru 1-2 ore cand vin de la scoala.Pe Anaida o sa o rog sa intre si ea pe forum dar dupa ce vad ca a nascut si ca e totul bine,...
LAURA BUN VENIT ACASA cu printesa!!!!Si sa nu ai dubii ca nu te descurci!Imi amintesc si eu ca eram fricoasa...si imi spuneam mereu ca asa cum s-au descurcat altele care au avut prunci la 14-16 ani ...si nu aveau de nicicarele.....asa trebuie sa se descurce si desteapta de mine.Fa-ti curaj!te pupam si pe tine si pe buburuza dee mii de ori!!!Sa ne pui pozici cu papusa cand poti,nici o graba,ok,plizz!
STEFANA FELICITARI!!!!!Si pupam fata harnica,ambitioasa si studioasa!!!!
Mica alsa,ma bucur sa aud ca mai sunt mamici de ghiocei doritoare de inca minuni urlatoare.Deci....pune-te pe treaba....si sa ne dai o veste mare cat de curand!!!
Catrinel,vazut pozele cu Oana-faraoana.Seamana din ce in ce mai mult cu mami si e dulcica foc.Scuze...ca de ocupata ....nu retinui ca Oana nu mai bea lapte de atata timp.Din fericire Rudy de 2 zile s-a pus pe laptic,o sticla seara9dar e bine si atat) caci de alte lactate....nici vorba.L-am mai pacalit eu cu 3-4 lingurite de iaurt ce fructe,dar si alea luate asa.....fugarit prin casa.
Biuta,si pe mine...ma termina al meu cu intrebarile ca de ce nu stie Rudy sa tina discursuri....ca uite domnle copii secretarei isi pregatesc deja lucrarea de doctorat....si abia au implinit 9 luni.caci vai de mine,la 9 luni cate spun si fac....si eu i-am spus sa-i multumeasca cerului pentru un copil sanatos si normal,asta e cea mai mare binecuvantare pana la urma,nu?si faptul ca nu vorbeste fraze....stiu ca nu peste mult timp.....o sa-i rugam sa fie tacuti pentru un minut asa cum acum cand se suie ca un ied pe mese si escaladeaza toata mobila din casa de-mi sta inima in loc,s-ar sui si pe bec daca ar putea,....imi amintesc ca ma plangeam ca nu merge in picioare.
Ciuf,cum merge treaba cu examenele/eu mai am azi unul si maine inca unul si termin .....Am dat 4 deja,deci ce a fost greu a trecut.Ieri am avut unul practic fara de care ....daca nu-l treceam,nu incepeam de martea viitoare practica la spital.Si am avut emotii cat casa.Bafta si vorbim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ghiocica Ana Maria! Sa cresti mare si sanatoasa! Multe bucurii si o viata lunga!

Catrinutza felicitari! ce bine imi pare ca faci si un atomel!

Delia asteptam si de la tine vestea!

Va pup fetele! Imi place tare mult atmosfera asta cu multi ochisori!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI,MULTI,MULTI ANI ANA MARIA!Sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte doar de lucruri bune!

LA MULTI ANI ANTHONY!Thea te pupa dulce si...te asteapta sa stati de vorba.

Catrinuta,sa fie intr-un ceas bun!Asta da surpriza!Vreau si eu bb 2 dar pana nu am o bona pe care sa ma bazez,ma rezum la a visa...Greturi,pofte?Ai fost la dr?Pup Mariucile si burticile!

Mihaser,esti super tare!Deja visezi ca pleci in vacanta si ii lasi pe pitici...

Kim,ce e cu voi?Nicio vorba,nicio poza!Nu ne mai iubesti?

Doublemom,sa-nteleg ca nu-ti mai vezi capul de treburi si zumzaieli?Mai da si tu un semn.

Irina,Thea doar asa sta in casa,cu ciorapei si body.Mai nou si-i da jos sa faca kk...in pampers,of course.La oala face...Bute.Banii i-a primit Thea,ce a contat ca ma-sa a prestat?

Cat nici tu nu mai spui nimic?Nici Ile nu ne-a mai onorat cu prezenta de nici nu mai stiu cand?Ce o fi cu ele?

Mariana,bine ati revenit.N-am vazut insa poze cu voi!Vorba Alineialex,mie mi se face rau cand ma gandesc la plecari scurte cu una bucata copil,nu m-as putea gandi la deplasari atat de luni...cu atatia+burtica.Esti tare curajoasa.Te opresti la 5 bbi sau mai ai curaj?

tania,sunteti sanatoase?

Tili,ce-ti fac flacaiasii?A venit de la Onesti o prietena cu varsat de vant(si ea si baietelul).

Poli,imi pare rau ca sunteti bolnaviori da...trece.Cand mai veniti in Ro?

Noi plecam maine la munte si,asa cum imi doream voi ramane acolo o saptamana cu Bubu.Poate va vedea ca exist si eu,nu numai tati pe care-l iubeste la nebunie si in prezenta caruia ma ignora complet.Mai mult,daca o intreb daca pot pleca imi spune"pa,mami.Du-te!"Dar cand vine vorba de munca "silnica" ma striga pana sar...Fete nerecunoscatoare...

Vestea buna este ca a reanceput sa pape bine.Mai mult,dupa masa de pranz(cu ciorbita,ostropel+iaurt vrea si lapte inainte de nani si bea cca 150 de ml).Ne ingrasam.Pup.Revin.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Va doresc un an nou fericit la toate mamicile si ghioceii de martie-aprilie.

La Multi Ani Ana-Maria ,multa sanatate si multa fericire alaturi parinti si fratior.Si uite asa Ana Maria a dat din nou startul la inca un anisor ..

Felicitari Serj si Catrinutza ,sarcina usoara si bebei sanatosi la toate mamicile care asteapta bebelusi,presimt ca va calc pe urme ..

Nshiro cu intarziere iti urez La Multi Ani si o viata asa cum o doresti,Multumesc ca ti-ai amintit de noi ,Maria_san ramane o frumosa indiferent daca o tunzi sau nu.

Laura Ioana felicitari pt. fetita ,a fost foarte usor sa o imbaiez pe Lara daca o palma a mea era sub gatut ei iar cu alta o spalam.

Am sa revin cu ceva noutati despre Lara curand (a se citi laudat),pana atunci cateva poze mai recente aici: http://www.dropshots.com/georgeta

O zi buna

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, ANAMARIA ! (de tcelen)

Azi e cumva Sf. Anthony ?
Daca DA, atunci LA MULTI ANI, ANTHONY ! (de Biuta)

SA FITI SANATOSI SI SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR !

catrinutza, felicitariiiiii pentru sarcinaaa !!

Stefanna, felicitari si tie pentru reusita la examen !! Bravo !

Delia, ma bucur ca a reinceput Rudy sa bea laptic.

Eu sunt complet data peste cap caci am aflat ca SI SORA MEA E GRAVI !!! Mi-a spus nepoata mea, care la vara, cand va implini 14 ani, va primi cadou ... o surioara sau un fratior ! Nu pot sa creeeeed ......

Andreea, distractie placuta la munte ! Ce zici, poate afli si tu ca sora ta e gravi ?? Eeeeeeeiiiii, cum ar fi ? Stiu ca isi doreste mult.

Edit ca acum am vazut mesajul lui elevie, draga mea, ce printesa blonda aiii !!! Imi place cand e cu tricoul ala haios pe care scrie "Dear Santa, I can explain ..." Esti singura din noi care traieste in emisfera sudica, deci mi se pare tare interesant sa vad poze de la Craciun cu Lara in tricou prin curte Succes la proiectul bebe2 !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CATRINUTZO, mai, ce surpriza ne facusi!!! Felicitari cu carul!! Sa fie-ntr-un ceas bun!
Asa ca nu ai de ce sa te necajesti cu slujba aia. O sa vada sefa ta dupa ce naste cum e. sa stii ca si eu am avut exact aceeasi surpriza ca tine dupa ce m-am intors. Am fost mega-dezamagita. Nu mai fac decat max o treime din ce faceam. Mi.au luat toti clientii… si eu facusem inceputul si ii adusesem pe toti. Si la noi e firma mica “ca o familie” si cred ca astea-s cele mai rele dupa ce te intorci din concediu de maternitate. Capul sus, stii tu ce sti……

ALINAALEX Vazui pozne!!!! Marc in zapada cu georgi, sunt ca in reclame cred ca v-ati distrat tare fain!

MARIANA, evident faine poze de Cuba, FARA voi, tztztz

ANDREEA, Bubu super as always, i-a crescut frumos parul, dupa ce i-ai luato motzul, are iar coditzele alea dulci. Oana nu ma lasa sa ii umblu in par, nu suporta nimica pe cap, cordelutze, agrafe, nika!!!

MICAALSA, danke pt pozele cu harris, e asa de dragutz cu ochii aia mari albastri, o sa fie un rupator de inimi!!! Ce asteapta Cosmina/ramona, fetita (sau fistata, cum zice Oana) sau baiat? Pe Iulia nu am vazut-o, mey!!! Unde sa ma uit, ca in albumul ala nu erau decat harris si jucarii!

Nu mai stiu ce poze am mai vazut ieri…. Trebe sa le iau iar la rand, ca m-am uitat constiincios!!! Dar am uitat ale cui erau, zapacita de mine

ELVIE, ma bucur ca ai scris! treci la laudat!!!!! si eu trec la vizionat poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani pentru Ana-Maria!!!!!, sa cresti mare si sanatoasa, si numai bucurii si lucruri bune sa ai parte in viata!

Mihaela ma bucur mult pentru tine ca s-a dovedit a fi fetita, si ca este bine! sarcina uosara in continuare. vazusem pozele cu Cristian in zapada, si mi-au placut foarte mult asta inainte sa mergem noi al munte, si ma gandeam cum Ambra se va juca, dar...
Andreea ce bine de voi ca puteti sta la munte!!!
Vazut si la voi pozici frumoase cu un Bubu cuminte!!!!
sa stii ca Bubu mananca foarte bine, la noi o singura masa pe zi, adica seara, in rest laptele sa traisca! bea aproape 6ooml/zi.
ah, si sa stii ca si la noi "mama" nu prea are cautare....
Tati este la putere, cand este acasa, numai dupa el umbla, iar daca o cert si incepe sa planga il striga chiar daca nu este acasa.
Elvie ma bucur sa vad ca ai inceput sa scrii din nou!
e o scumpa blondina de Lara in cearsaf (asta e, nu?)
bafta la proiectul nr.2!!!!
Alinaalex eu iti multumesc foarte mult ca te gandesti asa la mine... dar, nu! nu vreau inapoi pe lista....
eu nu pot tine pasul cu voi asa de mult la scris. Asta nu inseamna ca nu voi scrie, mai rar. Oricum, de cate ori pot, va citesc cu mare placere, chiar daca ceva pagini imi mai scapa...
Ce bine ca merge la gradi Marco, si ca-i place! noi mai stam un an acasa pt ca aici de la 3 ani pot sa o duc, iar la tip cresa... este ceva mai complicat, pe puncte... etc.
Micaalsa, ce vad eu ca scrii???? te apuci de bb 2????
pai atunci multa bafta!!!! si sa fie cu ochisori cat mai repede
pupici si Iuliei scumpa
Delia multumesc si tie. Am sa pun si poze, dar inca nu am descarcat nimic din aparat, sper sa pot pune cat de curand.
Ma bucur ca Rudy este pe maini bune!
Irina si cu toate vestile pe care le primesti, tu... nimic?????pai vezi ca se poate!!!!!
am vazut pozicile cu puiul si cu mami cea... slabaaaaaa! cum ai reusit? eu am inceput sa ma ingras iar inainte sa fie in casa noul bb...
Kim am cautat poze cu Alicia mai recente si nu am gasit , poti sa pui ceva???
Otilia fac strigare si aici.... voi ce faceti????
sunteti bine?
fetelor, fara suparare daca am lasat pe cineva nespus, o sa revin imediat ce pot.

ah, pentru Nshiro un La Multi Ani!!! ( cu intarsziere, e drept, dar din suflet) sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte numai de bucurii, si sa vina si timpul sa-i faci Mariei un fratior sau o surioara.
pupici la mamici si copilasi

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ma mai stiti?
Felicitarile noastre pentru: sarcina Cristinei (sa fie cu noroc de data asta si sa ai un bebelus exact cum ti-l doresti tu), sarcina Catrinutzei (asta da lucratura pe la spate) [ai grija de tine si menajeaza-te cat poti de mult. Nu ai putea sa nu o mai duci pe Atomika la gradi si sa te ajute cineva cu ea, ma gandesc ca in felul asta ai fi mai ferita de virusi? Sarcina usoara!], sexul bebelusului lui Mihaser (e ideal sa ai pereche, dar si doi baieti era fain - fiecare copil e diferit. Mai adauga ceva aroma in familie), reusita la examenul lui Stefanna (hai ca mai este un pic si vezi lumina de la capatul tunelului. Esti fata desteapta!), pentru sora Irinei (sarcina usoara si bb sanatos).
La multi ani ghioceilor nostri carliontati Ana Maria si Anthony! Dzeu sa va fereasca de rele si sa cresteti frumosi si sanatosi!
De asemeni, uram La multi ani cu intarziere Lorianei, Laurei, Cosminei, Danei si lui Carmen! Dorintele sa va fi indeplinite si sa fiti fericite!
Laura Ioana, tare cunoscut imi suna cu prima baie a lui bb. Noua ni s-a aratat din spital cam cum ar trebui manevrat bebelusul, nicidecum ca pe un bibelou, dar in fine, nici cu "instructiunile de folosire" nu m-am descurcat. Eram o panicata, noroc cu sotul ca a luat el fraul in mana si a spalat copilul. Eh, atunci am prins si eu curaj si chiar nu a fost rau.
Ai mare noroc ca ai comunitatea DC langa tine si oricand te poate ajuta cu un sfat. Mie loc mi-au tinut cartile. Ele m-au ajutat in momente de cumpana. Cu cartile in fata am stiut cum sa imi cresc copilul, cum sa procedez in cazuri de "urgenta".
Dar ce e mai important sa nu intri niciodata in panica. Oricand exista o cale de salvare. Ai telefon, iti poti suna mama, doctora, prietena. Succes si musai sa ne pui povestea nasterii si poze cu Thea (ador numele ce le-ai pus). Imi pare rau ca ati avut mici probleme la nastere, dar bine ca s-au rezolvat.
Am vazut pozele cu blondina frumoasa, Lara, in hamacul “improvizat”, cu frumosul Marc la sanius, scumpa de Bia cu mutrica ei haioasa si parca pus ape sotii, Andrei, fericit langa mamica lui cea SLABA(Irina, mai are obiceiul cu mangaiatul?) … hmmm, ce am mai vazut??? (unde e emoticonul cu scarpinatul in ceafa?). INca nu am vazut pe cele cu Harris.
Rocsana, ce mai faceti? Ati taiat zulufeii frumoasei Maria? Era tare dulce cu parul lung. Chiar imi doresc sa ii vad mutrisoara cu par scurt.
Serj, iti trimit toate gandurile noastre bune. Imi doresc tare mult sa fie bine de data asta. Sunt convinsa ca Ambra o sa te ajute mult cu bb. Fetitele pun mult accent pe ajutor in casa, sa isi copieze mamicile. Le place sa fie langa mamicile lor, sa le ajute si sa fie felicitate pentru ceea ce fac. Cum ai descris-o tu pe Ambra exact asa e Eva. Umbra lui Luca, cea mai fericita cand Luca o tine de mana, cand Luca o pupa. Cand e el la gradinita il tot striga “Ukaaaa”. Si ii place sa se auda strigandu-se. Ah si una-doua striga "tatukuuuu", "mamikaaaa". Cred ca ii place vocea ei.
Micaalsa, iti dorim sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede.
La noi sunt niste temperaturi groaznice. De dimineata cand am plecat de acasa erau -20. Habar n-am cate or fi fost azi-noapte, dar cert e ca a noastra caldura a tot mers. Si se tot anunta geruri. Ma bate ganduls a imi cumpar geaca electrica, am inteles ca bateriile ar tine 8 ore. E super, mai ales ca we urmator vrem sa mergem din nou la ski.
Revin

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput