* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, POLIXENI !
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !

Vazut pozici foaarte frumoase !

Gabi, ce nai a primit Alex de la Mosu' Stie sa-l foloseasca ? Imi place cand mestereste cu surubelnita, sa stii ca si Andrei e disperat dupa trusa cu scule a lui tataie ....
Frumoase si pozele cu peisaje !

dananita, mai, mai, dar ce ochi albastri are Alecu' berbecu' E un copil tare frumos !

Serj, iubita ... tu ai niste copii de nota 10, ce sa mai. Ce bucatarie a primit Ambra de Craciun, zici ca e adevarata ! De cadoul lui Sergio nu ma pronunt, ca nu mi-am dat seama ce e ... un vehicul in miniatura ? (dar ce ?). Eiiiiii, Ambra e mai nazdravana, asa sunt varsatoarele cand sunt mici (sora mea e varsatoare), dar sa vezi, cand va veni bebe mic, te va ajuta f. mult !

Laura Ioana ... in sfarsit, pozele mult asteptateeee !! Ai o papusa de fetita, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea ! Sper sa-i ramana ochii albastri.

Eu aseara am petrecut la restaurant pana la 4 dimineata, am dansat si m-am distrat ca-n vremurile bune. Azi am dormitat mai toata ziua, pe chestia asta.
Va pup si va multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste scumpe.
Acum ma duc sa vad chestiile alea de pe youtube de la ciuf si micaalsa, poate mi le salvez si eu in "Favorites". Puuup !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani Polixeni!!!!! sa fii fericita alaturi de familie, multa sanatate si numai bucurii!

La Multi Ani si pentru Dianad si Emiii multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Poli! Iti doresc multa sanatate si fericire, o surioara pentru Nick cat de curand si sa-ti gasesti un job fain!

Mariana multumesc de intrebare! Cristian se simte bine! In sfarsit...a avut pneumonie iterstitiala. Am fost cu el la pediatru si ne-a trimis azi sa facem radiografie. S-a confirmat diagnosticul si azi ne-a dat reteta cu niste prafuri pe care le ia la 12 ore. Medicul de familie l-a ascultat, insa nu si-a dat seama ca are pneumonie...insa pediatrul din prima...ce inseamna experienta! Acum mai mergem la control peste 5 zile si sper ca atunci sa fie totul ok.

Fetele va pup! Maine ma duc la opera...Aida. Canta sotul prietenei mele! Chiar sunt curioasa daca o sa rezist 4 acte acolo. Maine imi pleaca si sotu la nemti...norocul meu ca sunt cu mama, care a stat in permanenta cu piticu`!
Azi i-am luat o vacuta de plus ce ii place lui mult si trenulet Thomas...M-a contrat cu sotul o jumate de ora ca pe cutie scria ca de la 3 ani se recomanda trenuletul, dar eu am tot insistat ca am baiat mare...ca a trecut cu bine de o pneumonie nasoala

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

La multi ani sarbatoritelor din aceste zile, Irina, Pispirica, Polixeni!

Mariana, si Sara se ofera cu placere sa ma ajute la treburi... da’ ce iese dup-aia... oricum trebuie sa o iau de la capat :) Asa, cu chestii mai marunte e ok, isi gaseste si ea de lucru pe langa mine, ma ajuta sa strang/intind rufele, "bucatareste", calca, matura si ea cu propriile ustensile, dar daca e vorba de ceva ce necesita mai mult timp... nu prea merge. O sa ma gandesc la nume, desi eu m-am cam indepartat de partea araba de cand am terminat facultatea si am uitat multe, ca m-am dat cu iranienii . Aveam niste liste pe undeva, o sa le caut.

Aalina si Catrinutza, ca de fiecare data, nu incetez sa ma minunez de cate stiu fetele voastre! Felicitari!

Despre noi...n-ar fi nimic special de zis. La gradinita e totul ok, a fost bolnavioara foarte des in primele 2 luni, am ajuns pana la internare la un moment dat, dar in ultima vreme n-au mai fost deloc probleme, sper sa o tina tot asa. A fost un singur incident la gradi, intr-o zi a cazut si s-a lovit de o masa, avea o jucarie in gurita, si si-a spart dintele din fata, a ramas cu mai putin de jumatate din el.. m-am cam necajit atunci, intre timp m-am obisnuit cu noul look.. asta e, se mai intampla.
Si Sara e pasionata de puzzle-uri, are multa rabdare cu ele, dar cauta sa le potriveasca dupa forma, se ia mai putin dupa culoare sau imagine. In general toate jocurile de constructie ii plac, imi spuneau si de la gradinita ca la astea se descurca cel mai bine. Ii plac mult si cartile, stam mult sa povestim si a ne uitam la poze.. mai ales seara, acum nu mai adoarme sub nicio forma fara "cate". Ii place sa se joace si cu papusile, le hraneste, imbraca/dezbraca, plimba, le culca... De desenat se plictiseste destul de repede, in schimb ma pune pe mine sa-i tot desenez, nu inteleg de ce i-o fi placand asa mult ca eu ma sperii de ce aratari imi ies :D Mananca bine (si singura, de ceva vreme), doarme bine, e cuminte... E si tare pupacioasa si dragastoasa, se intampla des sa vina din senin la mine, ma cuprinde cu bratele, ma pupa... si eu ma topesc, evident.

Sa vad daca mai apuc sa ma uit la ceva poze inainte sa ma ia somnul de tot. azi am mai reusit sa le vad Mariuca de Catrinutza, Iulia de Micaalsa, Alex de Gabifer, si micuta Thea-Maria... poate-poate o sa recuperez si cu celelalte.

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor si multumim de urari ... nu pot sa cred ca face deja 2anisori.
Noi suntem bine cu programul obisnuit, ieri am iesit la carciuma cu niste prieteni care au si ei o fetita de 3 ani, prietena miei deja si s-au alerat pe acolo de numa, numa asa ca am avut parte de o masa linistita. Mia incepe sa vb din ce in ce mai bine si spunem caca inainte sa facem sa o punem la olita, partea proasta este ca si cand trage un part tot asa zice asa ca mai avem episoade la 6 dimineata pe olita sau pe la 12-1 noaptea, dar asta este. Cu pipi nu ne impacam sa spunem la olita, dar vom ajunge noi si acolo. Cuvinte stie, dar nu am stat sa i le numar pe toate caci invata in fiecare zi altele noi si le poceste ... de ex la sarpe ii spune peki nu ma intrebati de unde si pana unde ca nu am idee.
Are 14-15 kg si cam 85 cm si trebuie sa merge in curand la doctor sa facem vaccinul de 2 ani.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mia, la multi ani si multe bucurii!!
Ana maria, la multi ani si multe bucurii!!!

POLI, la multi ani si tot ce-ti doresti!!!
Dianad, emiii, la multi ani!!!

mai ce de sarbatoriti!!
MIhaser, sanatate lui Cristi, bine ca a trecut cu bine!

MARIANA, uite www.sudairy.com/arabic/fem.html#M" target="_blank">aici nume arabesti feminine cu M.

SERJ, da, oana a fost si in nov bolnavioara, a avut o enterocolita si apoi a luat raceala de la gradi. Toate racelile le-a luat de la gradi, de fapt. Aproape toti copii erau bolnavi, numai 4 erau miercuri din 12. si evident ca a luat si oana.... dar deja se simte mai bine. asta in colectivitate.

pupici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetelor,
In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile pt ziua mea!!!Sunteti niste dragute!!!

In al 2 lea rand vreau sa va spun ca am ramas uimita de cate burticele noi avem la orizont!!! Mai-mai ca mi se face "pofta".Fetelor gravidute va doresc din tot sufletul sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!!!

Am vazut o multime de poze noi si mi-am dat seama ce repede a trecut timpul si ce mari s-au facut puiutii nostri.

Rocsana e tare trist ce s-a intamplat cu eleva ta...sa dea Dzeu sa fie bine!!!

Delia multumim frumos pt intrebare...insa bine nu facem deloc.Tuseste foarte pana vomita.De 3 zile nu a mancat nimic,in afara de lapte,ceai si iaurt.Sunt de-a dreptul ingrozita caci la cate masti cu cortizon i-am facut nu s-a observat nici o ameliorare.Maine il duc iar la pediatru caci dragul de el este extenuat de la atata tuse.I-am dat miere fiarta cu lamaie,ceai de ceapa,ceai de nalba de mare...nimic nu l-a ajutat...sper sa nu se traga la plamani sa ne trezim cu ceva mai grav decat laringita.

Stefanna felicitari pt examen!!!

Catrinel sanatate si voua!!

Danaita mai-mai da frumusel mai e Alecul tau!!Sa-ti traiasca!!!

Elvie "m-au bagat in boala" ochisorii fetitei tale!!Si blonduta cum e...oi-oi ce de inimi va mai frange!!

Serj nu-ti mai fa atatea ganduri ca nu o sa faci fata...mici "accidente" se intampla cu noi de fata.D ex in fata mea si a sotului un copil l-a impins pe Nick de pe pat si pana sa ajungem sa-l prindem a cazut in cap.O sa te descurci,o sa vezi!!Si tu ai 2 copilasi atat de frumosi!!

Laura Ioana ai o papusa vie!!!E o frumoasa!!!

Irina felicitari si sarcina usoara sorei tale!!Se mareste familia!!!

Andreea G uaaaauuu ma uimeste de cat papa Bubu!!Bravo!!!!i-ai mai dat sirop pt stimularea poftei de mancare??

Mariana am vazut pozele din Cuba dar ma asteptam sa va vad si pe voi...

Ciuf bine ai revenit!!ce mi-a placut Luca pe schiuri dar si Eva cu ochelarii ei de soare!!Ce bine ca le puteti oferi atatea activitati extra si in aer liber!!!

Catrinutza felicitari mama!!!

Miha pneumonie??????Da cum asa???Cristi merge la gradi??? Sanatate multa!!

Si acum in mod special vreau sa felicit pe ANA-MARIA,prima noastra ghiocica de 2 anisori!!!Sa fie sanatoasa si norocoasa!!
De asemenea vreau sa urez toate cele bune si Irinei,Pispiricii si DianeiD!!!Sa aveti parte de multe bucurii si realizari si sanatate!!!

Si acum sa va povestesc pe scurt cum a fost ieri...am iesit cu niste prieteni la taverna si dupa ce am terminat de mancat mi s-a adus un tort pliiiin cu artificii si mi s-a cantat "La multi ani" de se uita toata taverna la noi.Nick,desi bolnavior,a fost si el adorabil de cuminte si sociabil.
Acum inchei aici ca s-a trezit Nick!!Va pupicesc pe toate si va doresc o seara placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

POLI LA MULTI ANI SI SA-TI DEA VIATA TOT CE-TI DORESTI !!!SA FII IUBITA SI FERICITA!!!! Pe Nick....oare nu ar fi bine sa nu-l mai lasi nici pana maine,totusi mi se pare cam mult daca tot vomita s tuseste...si nu mananca altceva decat ce ne-ai spus.Ia da u telefon la pediatru copilului !Dar febra are?eu tare panicoasa am ramas decand mi l-a internat pe Rudy din cauza tusei....

Miha,uf,dar cum a facut Cristi asemenea complicatii?Intr-adevar ,pediatru e doctorul care trebuie vizitat de fiecare data cand e ceva in neregula cu copii.Ce nume aveti....pe lista pentru printesa?
Am fost aseara la nunta unui coleg....si m-am simtit tare bine,am ras ca niciodata,intr-una de ma dureau muschii fetei la un moment dat.Si ce mi-a placut....enorm....e ca a avut acolo si bunicii care in aceeasi zi de 19 ianuarie aniversau 61 de ani de casnicie....si nu m-am putut abtine sa nu ma bucur ca exista pe lume si astfel de norocosi care-si intalnesc sortitul de tineri si....raman pentru toata viata.Erau la 80 si de ani....asa de blajini ,deschisi,de zambitori,de multumiti de viata pe care au avut-o .Sper la varsta lor....sa fiu la fel.Bunicul i-a tinut un speech,discurs si i ura nepotului sa fie la fel de fericit precum a fost el,....si i multumea sotiei ca l-a luat de sot...si la suportat ("put up with me) toti acei ani.Ne-a spus fel de fel de istorisiri cum a fost el in al 2 lea razboi mondial....si ca isi tot promitea ca daca scapa cu viata de acolo primul lucru pe care-l face e sa se insoare cu fata pe care a lasat-o asteptandu-l.Frumos de tot....discursul,m-a miscat pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

fetelor inainte sa ma duc sa o culc per Ali am trecut sa va spun noapte buna. si sa ma laud la voi ca sunt cu renovatul aproaoe gataaaa. Am facut sacrificii dar a meritat, de maine ma apuc de curatenie.
Acum cred ca mi-am intrat in normaal si am sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DEA, sunteti pe drumul bun cu olitza, vad!! noi inca suntem departisor. M-am gandit ca din primavara….

POLI, sanatate multa! Dar avea in decembrie laringita, e tot aia, sau a revenit? Pup puiul mic!

AMEERA, ma bucur ca ai mai intrat sa ne zici de Sara. M-a distrat ca ii plac aratarile desenate de tine. Si la noi e la fel, si ea incearca sa le completeze, le deseneaza picioare, gat… cu puzzle s-a imprietenit recent, pana acum vreo luna nu avea rabdare deloc!

MIHA, cum fu la opera?

IRINA, andrei ca si oana.. tot cu trusa de scule a lui bunicu. Ma dispera cateodata cand o vad cu surubelnita.

DELIA, ce frumos trebuie sa fi fost… cred si eu ca te-a emotionat!!! Poze?

SERJ, asa e, nu putem sa ii pazim tot timpul… ai avut noroc! Asa si eu cu Oana asta vara cand a cazut peste o bicicleta si a facut un cucui cat un corn… am zis ca mor cand l-am vazut! Asa, si tot vorbind de accidente, ANDREEA, cum s-a intamplat… bine ca n-a fost mai rau. Si Oanei ii place sa se joace cu sticlutaz cu picaturi… pana acuma nu a reusit s-o deschida. Mai, trebe sa fii cu ochii-n 100 cu astia mici…. Si parca poti??

MARIANA, mie imi zici? Cand vine huzband?

CARMENPIT, bafta cu santierul… ce misto cum doarme micutza!!! Ca sa vezi… si noi tot incercam sa ii ferim.

MICAALSA, misto clipurile!! Multumim!! De unde le-ai primit/gasit?

Oooo am uitat sa zic ca am vazut pozele Theei Maria… Ce m-am bucurat!! LAURA, se vede cat esti de fericita ca ai asa o minune de fetita frumoasa!! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!!!!!

Mergi la inceput