Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
brazuca25 spune:
Si eu vreau pe lista de slabit. Am muuulte kg de dat jos dar e greu cu ciocolata asta. Termin proviziile de prin casa si gata ma pun pe treaba.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
X-ray spune:
ma bucur ca ideea mea prinde contur ca eu trebuie sa arat beton pana in martieam doua luni.
e ok si de maine eu m-am gandit la ziua de luni ca sa aiba timp fiecare sa-si faca un program de slabit,adica stiti voi ,un necesar de legume in casa,sa se pregateasca psihic,chestii de genul asta...
si acum noi "plinutzele" ne cerem scuze celorlalte mamici care nu au treaba cu asta si vor citi pe langa informatii despre pampers,hrana de bb-lashi, tzatze,somn prost al copiilor,alergii,febra si informatii despre lupta noastra cu kg.va dam in avans un buchet de .
eu incep cu lupta impotriva dulciurilor deci azi voi manca ultima amandina care sta singura in frigider saraca si e pacat sa moara acolo.apoi nu prajit,nu porc,mai vad io.si binenteles MISCARE ca ma bateti daca va spun ca am o anexa amenajata ca sala de sport si ma urc pe aparate doar sambata si lesin in 5 minute
sunflower acu' ma apuc sa scriu ca si mie mi-e rusine zau!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
madabout2003 spune:
..hi,hi apropo de amandina! de cand am zis ca de maine incepem eu rad tot din frigider, camara: ca oricum de maine nu mai mananc si lui J nu_i plac dulciurile!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Timi07 spune:
Am scris un mesaj kilometric si mi l-a sters fiica-mea.
Masa o luam asezati frumos la masa cu mici exceprii cand chiar nu se poate. Lucram la aceeasi companie asa ca si la servici papam impreuna, doar vinerea mananc cu fetele ca mai stam la o sporovaiala in timp ce baietii merg la fotbal. Asa sunt obisnuita de acasa d ela parintii si baunicii mei, familia sta la masa. Desertul si cafa (daca bem cafa) le servim deobicei la "coffee table", termenul e mult prea pretentios pt masa noastra care e si suport pt laptop. La masa se mananca doar mancarea din farfurii nu si mesenii intre ei. Asta e un alt obicei din fam mea pe care vreau sa-l pastrez cu sfintenie. Discutiile in contradictoriu erau sanctionate intotdeauna de unul din parintii mei (oricum se intampa foarte rar ca era clara regula)
Diana2007 complimente pt asa un fecior frumos.
Slabitul: as avea de dat jos 2,5 kg ca sa fiu ca atunci cand am ramas insarcinata, 4kg ca sa fiu ca acum 2 ani si vreo 6 kg ca sa fiu ca-n studentie (asta n-o sa se intample) N-am fost in stare niciodata sa tin o cura de slabire, sau un program riguros asa ca daca aveti nevoie de un "incurca-lume" aici mi-s. Sau va prinde bine un exemplu de "asa nu" ?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
brazuca25 spune:
Deci maine e cantarirea oficiala? Mi-e si rusine sa declar cate kg ma astept eu sa am maine. De suparare termin si ciocolata asta pe care o mai am ca de maine gata cu dulciurile. Diseara trebuie sa imi sterg stepperul de praf.
Deni scumpa papa tot ce ii dau ca o fetita cuminte ce este. Azi a papat la pranz piure de dovlecel cu branzica si i-a placut mult. Plus zeama in care a fiert dovlecelul pe post de supica. Si totusi tot se trezeste de 3-4 ori pe noapte sa suga.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
aylin_tarcan spune:
apropo de amandine, am o reteta de amandine beton! sa nu dati cu rosii! ca ma feresc bine!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ddanagh spune:
Dragele mele va multumesc din suflet pentru toate cuvintele de lauda aduse la adresa Dariutei mele. Ma umplu de fericire cand aud (citesc).
Luna, Aylin si Daria chiuie de fericire. Tipa asa ridicandu-si si mainile sa poata mai tare. De gangurit zice numai cu vocale, respectiv doar aaaaaaa si eeeee. De vreo saptamana mai zice ea ceva acolo insa indescifrabil, insa parca nu mai suna a vocala clara. Chiar ma ingrijorasem putin cand am vazut ca alti bebei zic chiar cuvinte insa inca o data m-a linistit Alina ca e normala.
Daca reusiti voi macar cate juma de kg in prima saptamana o sa ma ambitionati si pe mine. Eu am de dat vreo 5 kg insa nu stiu cum. De vreo 2 luni al naibii cantar daca s-a mai miscat vreun pic, chit ca eu una zic ca nu mananc aiurea (adica nu exces de dulciuri, nu prajeli ca ma constipa...). Abdomene nu pot sa fac ca am incercat si ma doare operatia, deci chiar nu stiu cum sa fac?
Voi, cele cu cezariana oare avem voie sa facem bicicleta?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Ioana75 spune:
Eu nu o sa scriu greutatea la care vreau sa ajung; de-as slabi eu cit mai mult, ca sigur stiu cind sa ma opresc din slabit.
Va spun in avans ca miine voi declara in jur de 71-72 kg; nu cred ca ma ia cineva - dar mai e putin pina miine. Nu am ramas cu nimic dupa sarcina asta, le aveam de dinainte.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Gabrielabv spune:
Aylin felicitari pentru noul job, da' cu Alma cum vei proceda? La cat e ea de nepapacioasa iti trebuie o bona cu perseverenta. Sau mai stii, poate se rusineaza sa faca mofturi la straini si ti-o pune pe mancat
Medeea iar nu se mai trezeste, doarme de la ora 12 afara si eu trebuie sa plec la dentist, cred ca ma duc sa o trezesc
of mai fetelor, chiar trebuie sa ne apucam de slabit? Am si eu de dat 6 kg jos ca arat ingrozitor si nu ma mai incape nici un pantalon, dar mi-e atat de greu sa fac ceva. M-as baga si eu in club da' mi-e ca raman de caruta si nu reusesc sa fac mare lucru.
macar 10 abdomene de as face si tot ar fi ceva. Va tin pumnii si poate ma ambitionez si eu
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
apropo de amandine, am o reteta de amandine beton! sa nu dati cu rosii! ca ma feresc bine!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Pei sa te feresti!! Doamne, Doamne cum vorbesc unii de funie in casa spanzuratului!!!
Sa va spun o faza apropo de kilograme!!! Ce imi spune mie o prietena cand o sun sa o anunt ca am nascut cu bine ca Emily e sanatoasa ca eu in pragu depresiei... "ghici cat am slabit: intru in talia 34"...talie despre care eu nu stiam ca exista!!!
PS Reteta trimite-ne-o pe mail si o sa o facem cand o sa sarbatorim ca am scazut 500 de grame!
MADA mamica de Emily 07/08/07