PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
Bysko spune:
Am citit rapid ce ati scris, dar acum nu mai stiu cine si ce
Advantanul contine glucocorticoid, din cate stiu eu de la derma, daca o sa am timp o sa caut. Nu este indicat a fi folosit pe fata, decat daca este o problema f grava. In general cremele astea cu cortizoni determina subtierea pielii, fragilizarea ei, daca este o infectie bact/virala o pot masca si chiar favoriza raspandirea. Sunt impartite in mai multe grupe, iar advantanul este destul de puternic.
Gonul mamica de Busra
she_wolf spune:
Buna!!!
Am citit pe diagonala ca nu ma lasa Radu deloc sa stau la calculator, dar vreau sa spun ca mi-ati facut si mie pofta de suberek, am mancat la 2 Mai la cineva si e tareee buuun!!!
Mada, aici (inca mai) sunt reduceri la carti, banuiesc ca e la fel si la voi, da o raita prin librarii, poate mai gasesti ceva. Noi ne-am luat o gramada de carti si pentru noi si pentru copii, nici nu mai stiu pe unde sa le pun, ca proprietarii astia n-au dotat casa cu o biblioteca.
Iulenca, eu m-am inscris aici la biblioteca, l-am inscris si pe Cristi inca de cand avea 3 ani :-) si asa n-am incotro, trebuie sa termin cartile pana la termenul la care trebuiesc returnate.
Sabana, Cristi s-a trezit de doua ori pe noapte pana la 2 ani si 3 luni. Radu vad ca e mai ok, de la 5 luni nu se trezeste mai devreme de 6 dimineata.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
oanaalex spune:
A adormit 'uriasul' asa ca am timp de net
Julax mersi mult de reteta, am salvat-o de data asta pe calculator sa nu o mai pierd.
Bulinuta nu stiu daca de pe aici te pot ajuta cu sfaturi. Eu cand a avut Alex am incercat de toate dar numai cu A+D albastra i-a trecut. Nu stiu daca in Roamnia se gaseste. Sanatate la puiut.
Iulenca tere-mi place cum scrii dar esti cam scumpa la vedere
Babee imi e dor de controalele lunare cand vedeam bb din burtica. Anul asta ne-am propus sa incercam pt bb2 asa ca nu mai am mult, sper, si ma bucur iarasi de perioada aceea frumoasa. pt toti.
Larissa sper sa treaca cat mai repede perioada asta de despartire. Cateodata ma gandesc ca atat as vrea sa pot si eu sa-l mai plasez pe Alex cate o saptamana sa-mi revin, desi nu stiu cum ar fi departe ca nu ne-am despartit deloc de el.
Stati asa sa mai citesc si revin.....
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Bysko spune:
In alta ordine de idei, Busra face febra de ieri. Astazi a facut chiar 40 si eu nu pot sa fiu langa ea. Mama vroia sa se duca la urgenta cu ea, dar nu am lasat-o ca este plin de viroze si se duce acolo cu febra ca sa se intoarca cine stie cu ce. Ieri a dus-o la medicul de fam si a controlat-o in gat, urechi, dar nu avea nimic. Asa ca se presupune ca este de la canini, ca are gingiile f inflamate.
Va pup pe toate(nu nominalizez ca sa nu se supere niciuna), sanatate la micuti, gravidute si bebicii din burtica!
Gonul mamica de Busra
Babee spune:
Am cautat un magazin turcesc sa cumpar baclava.Si am luat si kataif, si borek si branza de oaie sarata si seminte si mere bot de iepure!!!!!E prima oara cand mananc in Austria , doar acasa gaseam.Si is dulce de nu pot zice...dar chestia aia de care zicea Gönül n-am descoperit-o
Am pus ieri invitatiile pentru petrecerea lui Phillip si ma bucur ca deja mamicile anunta daca vin sau nu.Zic ca e mai usor sa stii din timp decat pe ultima suta de metri.I-am luat si farfurii, pahare si servetele cu tema de anul asta-Cars- si nu am gasit fata de masa dar mai caut.Luat sampanie pentru copii si e fi-miu mandru de nu va zic.Saptamana viitoare sa comand tortul si sa mai rezolv una alta.
Va pup si eu pe toate si apar mai tarziu la povesti-daca nu dorm
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Ioana5255 spune:
Hello. Sunt eu Sabina. De acum voi scrie de pe contul asta. Intru mai tarziu sa va povestesc ceva. Pupici
Ioana5255 spune:
Gata. Tocmai am venit din vizita de la prietena mea, care are un baietel de o luna. O minune de copil, care numai mananca si doarme. Pici a mea a fost foarte incantata de bebe. L-a mangaiat si pupat. Nu mi-a venit sa cred. Imi pare rau, ca nu am avut aparatul sa facem, poze.
Babee spune:
Gönül sanatate multe Busrei si poate nu va fi nimic grav ca eu deja ma zbarlesc toata cand aud de febra
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Gonul:sanatate multa!HAi ca poate nu e nimic grav!!DAr totusi se poate sa aiba febra atat de mare de la dinti?Ca si noi am avut..si asti-a au zic ca in niciu un caz nu trece febra de 38 la dinti!!In fine...pupici.
Oanalex:ma bucur ca sunteti bine!
Babee:ce de bunatati ai luat tu acolo!!Yamiiiii.......
Ieri am vrut sa va intreb ceva f. important..dar of course ca am uitat!!POAte-mi aduc aminte azi!!
pupici la toata livada!
larissa_79 spune:
Sabina, pai voi nu vroiati sa ii faceti un fratior Alexandrei? Ce mai asteptati....
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!