* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multumim cui a deschis capitol nou!!!!!

MARIANA, ma bucur ca ai scris!!! Si ca v-ati intors cu bine si fara incidente! Cum merge sarcina? In cate sapt esti acuma?

SERJ, FELICITARI MAXIME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! multa sanatate si un bebe sanatos si voios!!!! Mai baga un rand, doua!!!

POLI, imi pare rau ca sunteti raciti!!!! Ai grija de voi. Da, zicea cineva de ceva siropele, dar nu mai stiu cum se cheama. Stiu ca ANDREEA a facut ceva vaccin Theei…Cu echinaceea ai incercat? (dar nu cat e bolnav, se da numai cand e sanatos!!)

CAMELIADA, am tot uitat sa scriu… tu ziceai ca nu mai papa lapte, iaurt, fructe, nu? Oana papa fructe, dar lapte DELOC si iaurt, asa, din cand in cand. O mai pacalesc cu gris cu lapte, dar numai odata, max de 2 ori pe saptamana. Si acuma face mofturi la mancaruri noi… nu a vrut conopida la cuptor….(nou fel introdus azi). Eu URASC conopida, m-o fi mostenit.

ANDREEA, ma uit diseara la poze, abia astept! Si la Marc al ALINEIALEX ma uit, sa-l vad in nametzi

Multzu MICAALSA pt poze, sunt si ele in plan diseara!! Pupici mishelinei!

BIUTA, nu te teme, ca incepe el. Am o prietena care are un bebe cu o sapt mai mic ca Oana si abia in decembrie a zis prima oara “mama”. Si de atunci face mari progrese, dar ceva mai incet. Asta-i ritmul!!! Si la baieti e mai incet ca la fetite. Merge la ceva gradi? Jur ca de cand am dat-o pe oana la gradi a luat o viteza de numa cu vorbitul. Si a capatat indemanare la tot felul, taie hartie, de ex…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cind "pisica" nu-i acasa..., imi permit sa stau un picut si eu pe net in timp ce copii cei mari se joaca cu Markus iar Magda e in premergator.

POli imi pare tare rau ca din nou aveti probleme cu febra...Astia aici zic sa nu le dam nimic gen echinacee pina la virsta de 2 ani.Totusi,cum am mai scris, suedezii sunt destul de sceptici la capitolul medicina naturista.Si eu i-am schimbat patutul de cind ne-am intors si vad ca acum se trezeste si se furiseaza la noi in dormitor.Sper ca se va obisnui cu timpul...Al meu nu ma ajuta la rufe,dar ii place sa se joace cu faina, facaletul,rotita de taiat,coca, atunci cind "prajituresc" ceva la cuptor.
Aici am pus citeva poze din Cuba, o sa mai bag cind apuc sa le miscorez,ordonez, numesc...

Mihaser si eu ca si Alina cred ca nu se putea spune foarte exact sexul bebelusului la 12 saptamini.Aici medicii nici la 15 nu s-au putut pronunta (sau nu doresc sa-si asume "responsabilitatea"), iar la Magda nici macar la 20, din cauza pozitiei in momentul ecografiei.
E super ca veti avea si baietel si fetita!
Sigur ca va fi okay, riscul este oricum atit de mic, nici sa nu te gindesti la rele! (la odiseea de anul trecut o fata povestea ca cineva facuse rubeola in trimestrul II si nu renuntase la sarcina, iar copilul era okay)

Alina ce cunoscuta imi suna povestea cu lipsa patutului pliant in..."deplasare".Ai descris perfect cum se comporta Markus si Magda daca stau cu mine in pat.(acum cind e tati plecat Markus profita din plin si vine pish-pish sa doarma cu mine .Magda inca nu stie sa escaladeze singura patutul ei)
Deci nici eu nu am venit prea "proaspata" din vacanta, dar bine ca nu s-a imbolnavit nimeni acolo si au facut-o de-abia acasa :-)

Catrinel, saptaminile mele sunt mereu la semnatura . Si eu sunt 100% de acord ca gradinita este un loc unde cei mici invata mereu ceva nou si progresele sunt vizibile daca exista personal calificat.(aici educatoarele au facultate).Ziceai mai demult ca Oana il "place" pe tati.Sa stii ca amindoi baietii mei sunt mai mult dupa tati, dar fetitele inca nu au ajuns la faza asta.
Cind fetitele mai cresc mi se pare ca vor fi din ce in ce mai atrase de mami, o sa vezi tu, sunt sigura.

AndreeaG gata am vazut ultimele poze cu Bubu! Mi-a placut aia la nisip iarna, dar asa de eleganta in asemenea "nisipuri"?

Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Salve, dragi mamici!
va multumesc la toate pentru felicitari, si pentru gandurile bune
Da, sunt in 10 sapt., trebuie sa recunosc ca nu era programat si nici cu gandul nu eram....dar, s-a intamplat...
acum imi doresc sa fie totul bine.
Despre noi ce sa va spun, Ambra este ca o umbra dupa fratiorul ei, si este foate fericita cand o baga si pe ea in seama , umbla prin casa si il cheama chiar daca el nu este acasa. Uneori am impresia ca i face placere sa se auda strigandu-l.
Si noi facem parte din grupul copiilor care nu vorbesc, spune cateva cuvinte mixte, dar de fraze... nici vorba.
Am fost cu ei la munte si nici nu a vrut sa mearga prin zapada, ori in saniuta ori in brate. Abia in ultima zi a inceput sa aprecieze; dar cel mai mult i-a placut la saniute trase de cablu si apoi.. viaaaa, de la deal. La inceput mi-a fost frica ca este prea mica, sa nu se loveasca de ghidon, dar rezultatul a fost ca plecarea s-a lasat cu plansete..
Ma dispera cu dezbracatul... ii place sa se dezbrace si sa umble desculta prin casa, offf....
La computer am ajuns sa stau pe reprize, cand nu are interes domnisoara, ca altfel vine si imi spune "via", si ma impinge sa se urce ea.
poze, inca nu am pregatit, sper sa pot pune curand cateva pozici cu noi.
pupici la mamici si puisori

cristina + i miei tesorini

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Fetelor, va rog din inima sa ma iertati, ca mesajul meu e ceva de genul, buna ziua da-mi toporul....
sint in al miilea cer de fericire, pt ca am luat examenul!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu imi vine sa cred.Nu am facut scorul lui Papura Voda.Nu pot sa cred.Mi-a mai ramas numai unul.Dupa 3 ani de invatat incep sa sper ca va exista si un sfarsit al "carturaritului" si un reinceput al profesatului.
Nu pot sa nu multimesc Celui de Sus care mi-a ascultat rugaciunile.
De la cord pupici daruiti de

Stefanna cea fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutis la mamici si copilasi...promisesem ca revin cu povesti din batatura casei mele, dar se pare ca nenea distribuitoru' de net a intrat in greva...sper ca de acum sa fie bine...

Deci incerc sa fac rezumatul rezumatului ca sa nu va plicti prea tare...

Sarbatorile au trecut destul de linistite...ultima data cand va scriam va spuneam ca si eu si sotul eram bolnavi rupti si speram sa nu ia si fata...n-a fost dupa dorinta noastra ci a virusului...din fericire am gasit o doctorita tare draguta la Alf. Rusescu (nici nu incape comparatie intre nenorocirea aia de spital de la Elias si asta de copii...de la personal pana la dotari)...din fericire a fost numai vorba de muci la greu, da' la greu si chiar daca a aparut si o tuse care mai persista si acum la sculare, totusi n-a mai fost nevoie de antibiotice sau alte minunatii...

Craciunul a fost destul de linistit cu vizite peste vizite, si cadouri...cel mai frumos cadou mi l-a facut Maria...cand a "nese" (trad:a desenat) cu forfecuta pe ecranul proaspatului meu monitor LCD primit cadou de la hazbant...si acum daca o intrebi ce a facut acolo, ea raspunde senina, ba chiar mandra de realizarea ei ca a "nese"...preferam sa o faca pe cearsafuri...
Bineinteles ca a vizitat-o si Mos Cracila, chiar daca facu pozna cu monitorul, in persoana prietenului nasei ei...la inceput s-a ascuns dupa birou si il pandea cu interes, dar nu se lasa convinsa sa vina sa isi ia uriasul cadou...pana la uram s-a indurat de rugamintile noastre, ba chiar la cadorisit pe bietu' mos si cu vreo doi pupici dintr-aia sanatosi...

Revelionul l-am petrecut toti trei impreuna cu alte doua familii cu bebici...a fost o experienta interesanta pt toti...cel putin pt mine asa a fost, chiar daca pana cand au fost bagati la nani copiii a fost nebunie generala...

Ne-am bucurat si am profitat cat s-a putut de zapada care a cazut de sarbatori...si de care inca mai profitam la cata a ramas....cea mai fericita a fost gagalicea care nu se mai dadea dusa in casa desi avea nasul vanat...i-a ajutat pe baieti la dat zapada din curte si de pe strada, s-a tavalit in zapada cu Lisa-cateaua, amandoua doua zapacite, ne-am plimbat cu saniuta ....ce mai, nebunie si veselie totala...

Din pacate, mi s-a pus sula in coaste sa ma intorc la servicu de la 1 feb...amenintata aproape pe fata ca daca nu ma intorc acum sunt sanase ff mari sa nu ma mai intorc pe postul meu, ci pe unul mai prost platit...am fost de acord, dar ei nu stiu ce stiu eu......am ramas oricum cu un gust extrem de amar de la chestia asta si dezamagita...dupa ce am format o echipa 4 ani (tipul de meserie si faptul ca eram o mana de oameni a creat o relatie care a depasit limitele unui simplu job...eram ca o familie in care toti stiau de fiecare, ne ajutam, ne acopeream...deci era mai mult decat un loc de munca)... nu m-as fi asteptat sa mi se vorbeasca pe tonul pe care mi s-a vorbit, sa uite parca cine am fost, cu atat mai mult cu cat eu am pastrat legatura si m-am comportat la fel...si ma mai mira ca in cateva luni si sefa mea o sa nasca...am crezut ca o sa o mai domoleasca asta, dar am senzatia ca mai tare a inrait-o...

Sunt multe de pove despre chestia asta si nu vreau sa va innebunesc de cap, dar pt mine a fost un adevarat soc, va spun drept ...

In rest toate une si frumoase...si ma bucur de ceea ce eu stiu si sefa nu......indiciu: semnatura mea

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si 6+
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Catrinele, Cifarina...multam fain ca ati intrebat de mine ..speshiali for iu...

Andreea..vazui poze cu Bubu...

Stefanna ...felicitari pt examen..asa da-i gata, arata-le de ce sunt in stare romanii...succes in continuare...

Serj...deja imi soptise o pasarica ca vine bebe 3 la tine...felicitari, sa iti traiasca si sa fie sanatos...

Laura...felicitari si tie pentru noul membru al familiei

Alina...cum ii mai merge la cresa lui mark????...noi cred ca sarim capitolul pentru o perioada, se pare ca si doctorita asta noua ne-a zis ca nu e copil de dus inca in colectivitate...i-am facut o analiza (igE totale...ceva legat alergii..valoare normala e de pana in 10, ori ea avea 97 valoarea)...soacra a zis ca o sa stea cu ea...intr-adevar ar fi invatat o gramada acolo...ma analizam un pic...

irina vazui si poze cu mandru tau...

Acum ma retrag pentru ca trebuie sa fac de papa...nu ca m-ar inghesui chefu' prea tare...acum as zace si dormi la greu..

Pupacesc la greu si ne "vedem" mai tarzior....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si 6+
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINUTZA, CE VAZ EU LA SEMNATURA TA????
FELICITAAAARI!!!
SARCINA USOARA CU BB2 SANATOS!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Serj, inca o data felicitari, sarcina usoara, nastere la fel si un bebelus sanatos! ma bucur f. mult ca ne-ai scris! am o rugaminte: as vrea sa te punem din nou pe listutza, pliz, dar numai cu permisiunea ta , si daca vrei, si cu un DPN...vrei?
abia astept sa ne pui si niste poze noi cu Ambra si Sergio!

pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI - MULTI ANI FERICITI PRIMULUI NOSTRU GHIOCEL CARE IMPLINESTE 2 ANISORI,
ANA - MARIA !!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Stefanna, felicitari pt. examen si multa bafta in continuare!
wow, numai vesti bune azi!
Catrinutza, lui Marc ii merge bine la cresa acum, chiar i-a fost dor de copii in vacanta , acuma suntem in faza ca abia plecam de acolo vad ca nici nu s-a imbolnavit deloc...e ok!
vorbeste multe, mananca bine, deci toate-s bune si frumoase...iar eu, nu m-am intors inca la servici, desi am zis ca o fac in ianuarie, dar am amanat totusi pe martie, cand imi expira mandatul de CIC, ca zau, nu stiu cand ma mai intalnesc eu cu ocazii dintr-astea si acasa-s si asa multe lucruri de facut...si poate gasesc un alt servici mai fain...sper...dar inca n-am gasit...
cat o sa mai lucrezi daca te intorci la 1 febr.? adica cat trebuie sa lucrezi ca sa intri in alt CIC? ca nu stiu...poate imi iese si mie figura cu bb2 inainte de a ma intoarce la servici si-s curioasa...

pozele noastre

Mergi la inceput