Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
ma faceti sa ma ambitionez si eu. ca ziceam ca de maine fac sport, ca la mancat nu renunt. dar daca va vad asa de infocate, poate ma vad ca nu mai balotez noaptea tone de dulciuri si paini intregi asta taman acum, cand ma apucase gatitul de prajituri. si am un platou de praji in bucatarie, numa' bune, scoase acum, calde....
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aylin_tarcan spune:
carla, am trimis pe mess. daca nu ai primit zi-mi.
broscuta gargarita
valen spune:
pai evident ca vreau si eu pe lista de slabire desi m-am apucat de dieta de saptamana trecuta si am dat deja 2200g. parca mi-e cam jena sa va spun cate kilograme am (poate va zic maine), cert e ca mi-am propus sa scap de 13 kilograme si stiu sigur sigur ca voi reusi. Nu ma abtin prea tare dar mananc mai organizat si mai sanatos...si uite ca se vede.(tin montignac)www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
aylin_tarcan spune:
valen, imi place hotararea ta! 2200 mi se pare super pentru un timp asa de scurt!
broscuta gargarita
pap.elena spune:
Eu am luat 24 kg in sarcina .Iar din iulie pana aproape de craciun le dadusem jos pe toate ,dar de craciun am mai pus 3 kg .Am reusit sa le dau jos si pe astea.Acum am 62 kg la 1.72 cm ,as mai vrea sa dau inca vreo 4-5 kg .In primele luni am tinut o singura data timp de 1 luna un regim disociat ,in rest m-am abtinut de la dulciuri ,paine ,prajeli .Am mancat foarte multe supe ,ciorbe . De fapt erau zile cand numai asta mancam . Eu asa am slabit ,nu am ajuns la aerobic deloc desi inainte am facut aerobic pana cand am aflat ca sunt insarcinata .
Cat timp a fost vremea frumoasa ma blimbam cu Alex cateva ore pe zi cred ,ca si asta a contat .
Era sa uit ,ma delectez in fiecare zi cu 2-3 cani de ceai verde.
Nonna76 spune:
Vreau si eu la slabit.Ma trece si pe mine cineva in listutza?
Problema mea e ca nu am cintar si nu stiu ce sa raportez.La Craciun aveam 65Kg.Ce sa fac?
Eu inainte de sarcina aveam 55Kg.
Sper si eu sa dau jos macar 5 kg ca incep scoala si ma vor intreba elevii daca tot insarcinata sunt.
valen spune:
quote:Eu cred ca tot ce poti face e sa te bucuri ca nu ai mai mult. Crede-ma!!!
Originally posted by Nonna76
Vreau si eu la slabit.De Craciun aveam 65Kg.Ce sa fac?Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
![](bandit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nonna76 spune:
Ce sa fac ca n-am cintar sa ma cintaresc miine dimineata ,madam Valen.
Am vb. cu sotzul si-mi ia miine cintar dar nu poate dimineata,dupa 5 cind iese de la serviciu.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by Nonna76
Vreau si eu la slabit.De Craciun aveam 65Kg.Ce sa fac?
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Eu cred ca tot ce poti face e sa te bucuri ca nu ai mai mult. Crede-ma!!!![]()
Ps: fetelor de aveti 60 de kile si va stresati ca sunteti grase, sa stiti ca aveti toata intelegearea mea pt. problema ce va apasa. zau de nu mi-as dori sa ma apese si pe mine doar 60 de kile.
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
erau vremuri cand ma apasau si pe mine...si ce bine era...numai ca atunci nu apreciam
![](radtare.gif)
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!