PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
Babee spune:
Larissa am vazut pozele voastre si Phillip nu s-a dezlipit pana nu am vazut tot.Cred ca-i cam place fata ta
Mada asa e sistemul la voi, sau doar in zona ta?Nu sunt prea multe gradinite, scoli sau de ce?
Map este a doua oara in 7 ani de cand cumpar baclava si alte chestii de-astea dulci rau.Sarcinile celelalte nu am avut asa pofte,de data asta jale.
Piersicuta Nico si fata mea mai vrea cu mana, dar o incurajez mult sa manance cu lingura/furculita.Ii mai dau si eu pe langa, sa nu dureze asa mult ca se raceste mancarea.
Nu mai stiu cine intreba de incaltari de casa.Papuceii cu scai ii scoate si se amuza, a avut si balerini si aluneca pe parchet si am luat niste sosete gen mocasini de la H&M si inca unele cu talpa de silicon.Pe-astea nu si le scoate.
In pat de la stanga la dreapta:Phillip, Rebecca si mami.Uneori Phillip vrea sa ma tina de mana si adoarme asa, alteori se intoarce cu spatele la noi si ii tin Rebeccai mana.Astazi au vrut amandoi sa ma tina de mana si asa frumos arata palma mea cu doi pumnisori Nu am avut cum imortaliza momentul dar am adormit cu un zambet fericit
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Genie spune:
Babee, frumoasa descrierea ta. Imi imaginez ce fericita trebuie sa fii
Eu intrbam de papucei. Merci de idee.
Babee spune:
Genie si mai e ceva dupa care sunt topita.Phillip ma ia in brate si ma pupa, vine si Rebecca, se lipeste si ea de noi sa ne iubim cu totii
Poate stii genul de sosete de care am spus.
Am pus la baie o olita, Rebecca se uita la ea si atat.Nici nu insist sa stea, o va face cand va fi pregatita.Phillip la 2.2 ani a renuntat definitiv la pampers si a fost bine.Noi speram la vara ca e mai usor decat iarna.
MissJJ spune:
Gabriela ce frumos!
Asa e sistemul in uk nu numai la noi in zona.
Si am studiat problema mai profund si tre sa gasesc trei gradinitze sa le pun pe formular in ordine preferintelor. Nu prea au destule locuri pt copii astea gratis ma refer ca alea particulare is extrem de scumpe.
Deci studiind azi cazul mai pe indelete: copii de la trei ani in sus pana la 5 ani cand normal incepe la ei clasa 1 ca in ro la 7 ani au dreptul la educatie part time dar asta numai daca gasesti loc pt ei.
Si ii inscrii cu un an inainte si te rogi sa gasesti loc daca nici una din cele trei gradinitze scrise pe lista nu au locuri pt bebele tau iti dau ei o lista cu cele care au locuri in zona ta. Ii inscrii sa zic si ai noroc sa gasesti loc pt de la 3 ani la 4 ani cand oricum merg part time adik vreo doua ore pe zi. Apoi tre sa aplici din nou pt un loc deci iar aceeasi poveste pt reception class aia de la 4 al 5 ani care cica e aia pragatitoare pt scoala si iar stres si etc si apoi la 5 ani iarasi. Si dac copilul merge la gradi la o scoala mai mare care are si gradi si grupa asta pregatitoare astea nu garanteaza ca tot acolo va merge in continuare.
Deci deja imi iese par alb. Clasele aici sunt mici de maxim 12 copii odata nu au nici destul personal in cele mai mu,te cazuri ca aici trebuie sa fie un cadru la 3-4 copii deci cam trei pe grupa.
Ce sa mai zic cu cat studiez mai mult problema cu atata ma ingrozesc mai tare.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Bysko spune:
Buna fetelor!
Azi s-a dus maica-mea cu Busra la pediatru, care i-a spus ca este deshidratata( ea care bea ziua cel putin 500 de ml de ceai + noaptea inca 250 si de lapte nu mai spun) si ca-i iese si o maseluta. I-a dat amoxic si nurofen, in cazul in care este o infectie urinara, ceva. Sa mor, nu alta!I-am interzis sa-i dea antibioticul pana maine dupa ce-i ia niste urina ca sa-i facem un sumar de urina si o urocultura. In rest ea este bine: mananca, se joaca ca de obicei. Oricum febra nu a mai facut 40, dar nici nu cred ca i-a mai dat voie maica-mea(ca tare panicoasa este). Gatul este curatel, otita nu este, diaree nu face, nu varsa. Om vedea
Chiar ma gandeam ca zilele trecute va ziceam ca Busra nu a facut niciodata febra peste 38! Si visul cu dintii asta ma anunta, nu?
Gonul mamica de Busra
Babee spune:
Mada mi-am pus mainile in cap.Si la noi e problematic cu gradinita , la stat trebuie sa te inscrii cu minim 6 luni inainte(ceea ce am si facut la Phillip), iar la particulara e la noroc.Sincera sa fiu facand diferenta este mult mai bine la particulara, cu toate ca ma costa triplu.Noi am ales varianta asta acum, va merge si Rebecca si vom da destul dar pentru educatia lor zic eu ca e important.Poate gasiti si voi o portita cumva .
Gönül eu nu cred in vise.Uneori ma impresioneaza dar le uit si nu imi incarc gandurile aiurea.Asa ca te rog sa nu faci asocieri, da?
Urmeaza-ti instinctul si fa ce crezi tu ca trebuie pentru Busra.Nu-i da antibioticul ala doar ca sa fie, si vedeti daca mai creste febra.Si Rebecca se juca, manca, era ok dar facea febra.Trec ele toate.
Bysko spune:
Gabriela, cum ai tu o vorba buna pentru fiecare
Ma duc sa pun mana pe carte, ca maine iar pe baricade
Gonul mamica de Busra
julax spune:
Genie,am uitat raspunsul pe care mi l-ai dat dar stiu ca mi-ai scris mai in urma am imbatranit
Gonul,sanatate printesei!Iti dai seama ca n-as putea sa-ti dau sfaturi ce si cum sa procedezi ca nu am trecut prin asta(sper nici sa nu trecem)si apoi daca nici tu nu mai stii cum se procedeaza...Am incredere ca va fi bine
Nicolica,dragul de el...n-ai putea sa-l lasi la inceput o ora si sa cresti treptat timpul care-l petrece fara tine?Poate ii va fi mai usor.
Babee,Alex nu prea sta la dragalit,de mic e asa.in ultimul timp a devenit mai afectuos,dar nu cat as vrea.Daca il rog sa ma pupe vine si ma atinge repede pe obraz si gata.In schimb,exista si o parte buna a faptului ca nu mai adoarme singur in patut.Vine si se mai urca peste mine sa-l mangai cateva secunde sau se impinge in mine tot pentru putin timp.a progresat oricum.
Va spun weekend placut ca maine vom evada si noi la Gheile Gradistei.Nu am mai fost acolo,dar stiu ca e frumos. Va fi cea mai lunga perioada de pana acum fara Alex.Il lasam in grija bunicilor,am baza in ei,deci stam linistiti.abia astept sa avem putin mai mult timp doar pentru noi.
Sa auzim de bine!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
bulinuta27 spune:
neata fetele...am bagt de trei ori nikul si parola si zicea ca e incorect...si era...uitasem parola...Doamne inseamna ca sunt sclerozata rau, nu? ..si eu le am cu astea...muhh stie bine
babee ce frumos pov tu acolo ...baclava io as baga non-stop...cand am fost la istambul anul trecut am plecat cu 5 tavite...sa mai am si acasa
mada...m-a luat capu de ce zici...sa vezi cum e in romanica...daca nu ai pile nu ai gradi...si iti zic pe bune....asa ca parca tot mai bine e la voi
julax distractie maxima la cheile gradistei, e chiar superb acolo
Gonul offf...sanatate multa...sa stii ca asa era si rares febra mare inexplicabila...si pe urma i-au aparut bubele...sper sa nu fie la fel si la voi...pupa pitica
eu astept un semn de la prietena mea sa vad ce a facut ieri la spital
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
larissa_79 spune:
Gonul, multa sanatate Busrei! O sa treaca....eu personal nu cred in vise! Spuneai ca pui mana pe carte aseara.....mai ai de invatat?
Babee, ma cheama si Gabriela. Parintii apropiati si prietenii vechi imi zic Gabi, iar restul inclusiv sotul Larisa. Uneori ma simt ciudat asa strigata in doua moduri. De asta Alexiei i-am pus un singur prenume! Ma bucur ca lui Philip i-a placut de Ale...ea e terminata dupa copii mai mari decat ea. Are la bunici doi baietei vecini de 5 si 6 ani cu care se joaca. Vreau sa zic ca atunci cand vin baietii la ea...nu ii mai trebuie nimic..umbla dupa ei ca un catelus!
Noi aseara am fost la film si am papat in oras. Ne-am facut o regula ca acum fara Ale sa iesim si noi joi seara si tare bine este. Uitasem sa facem lucrurile in 2...e greu fara Alexia dar e frumos si in 2. Incep sa cred ca aveam nevoie de perioada asta....ca a fost tare grea perioada ce a trecut. Suntem mai atenti unul cu cealalt, mai iubitori, avem timp de noi2...cu copilul stiti si voi e mai greu, plus ca mereu e stres, treaba ceva de facut. Maine e ziua sotului, face 30 de ani...si n-am luat cadou. Aveti vreo idee asa pe ultima 100 de m? Mergem la BT si il sarbatorim cu tzoc acolo...abia astept!
Ne mai auzim azi...si sa nu ma uitati cu ide de cadou...
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!