Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, eu vreau reteta de amandine ca sunt disperata dupa ele. Te rog scrie-o aici sau pe mess sau pe PM, numai sa fie!
Mada, foarte frumoase pozele de la botez, iar tie iti sta absolut bestial cu peruca blonda.

Saby a trecut de la dadadadada cum zicea ieri la tatatatatataaaaa. Azi a papat cu mare pofta avocado facut piure cu furculita, a invatat sa il "mestece" desi n-are dinti si tipa sa-i mai dam. Initial manca taica-su si i-a pus doar pe limba, sa-i simta gustul, apoi n-a mai putut sa scape de ea.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Va spun in avans ca miine voi declara in jur de 71-72 kg; nu cred ca ma ia cineva - dar mai e putin pina miine. Nu am ramas cu nimic dupa sarcina asta, le aveam de dinainte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

eu spun doar atat: nu esti singura. si eu tot dinainte, de la sarcina am ramas cu 2 kile amarate, nu alea sunt problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

iulia.
alina.a, super ideea ta.

Vreau sa rog pe oricine schimba capitolul sa mai scrie un mesaj cu userul comun dupa lista cu bebelusi, in care sa ne punem lista cu mamicile viitoare slabe. Capitolul asta o pot modifica doar eu sau un moderator, dar de la capitolul urmator o va putea modifica oricine.

M-am uitat in dulapul cu dulciuri si m-am speriat cit de multe sint; nu cred ca le pot dovedi pe toate in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aaa, pai m-as baga si eu in grupul de slabit...am niste kile depuse dupa ce am nascut-o pe arina...e chiar jenant...toata lumea se vaita de kg depuse in timpul sarcinii...eu dupa ce am scapat de 2 sarcini am inceput...nu m-am cantarit, pentru ca mi-e frica , dar o s-o fac maine de dimineata. am retinut bine, da? atunci o sa vad cat trebuie sa slabesc.

acum ma delectez cu niste ciocolata de casa cu alune, adusa drept "spaga" de catre karliguta care a venit cu adeluta ieri la vaccin. pe moment mi-a fost tare simpatica si am apreciat gestul...acum, dupa ce am mancat-o aproape pe toata, ma mai gandesc daca a avut intentii bune
ce ma fac eu acum, daca nu pot s-o dau gata pana maine?

asa...am intrat pe flickr si astia imi spun ca daca vreau sa vad pozele mai vechi, sa le streg pe cele noi...nu, multumesc! nesimtitii. m-am decis sa-mi fac album pe picasa. o fi bine?
oricum, multumesc ioana, pentru sfat

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Gata m-am ambitionat ,v-am citit simi-ati facut pofta de slabit.Ma apuc chiar acum sa alerg pe banda sa am o zi avans .Am mai avut eu o tentativa acum 3 luni,am mers la aerobic da ma durea operatia la abdomene doar in rest puteam sa fac ,dar m-am lasat.Raportez 68 kg si vreau sa ajung la 58-56.Dar ce ma fac cu burta ca am o sunca pe mine,mama mama... Gata,ma apuc macar un sfer de ora de inceput.
Va pup si spor la slabit.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, nu le dovedi pe toate in seara asta, mai imparte si la dusmani . Ma ofer sa te oftic rau de tot ca sa dai cu ele in mine. Promit sa le apreciez cum se cuvine .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Buna seara doamnelor! Ca tot se vorbeste de slabit, eu tocmai balotez iresponsabil o punga de caju, dupa 150 g ciocolata pe ziua de azi. Nu mai stiu cat cantaresc, am fost foaaaarte mandra ca in sarcina am luat doar 12k si le-am dat jos in cca 2 luni, da' acum iar am inceput sa pun pe mine. Si nici inainte de sarcina nu eram tocmai scandura, aveam vreo 65. Cum ziceam, nu stiu cat maqi am acum, ca sa ma inscriu, dar o sa ma cantaresc acasa (acum suntem inca la tara) si poate-mi adun curajul sa ma alatur 'muschetaritelor'.
In alta ordine de idei, sunt suparata! Nu, furioasa!!! Cristina a primit cadou de la bunici niste atarnatori de carucior, pe care i le legam sa se joace cu ele si la scoica. Intamplator le-am tarait pe jos si, evident, le-am spalat. Ce sa vezi? Curgea nene vopseaua din ele garla! Sa precizez ca le si molfaise Cristina la greu inainte? Cata vopsea de-aia o fi inghitit? Din jucariile deloc ieftine si cica safe pt bb, K's Kids! Da' io idioata, sa nu le spal inainte!!!
Altii care m-au enervat: Nivea. Am luat servetele de popou Nivea, ca n-aveau Pampers (la care oricum voiam sa renunt, de fapt).Nu zic ca costa 10ron pachetul de 63 buc, ca servetelele sunt minuscule, dsar lista de ingrediente e enorma (na, daca cumpar fara ochelari, ma dau juna) sunt parfumate de te trazneste si i-au iritat popoul. Am renuntat imediat la ele si am luat unele cu putine ingrediente, de la Plus.
Of! ziceti si voi. Mama denaturata, uite la ce supun copilul.
Multumesc ca m-ati suportat sa ma descarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

M-am uitat in dulapul cu dulciuri si m-am speriat cit de multe sint; nu cred ca le pot dovedi pe toate in seara asta.

Ma sacrific si te ajut sa le dovedesti

Am inundat compu de cat am salivat doar la ideea de amandine (n-am mai mancat de cativa ani). Daca slabesc in urmatoarele cateva saptamani precis ca pun la loc inzecit in martie cand merg de Pasti la Timisoara.

Nico (nma) e totul bine la voi? Nu te-am mai vazut de muuuuulta vreme.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am pus mesajul ioanei de pe prima pagina in continuarea listei de mamici si bebei. astfel nu va fi singura care sa trebuiasca sa o actualizeze capitolul asta. capitolul viitor poate fi pusa in mesaj separat de catre cea care il schimba. am facut bine? daca am facut rau, stergeti-o sau ziceti-mi sa o sterg eu.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

io mai am niste ciocolati si m-am gandit ca acum e ultima seara cu elevorba ioanei tot sertarul nu am cum sa-l linsez dar poate oar pe ele........eu 3 kg am luat in ultima luna,zici ca am inebunit cu mancatu' asta...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput