Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
Un jucator pe bursa pierduse multi bani intr-o zi. A doua zi un
cunoscut il intreaba:
"Am aflat ca ai pierdut multi bani ieri. Esti ok? Cum te descurci?"
"Sunt foarte bine. Am dormit aseara ca un bebelus."
"Da? Bravo!"
"Da. Ma trezeam din doua in doua ore si plangeam..
*mihaela*
X-ray spune:
michy hai ca azi esti in formamam 67 kg la 170m.la 58-60 aratam brici.ce vremuri.macar la 63 sa ajung si tot e bine.
cristina bine ai venit in gasca
uite cum face maine dimineatza la prima ora urmeaza cantarirea.apoi ori eu ori ioana scriem mesajul pe care il tot editam cu kg fiecareia.saptamana viitoare tragem linie.in fiecare zi povestim ce am mai mancat ,sau la ce ne-am abtinut.si fiecare cand vrea sa pape ceva " de rau" scrie un mesaj aici sa treaca....ne vor injura celelalte fete dar suntem aici la bine si la rau asa-i?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Blueiris spune:
Nu vreau sa fac un regim special. De cate ori am facut-o, am dat-o-n bara cand am revenit la obiceiurile de dinainte. Eu cred ca un regim de bun simt, fara excese este tot ce ne trebuie. Plus putina miscare. Eu nu stiu cati km fac pe zi pe bicicleta ca nu mai am dispozitivul ala care-mi spunea. La cat a stat bicicleta abandonata pe balcon i s-a uscat ceasul si-a cazut. Fac cam jumatate de ora - o ora. Incerc sa fac o ora dar nu-mi iese de fiecare data. Si fac fara sa pun rezistenta mare la pedalat ca nu vreau muschi ci doar miscare.
Am pe un dvd programul de gimnastica al Gabrielei Naghi, Body revolution Postnatal. Poate incerc sa-l copiez/zippuiesc sa-l impart cu voi. N-am mai incercat pana acum dar poate-mi merge hackereala.
Chiar ma uitam pe site-ul mihaelei bilic (doctorbilic.ro), in coltul din dreapta are niste pagini cu alimente bune si rele. Mi se par super ok.
Deci ne vedem dimineata la raport!
Burtika, stai linistita ca daca mananci tot la fel de mult dar chestii care trebuie, plus alaptatul, sa vezi ce o sa slabesti. Alaptatul chiar ajuta si nu trebuie sa mananci in exces pentru laptic. Acum ma vitejesc da' rupeam frigiderul cand alaptam. Te asteptam in cercul de slabit.
Madalina_s, stai linistita. Aerobicul nu va arata imediat rezultate la cantar dar sunt sigura ca deja se vede la hainute si kg pe care le ai s-au redispus frumos. Ia incearca niste pantaloni mai vechi si-ai sa vezi... Si Maria mea (avem fetite gemene, ba le cheama si la fel, hihi) are dermatita atopica. La ea n-au functionat nici Trixera si nici Exomega. Foarte bine i-au mers produsele Atoderm, gel moussant pt baita si creme PP pt masat de doua ori pe zi.
Mami de Maria
mychydutza spune:
mi se pare mie sau sunteti ca muschetarii? o sa fitzi mushchetaritzele toate pt una si una pt toate! ce mobilizare de fortze! pot sa-l inscriu si pe bebe la voi in club? ca e cam durduliu!
sambata la botez era o fetitza cu 3 luni mai mare ca el si cam pe un sfert cat dumnealui! asta se face cat usa cand o fi mare!
*mihaela*
diane_dun spune:
Si eu vreau sa slabesc! Asa, vreo 6 kg, ca nu mai intru decat intr-o singura pereche de pantaloni... ca-s supraelastici! Din pacate, si eu simt nevoia sa mananc dulciuri, in special ciocolata. De cand ne-a dat Gabriela reteta de ciocolata de casa mananc saptamanal cantitati impresionante. Am incercat si varianta cu rom si am ras 200 gr intr-o zi. Tot de atunci cred ca am mai pus pe mine vreo 3 kg. Macar niste abdomene daca as face, ca majoritatea kg sunt pe burta. De maine
Mami de Dani (1 august 2007)
X-ray spune:
madalina sa sti ca muschii sunt mai grei decat grasimea,deci poate tu ai slabit dar defapt cantarul arata altceva....
X-ray spune:
fetelor mai stiti ceva de oanabb?oare au facut operatia lui ianis?
simo????
samuray-lady?
nikole pe unde esti?la arad?
Blueiris spune:
Un tip zbura cu parapanta. La un moment dat, din cauza unui viraj gresit, intra in vrie si se izbeste cu mult zgomot si geamuri sparte si galagie de etajul noua al unui bloc. Vecinul de la opt iese pe geam, se uita in sus si exclama dezgustat: - Asa tara, asa atentat...
Mami de Maria
CarlaV spune:
quote:
La cat a stat bicicleta abandonata pe balcon i s-a uscat ceasul si-a cazut.
M-am tavalit pe jos de ras la faza asta, ca nu intelegeau ai mei ce se intampla.
Eu nu ma bag la slabire, grup de ingrasare nu se face? Insa ma ofer cu toata inima sa dau o mana (gura) de ajutor celor care vor sa slabeasca: fetelor, abandonati dulciurile la mine .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
aylin_tarcan spune:
gabriela, pai inca nu am acceptat. ma tot gandesc ce sa fac!
mada, gata, a trecut! nu mai zic de amandine! era acum, ca imi mai permiteam, si tot ziceal alina...dar de maine, GATA!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita