PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
doniro spune:
Salut! Va mai pun si eu o poza cu piticii mei. Bb Victor e in continuare un copil model, papa si doarme; Daria a asistat cuminte la baita lui, s-a obisnuit cu el, dar vrea mai multa atentie din partea mea. Din fericire am timp sa i-o acord pt ca e asa cuminte bb.
Pozele sunt AICI (primele doua sunt noi).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
larissa_79 spune:
Poze cu noi si Alexia de la craciun si revelion
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
crissa71 spune:
Doniro:ce frumosi sunt amandoi!!Sa-ti traiasca!
Larissa:doamne ce minune frumoasa ai!!Are ochii lui taica-su!!E superba!!Poate o dai lui Cipi mai peste 15-20 de ani!!
julax spune:
Doniro,cand vad ce bine o accepta Daria pe Victor,imi tot vien sa ma gandesc la bebe2.Sunt dulci foc Acum mai in gluma mai in serios ma gandesc ca s-ar putea sa vina.Eu am o senzatie ciudata(parca m-ar paste o mica raceala la ovare si nu vreau sa ma gandescO sa vorbesc cu dr azi,ca la sarcina cu Alex am stat pe un ceaun fierbine si a zis dr .ca am avut noroc ca nu am patit cine stie ce)
Larissa,cred ca vei avea de furca cu baietii care ii vor face curte printesei.Sau tata se va ocupa de faza cu furca?
RevinIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
chiara.2005 spune:
Bulinuta poti incerca cu crema Petrini. Tot Clujul o foloseste, aici se face la aproape toate farmaciile (Eu stiam ca Petrini e medic de-al nostru...dar cine stie poate a ajuns la voi in Bucuresti). Mai nou o fabrica si Farmec-ul deci se gaseste si in farmacii printre produsele Farmec-ului. Cand nu merge cu crema Petrini se incearca cu o crema mai bogata in oxid de zinc, eu stiam de Cutaden (sau Reviken dupa alti producatori.)
Ioana5255 spune:
Neata fetele,
Doniro si Larissa foarte frumosi copilasii.
Larissa sigur ca vrem inca un bb inca lucram la el si nimic. Sper sa nu mai treaca alti 6 ani. Alex intr-adevar a fost foartedragastoasa cu baietelul prietenei mele, nu mi-a venit sa cred. Baietelul e tare cuminte, numai doarme si mananca. O minune de copil.
Sabina mamica Alexandrei
bulinuta27 spune:
neata fetele pe la pranz
azi am aflat ca plec la niste cursuri la busteni..unu de 4 zile si unu de 5 zile legate ...il iau si pe piti si pe sot care o sa faca cu randul cu mama
rares e un pic mai bine...nu foarte dar mai bine...cu propolis
larissa cu aia incerc
gina, bysko multam de info despre advantan
sabina esti mortala
bysko sanatate multa la puiul mic
oanaalex
babee ma bucur ca ai gasit ca ma simteam cu musca pe caciula
chiara merci mult...caut si crmea asta sa o am acolo in casa..gina caut acum sa vad unde ai zis de farmacia aia...mercic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Tocmai vroiam sa-mi laud fiul care de 5 zile face kk doar la olita.O cere de mai multe ori pe zi,dar nu face de fiecare data.acum cateva minute imi arata iar cucu,spune"îîî"mergem la olitza si in pantaloni problema era deja rezolvata.I-am explicat ce si cum si cand tre sa ceara ,vom vedea ce a priceput.oricum e un progres,caci cu ceva timp in urma il "frigea " olitza
sabina],ioana?E bine oricumIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
bulinuta27 spune:
fetele ajutati-ma si pe mine cu un raspuns...am o preitena care e in canada si a nascut la sfarsitul lui noiembrie...acum e racita rau de tot: febra 39, pe gat are rani de la puroi am inteles...nasiol de tot...si aintrebarea: este daca alapteaza ce are voie sa ia si ce nu...ca dr au programat-o peste 2 saptamani si inca o intrebare: mai are voie sa alapteze?
sarumana mult
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
nicolica spune:
Va salut dragi mamici!
Eu sunt suparata ca-s batuta rau in cap ...si vreau sa vorbesc cu cineva
Ieri am inceput munca si tot ieri am incheiat-o !
A fost si prima zi de cresa pentru Philip de la 8 la 14. Cand l-am lasat acolo, a fost bine s-a urcat pe prima masina si a plecat de langa noi. Semn bun, ne ziceam noi si am plecat la munca. La doua cand ne-am dus dupa el a fost ffffffffffffff nasol. Philip a plans toata ziua, a refuzat sa manance si sa bea, zicea supraveghetoarea, pana aseara cand a acceptat sa bea mai mult lapte. Era ragusit de cat urlase iar cand m-a vazut a izbucnit iar in plans si eu la fel, avea ochii umflati si rosii. Mi-au trebuit vreo doua ore sa-l linistesc. Am plans si eu la greu ieri si m-am simtit ca o tradatoare, drept urmare am sunat ieri peste tot, la munca , cresa...etc si am anulat tot. E prea mic Kiki pentru asta. Mai incercam peste cateva luni, poate va accepta mai usor si se va acomoda cu lipsa noastra. Cred ca si pentru el a fost un mare soc. In acele ore tot cu gandul la el eram si Roger zicea la fel.
Desi am vrut sa evitam acest soc, ma refer ca acum cateva luni am inceput sa merg cu el odata pe saptamana la un grup " de mers in patru labe" pentru a-l obisnui cu copiii si alta lume, dar eram prezenta, la fel ca si celelalte mame si i-a placut, ce mi-a dat incredere ca va fi ok si la cresa, dar se pare ca lipsa mea la determinat sa creada ca e parasit....
Ce sa mai spun, ieri am plans enorm si un sentiment de vinovatie era permanent prezent...cumplit.
Asa ca, acum caut iar un grup sa continui acest contact cu alti copii si astept sa inteleaga ca daca plec de langa el, ma intorc...sa vedem cand va si functiona. Poate cand se va insura....
Sper sa nu va fi intristat si pe voi...
va pup
nico
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie