Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
mai fetelor vad ca v-ati aliat toate impotriva kg in plus. bravo voua! sper sa va tina avantu, ca-mi aduc aminte ca a mai fost o miscare de asta si cu pilates-ul lui Nikole si.......
acu cu raportarile voastre bi-saptamanale....ce sa zic, ar trebui sa desemnam o persoana care sa va verifice cantarele ca cine stie poate va apucati sa le "manaritzi". si apoi sa va verifice asa inopinat sa vada daca ati raportat corect. asa ca la intretinere cu apometrele: le dam noi in scris la administrator lunar si din cand in cand mai vine si ne controleaza. hehehhehe. ce rea sunt! cred ca o sa-mi musc de multe ori limba in seara asta , nu?
acu seios, va urez sa aveti perseverentza si bafta la slabit! GO PLANET!
*mihaela*
danis spune:
fetele, am trimis si eu un document despre diversificare pe e-mail-ul comun, daca va ajuta sa va inspirati din ea - eu o am de la o colega de serviciu
cu kilogramele, as vrea si eu sa incep lupta, nu promit ca renunt la dulciuri si la mancare, dar as vrea sa mananc mai multe legume si fructe si sa fac abdomene macar :)
eu am avut 65 kg cand am ramas insarcinata, ajunsesem fara efort la 63 cand avea bebe cateva luni, dar intre timp am mai luat vreo 4 kg - am mancat ca disperata ca sa nu raman fara lapte...
oricum, trebuie neaparat sa fac ceva ca sunt grosuta in talie - eu care am fost mereu slabanoaga - de zici ca mai fac un bebe si pentru prima data in 12 ani de cand ne cunoastem sotul meu ma tachineaza ca am burtica [:((]
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
mychydutza spune:
...si pt ca ma mananca limba, pardon degetele, v-as propune sa faceti un juramanat, ceva de genu: "jur ca la raportarea bi-saptamanala sa spun adevarul si numai adevarul.....bla bla bla". acu chiar cred ca aruncati cu rosii dupa mine!
*mihaela*
cris_m spune:
vrem si noi slabit,ca se impune
spre rusinea mea,eu m-am ingrasat vreo 5 kg dupa ce am nascut si mi-e o ciuda de mor
parca nu mi-a fost a buna azi, nu m-am lasat pana n-am dovedit vreo 5 eugenii(alea bune,cu crema multa si cu rom)...apoi am vazut ca sunteti puse pe fapte mari si acum am mustrari de constiinta,dar sunt relaxata ca nu mai am nimic dulce prin casa
sunt constienta ca toate relele mi se trag de la dulce, dar nu stiu ce sa fac,efectiv simt nevoia sa mananc dulciuri si nu cred ca asa, doar de amorul artei;vorbea cineva de crom picolinat, oare o fi safe in perioada alaptarii?
oricum,e super ideea cu slabitul colectiv...sper sa ne iasa
sa facem ca la AA?
buna...sunt X si sunt dependenta de dulciuri...azi am calcat in strachini si am golit frigiderul
comitetul de suport:hai ca te iertam azi, da sa nu se mai intample ca te dam afara din...parcare
sper sa fie de bine!
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
mychydutza spune:
am nevoie de un sfat: andrei are asa ca o haraiala, nu in piept ci in gat. ca si cum ar avea flegmutza si n-ar stii sa o scuipe. el cand plange se ambaleaza mult si tipa din toti bojogii! am pus raguseala pe seama tipatului. oare asa o fi?
*mihaela*
X-ray spune:
hai mai michi ca doar suntem fete mari nu mintim ca la scoala.....
deci se mai inscrie cineva?????maine dimineatza cu cantarul la raport si sa inceapa lupta!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
cristina26 spune:
eu
vreau sa slabesc 10kg, poate chiar 15
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Eu zic sa ne cantarim fiecare in fiecare marti dimineata pe stomacul gol. Sa spunem ce am mancat si cat am exersat in fiecare zi. Sa ne incurajam cand cantarul nu arata ce am vrea etc.
Ce ziceti?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by alina.a
hai mai michi ca doar suntem fete mari nu mintim ca la scoala.....
deci se mai inscrie cineva?????maine dimineatza cu cantarul la raport si sa inceapa lupta!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
ei na! ce nu face omu de dragu recordului!
apropos, tie de ce-ti trebuie slabit, ca mie in poze mi se pare ca esti super ok. asta daca nu cumva ai lucrat pozele in fotoshop! gata nu mai scriu ca numai chestii "rautacioase" imi vine sa zic!
*mihaela*
cristina26 spune:
Ma duc sa exersez, ca si asa imi doarme fata.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul