PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Genie: La multi ani Antoniei!

Nu-mi amintesc sa mai avem vreun Anton/Antonia pe listutza. Daca gresesc, urez tuturor celor care poarta numele Sf. Anton "la multi ani"!

Doniro: sa va traiasca printul si sa fiti fericiti toti patru!
Mada: ma bucur ca ati avut parte de sarbatori frumoase in Ro!

Noi de-abia ne-am intors de la Sinaia, unde ne-am simtit f. bine. Poate reusesc sa pun ceva poze zilele astea.

Revin ceva mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute,

din pacate nu am prea reusit sa citesc din urma ca tare harnicute sunteti dar pe ultima pagina mi-am aruncat privirea. Noi am fost afara dimineata, am facut supica cu galuste pe care Robert o papa bine, sper sa si pape, Ieri am facut chiftelute si-a papat, disperasem ca nu vrusase sa pape mai nimic dar apoi si-a revenit. SAmbata fac snitel de curcan si o sa-i dau si lui sa vad daca papa ca pana acum nu i-am dat preajit (adica pana ieri la chiftelute).

Larissa Fata ta o sa cam bage boala-n baietei cu ochisorii ei. Este dulce foc.

Roxana as vrea si eu o dulceata mica macar pe jumate cum este Victor al tau. Si imi doresc sa se accepte bebeii la fel de bine cum este la voi. Daria este o comoara.

Iulia nu ma pot abtine sa nu-l laud si pe piticul tau cu facutul la oala. Robert nu vrea sa stea nici pe oala nici pe WC, sta cateva minute si-o intinde. Daca incerc sa-l fortez sa stea cam incepe sa urle si nu vreau sa aiaba acest sentiment fata de olita asa ca-l mai las pana vrea de buna voie ca apoi mi-e frica ca nu mai vrea deloc MAcar vine si arata dupa ce-a facut caca si el, nu mereu dar arata. Macar ma gandesc ca si acesta-i un semn bun

Buli eu am o prietena aici care alapteaza si mai acum o luna a fost racita cu rosu in gat si-a trebuit sa ia antibiotic. Dar medicul i-a prescris acel antibiotic nu l-a luat de capul ei. Si i-a dat ceva slab iar dr a spus ca desi trece in lapte fiind asa slab este OK si pentru bb. Eu stiam ca se sisteaza alaptatul cand iei antibiotic dar se pare ca s-a mai schimbat. Oricum cea mi buna solutie este ca prietena ta sa mearga la urgente. Puroiul in gat nu-i boala sa se trateze peste doua saptamani. Sa sune iar si sa spuna ce-i este rau sau sa mearga la urgente la spital ca asa ceva nu se poate. Cat ar fi de aglomerat la dr asa ceva nu se lasa peste cateva saptamani. Medicul va vedea cel mai bine ce i se potriveste. Sanatate multa prietenei tale.

Monica 14+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

buna fetelor
din pacate am ff mult de lucru si nu reusesc sa citesc si sa vad ce faceti iar de acasa nu pot intra....
incerc s avad poate reusesc sa vad ce mai faceti
a doniroooo sunteti adorabili, sa iti traiasca - ce frumois se comporta daria, pupa fata din partea noastra
te pup si pe tine si tine-o tot asa - esti super!!!!
va rog mult sa imi spune-ti daca copii vostri vor neaparat sa mananec cu mana lor.
bianca de o saptamana vrea sa pape doar cu mana si nu vrea carne...sunt disperata ca nu stiu ce s aii mai dau - a mancat pana si cartofi prajiti cu muraturi (nu facem a fost o exceptie si nu vroia nimiiiiiiic)
va pup
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Gönul sanatate multa micutei. Speream ca deja este bine.

Gina pupicei si de la noi.

norocuta saru'mana pentru e-mail-ul cu carti.

Babee avem si noi aici in zona gramada de turci si au baclava gramada. Sincera sa fiu am luat rar ca ma gandesc ca atata zahar mai are stau si poftesc la ea dar candva tot dau eu iama iar Kataif eu nu am vazut (poate ca nu m-am uitat prea bine) si poftesc la el de cand citeam in La Medeleni de kataif cu frisca

Monica 14+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Martta multumim mult!

Larissa, doamne ce scumpete aveti voi acolo, are niste ochi

Julax bravo pentru progresul cu olita! Si eu de abia astept sa o conving pe fii-mea sa trecem la etapa asta. De cateva zile vad ca nu mai e asa de respingatoare olita pentru ea. Cand o vede zice "kk" si vrea sa stea pe ea insa pentru scurt timp. Poate usor-usor o sa invete sa o si foloseasca cum trebuie.

Doniro, sunt niste dulci amandoi! Cand citesc ce copii cuminti ai parca imi fac si eu curaj pentru bb2.

Nicolica, saracul pui Philip mic! De faza asta mi-e si mie teama. In septembrie trebuie sa ma intorc la serviciu si habar nu am ce voi face cu Antonia. Chestia e ca ea a stat numai cu mine de la inceput si s-a legat foarte tare de mine. Daca ma vede ca ma imbrac sa duc gunoiul sau sa conduc pe cineva incepe sa planga si urla "mama" cat o tin plamanii. Ca sa plec undeva trebuie sa nu fie in camera cand ies pe usa, trebuie pacalita de fiecare data. Ma cauta si se uita disperata dupa mine. Nu stiu cum sa procedez ca sa o invat sa stea si cu altcineva. Cu mama sta, se joaca totul e bine si frumos daca daca eu ies din peisaj incepe nebunia. Asa si cu Philip al tau, micutul s-a vazut dintr-o data printre straini si s-a speriat. Va pupam si sper sa gasiti o solutie.

Fetelor eu i-am dat ieri Antoniei cuscus si i-a placut tare. Si eu i-am mai dat chiftelute sau clatite, insa nu prea des.

Gonul, aveti grija cu Busra, si eu zic ca febra asa mare nu face de la dintisori. Sa nu fie vorba de vreo infectie urinara sau poate chiar otita in faza incipienta, mai cereti sfatul unui pediatru, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Genie
La multi ani Antoniei!

Bulinutza, eu am incetat alaptarea cand a trebuit sa iau antibiotic, la indrumarea unui medic. Philip avea atunci 7 luni. Mai tarziu am cerut parerea si altor medici si se poate alapta cu unele antibiotice. Mai bine sa merga la dr urgent, prietena ta, mai ales ca bb e foarte mic si are nevoie de tzitzi.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am mers sa comand tort pentru Phillip si apoi am mai dat o fuga la Zara sa ii iau camasi lui Phillip ca doar 2 ii mai vin.Rebecca are un pinguin de plus pe care il iubeste mult, doarme cu el, se plimba etc si astazi l-a luat cu el.De obicei il las in masina dar a urlat sa il ia si am acceptat.S-a jucat ea printre hainute, ne-am uitat si la barbati , merg la casa sa platesc si o pun in carut sa o am sub supraveghiere.Mai ia pinguinul daca ai de unde.Am platit si m-am intors pe unde ma plimbasem.Parca a intrat in pamant.Am rugat un angajat sa ma ajute sa il caut, si inca o angajata s-a oferit -nu l-am mai gasit in tot magazinul!Sincer cine poate fi atat de nerusinat sa ia jucaria unui copil?Nu mi-a fost de banii dati pe el, ci de gest.Nu a mai dormit, a plans si a oftat de imi venea sa mor.L-am luat pe Phillip de la gradi si ne-am dus la Zoo ca de-acolo l-am luat.Asa lume nerusinata n-am vazut.Pacat

Bulinuta eu stiu ca se dau antibiotice, dar depinde ce au ei in Canada.Mie de ex mi-au spus ca doar Ospen pot lua(eu doar penicilina pot lua, la restul am alergii).Sa mearga la urgenta ca nu poate astepta atat.Am luat de-alea ca mi-a fost pofta rau..si se mai pusera 5 kile

Nicolica linistiti-va si mai incercati alta data.La noi se lasa copilul cate putin -un timp- doar ca sa se acomodeze.De ex pe Phillip l-am lasat intai jumatate de ora, apoi o ora si tot asa pana am ajuns la 4 ore.Nu a avut probleme dar eu stateam pe langa usi cu sufletul la gura.Deci stiu cum te-ai simtit .Chiar si dupa 2 ani, cnad am schimbat gradi la fel mi-au recomandat ca sa nu aibe probleme.Si eu ti-as sugera sa probezi un timp si apoi sa reincepi munca.La inceput mai ia raceala, un virus si va trebui sa stai acasa cu el.Eu cu Phillip nu am prea avut probleme, a mai racit dar nu a stat mult acasa.

Fug la nani, revin.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map, nicolica multumuesc mult de sfaturi ...la fel am sfatuit-o si eu...sa mearga la urgente si sa stea acolo trebuie sa o vada cineva...Doamne credeam ca numa in romania e tampit sistemul sanitar...ea a nascut puiu de 4700 normal fara epidurala ca dr si-au dta seama dupa ca puteau sa moara amandoi ea fiind mica in bazin
nicolica te inteleg ...eu am inceput serv cand rares avea 6 luni si el nu a reactionat urat atunci...insa acum e din ce in ce mai greu dimineata sa plec la servici ca plange dupa mine si dupa taica-su
larissa mama ce frumusete aveti voi acolo

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor, va pup sunteti niste dulci. Da, ochii de la ta'su ii are.
nicoloca, poate e mai bine sa mai stai un pic cu cel mic acasa. Saracutul!
Noi in privinta asta suntem niste norocosi. Desi un an jumatate Alexia a stat doar cu noi restul familiei vazand-o doar de Paste si Craciun si de ziua ei...n-are o treaba cu acomodarea. Sta cu oricine se joaca cu ea. Am avut si eu emotii mai ales ca noi am fost izolati aici in Bucuresti...dar uite ca am avut noroc. Nu varsa o lacrima dupa noi ..ba chiar ne face "pa-pa" la plecare! Se bucura insa mult de tot cand ne revede! Ba chiar cu ai mei si bona de acolo e mai cuminte si mai linistita. Cu noi ni se urca in cap..mai ales ca al meu sot ii face toate capriciile. A suit-o pe masa, i-a dat toate bibelourile din vitrine la parintii mei...cate si mai cate. Si apoi tot el se mira de cat de agitata e. Si uite ca stie...mamei nu ii cere bibelourile din vitrine..cand venim noi insa...ne ia de mana si pe ta'su acolo il duce...sa i le dea. Si nu oricum unul cate unul..nu se multumeste pana nu le vede pe toate jos. Si mama...are destul de multe, profesoara fiind. Mama se mira..si ea de cat de obraznicuta e cu noi.....asa ca undeva pentru ea e mai bine acolo....poate il mai educ eu pe ta'su aici intre timp!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Larissa, Roxana vazut pozele. F frumoase. Cand vad pe bebe asa mic si ma gandesc ca si piersicutzele noastre au fost asa la un moment dat parca nu iti vine sa crezi.
Nicolica saracutzul, scumpul de el. Poate nu e pregatit inca.
Eu am trimis un mail la gradinitza de aici de langa noi care mi-a placut cel mai mult si in sf mi-au raspuns si am aflat ca va merge de la 2 ani si 9 luni primele 3 luni platim 6 lire pe zi, dupa ce face 3 ani e gratis. va merge dim de 4 ori pe sapt cica. Si trebuie inscrisa cat mai repede da nu pot direct la gradinitza ci tre sa aplic prin consiliu si mi-e ca daca nu reuseste sa intre la scoala asta cine stie unde ne trimite. Uff ce sistem mai au si astia. Oricum mi-u dat un nr de telefon de la astia care se ocupa cu admiterile si tre sa ii sun sa le zic ce si cum sa imi trimita hartiile alea sa pot sa inscriu cupilul la gradi. Uff atata de complicat sa mearga un copil la gradinitza. Tare as vrea la scoala asta ca e tare frumos si din ce am vazut e si f buna scoala. Sper sa reusim sa ii asiguram un loc aici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput