Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ma bag si eu pe listuta. eu trebuie sa dau jos vreo 3 kile. ma indoiesc ca o sa o fac pentru ca halesc numai noaptea si exact ce nu trebuie, la prajituri cred ca recuperez toti cei 30 de ani in care nu am mancat, dar incercarea moarte nu are. macar la bicicleta sa fac. si acum ghiciti ce se afla in masina de facut paine? una bucata prajitura

karli, merci de capitol, eu tocmai ce ma pregateam sa il schimb, dar nu am mai indraznit dupa ce am vazut ca ai inceput tu.

gabrielabv, bravo pentru reusita!

madalina_s, noi dermalin am folosit de la inceput. cand se termina cutia asta trecem la detergent normal, ca deja e mare. e 6 ron cutia si ne-a tinut o cutie 2 luni jumate. acu', la 5 luni cate o lingurita de morcov sau mar nu ar fi chiar o nenorocire. desi nu e necesar. aia cu fontanela nu stiu ce sa zic, noua ne-a zis ca e mica pe la 3 luni si ca e bine.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

gata, am pus carnea la fiert.
referitor la slabit, mie mi s-a intamplat o chestie ciudata de cand cu sarcina. eu sunt o persoana mai plinuta, cu tendinta spre ingrasat si chiar ma asteptam sa ma fac ditamai (dar nu conta). mi-am lasat si parul sa cresca, gandindu-ma ca daca ma fac rotunda la fata sa nu arat chiar ca o purcica.... si nu am luat decat 12 kg in sarcina, desi mancam chiar bine, fara nici un fel de restrictii, nici macar de ora la care mancam. pana sa nasc, din cauza caldurilor de asta vara si pt ca am fost internata cu cateva zile mai devreme, am slabit 3 kg si deci, am avut la nastere +9 kg...ma si speriasem cand m-am cantarit. o vecina rautacioasa il intreaba pe sotul meu: ei, ce face cristina, sta la pat, se mai poate misca? si el i-a raspuns ca nici nu am luat prea multe kg si ma misc f. bine. atunci rautacioasa: ei, lasa ca ai sa vezi cum se face cand alapteaza...atunci pune pe ea.

si spre ciuda ei si bucuria mea, la 2 saptamani de la nastere dadusem toate kg jos, acum am 59, sunt multumita asa. toat lumea imi zice ca am slabit, dar nu-i meritul meu, caci balotez la greu (sa nu pierd laptele...).
nu am venit sa ma laud aici...vroiam doar sa va povestesc de vecina bagacioasa, ca a venit vb de kg. va sustin si va fac galerie celor care porniti in lupta!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

As vrea si eu pe listuta, dar nu stiu cum sa fac. Adica cum sa fac sa dau jos kg astea. Inseamna cumva fara ciocolata? Fara, fara? [alapicatpeganduri] Si fara baclava? (ca mi-am propus sa fac zilele astea)

Acum, dincolo de gluma, am sa incerc si eu. Deci incepem de maine? Ca sa stiu sa merg azi sa ma cantaresc la frate-miu. (eu n-am cantar sa nu ma depresez...ca-s tare departe de perfectiune!!!)Si, daca aveti ceva idei cum sa procedam dincolo de renuntatul la micile vicii (kinder country e unul/una dintre ele) spuneti-le si aici. Adica vreo dieta ceva. Eu promit sa fac zilnic macar 10 abdomene (nu radeti, deocamdata atatea pot, dar daca ajung la 15 va spun)


Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor


"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Si eu vreau sa mai slabesc 5 kg, si de 2 luni de cand merg la aerobic de 2 ori pe sapt (sta sotul cu fetita) nu am reusit sa dau jps decat un kg. Problema e ca sotul meu cumpara mereu ciocolata si eu nu pot sa ma abtin.

Madalina mamica Mariei (12.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Victor a mancat deja a doua masa de morcov. I-a placut. I-am dat si supa asa, limpede, cand vedeam ca nu mai vrea sa deschida gurita la morcov. (bine, ca si morcovul era foarte moale) Dupa a supt. Acum doarme. Pe total: reusita.


Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor


"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Mada mai mult ca sigur ca nu ma stie prietena ta dupa nume ca eram vreo 400 in serie doar poate din poze sa ma recunoasca. M-am mai intalnit o data cu ea acum un an...a fost pe la mine pe la serviciu; lucram in acelasi domeniu. Eu retin foarte bine oamenii. Daca am vazut pe cineva o data, nu-l uit.

Madalina_s si Raducu are dermatita atopica si am avut rezultate f. bune cu Trixera de la Avene. Am folosit si eu o perioada Dermalin, dar nu imi place ca nu spala de loc. Am revenit acum la Persil Sensitive si vad ca nu il afecteaza.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

din nou. stiti ca eu am zile in care scriu si dupa aia 2-3 saptamani, sunt user pasiv
pentru ideea cu listuta cu "slabitoarele". daca va vad pe voi, poate ma mobilizez si eu sa fac naibii ceva, ca sunt ca un dop, mica si lata. vorba ceea, mai bine o sari decat sa o ocolesti!

cristina, sa-ti traiasca finuta!

luna, n-am mai scris, dar ma bucur tare ca adelise e mai bine cu refluxul, chiar daca a trebuit sa o diversifici asa devreme. stiu ca intrebai la un moment dat in ce limba vorbim cu copiii. eu cu iris vorbesc romana, cu sotul vorbesc germana. el, toata familia si toata lumea din jurul ei vorbesc germana. sunt constienta ca daca nu ma tin tare pe pozitii, nu va invata niciodata romana, ca ii va fi mai comod.
noi avem exemplul cumnatei mele: ea nemtoaica, el scotian. el vorbeste germana foarte foarte bine, sta aici de 25 de ani. cu primul copil n-a prea fost consecvent cu engleza si copilul intelege bine, dar nu vorbeste. tatal o intreaba in engleza si ea raspunde in germana. cu al doilea copil a fost mult mai consecvent si a reactionat doar cand copilul a vorbit engleza, rezultatul fiind ca al doilea copil vorbeste engleza incomparabil mai bine.

probabil ca atunci cand iris va incepe sa vorbeasca (ceva mai tarziu ca alti copii, mai mult ca sigur) va fi un mic talmes balmes, dar e foarte important sa asocieze limba si persoana, in cazul ei mama- romana, tata - germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am facut un fel de lista cu cine a spus ca vrea in 'programul' initiat de alina.a (e al 4-lea mesaj de pe prima pagina).

Eu nu sint foarte hotarita cum o sa slabesc; as reduce mincarea, dar mai am o mare cantitate de dulciuri acasa pe care nu pot sa o las in parasire. Azi am fost la patinoar, si vineri incerc sa merg la aerobic.

andreea, ma bucur sa aud ca stati bine cu pielea uscata.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ma bag iar si eu in discutia cu vorbitul limbilor la copiii cu parinti de natii diferite. eu vorbeam cu unul in romana si cu celalalt in germana. ma mai duceam si vorbeam invers, nu va inchipuiti. cand erau amandoi vorbeam in limba pe care stiam ca o inteleg amandoi. trebuie sa fiti tari pe pozitii.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ioana saru'mana pentru listuta! Deci cantarirea maine dimineata! Asa o sa completam listuta cu ce kilograme avem si la cat vrem sa ajungem! Cat despre regim eu propun ca fiecare sa faca ce poate: redus din alimente, sport, ceiuri minune si sa ne impartasim una la alta ce mai descoperim.

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput