Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
pap.elena spune:
Eu am alta problema ,nu-mi incape veregheta pe deget .Am dat-o jos cand eram in luna a 7-a si nici pana acum nu am reusit sa o pun pe deget . De altfel am si cateva perechi de pantofi care ma cam strang .
fianna spune:
Intru si eu in cura de slabit, dar deja intru in pamant de rusine cand ma gandesc cate kg sunt. Eu am luat 30 de kg in sarcina, in conditiile in care tocmai realizasem ca m-am ingrasat 10 kg peste normalul meu si incepusem un regim disociat. Va dati seama ca numai de disociat mi-a ars in primul trimestru de sarcina. Maine ma cantaresc si sniiiiif! Obiectivul e de 15 kg! deocamdata
Blueiris, imi pare rau de povestea cu hainutele de botez. Eu nu inteleg de ce trebuie nasii sa-i imbrace pe copii si nu parintii.
Aylin, si Matei chiuie dar nu zice nimic altfel. A inceput insa sa rada, zice Haaaaaaaaaaaaaa sau heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ddannagh, cum de te mai doare operatia? eu nici nu simt ca am avut vreodata operatie.
Tot despre slabit, inainte de craciun am facut niste sedinte de imachetare cu alge si masaj anticelulitic combinate cu regim. Regimul insa l-am tinut doar 2-3 saptamani insa a functionat, am pierdut cam 2-3 kg pe care le-am recuperat cu sarmale si cozonac. Anyway, regimul e de bun simt si destul de usor de tinut. Cereale la micul dejun. La pranz o salata oricat de mare si fie: piept de pui, muschi de vita, ficatei, la gratar neaparat, fie supa sau legume la gratar. Seara o salata oricat de mare. Si intre mese fructe. Problema mea, ca si a multora vad, este dependenta de ciocolata. Imi vine sa ma sui pe pereti daca imi vine pofta de ciocolata si vreau sa ma stapanesc. Si tot timpul calc stramb.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Ioana75 spune:
Multumesc Petra ca ai mutat lista. Ai facut foarte bine.
Imi place ca sinteti saritoare sa ma ajutati cu dulciurilre. Ce multe sintem! Poate de rusine o sa slabesc si eu 1-2 kg pe luna.
Elena, eu nu cred ca o sa mai am vreodata 62 kg. Cred ca arati super bine.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
brazuca25 spune:
Mama cand citesc ca aveti cate 5-6 kg de pierdut ma simt culmea . Eu nu am slabit deloc dupa nastere (poate si din cauza tonelor de cioco balotate) asa ca am de pierdut cam 20 de kg cel putin, asa ca la mine e ceva mai de durata. O sa trec si eu pe ciorbe si supe si gata cu dulciurile. Sper sa ma tina ca nici nu mai suport sa ma vad in oglinda.
Editez ca sa mai adaug ca nici inainte de sarcina nu eram vreo slabuta si complexul greutatii l-am avut de cand ma stiu. Din fericire fiica-mea pare sa il mosteneasca pe tati la asta, care e foarte slab. Macar ea sa nu se streseze cu dietele.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
X-ray spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by Nonna76
Vreau si eu la slabit.De Craciun aveam 65Kg.Ce sa fac?
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Eu cred ca tot ce poti face e sa te bucuri ca nu ai mai mult. Crede-ma!!!
Ps: fetelor de aveti 60 de kile si va stresati ca sunteti grase, sa stiti ca aveti toata intelegearea mea pt. problema ce va apasa. zau de nu mi-as dori sa ma apese si pe mine doar 60 de kile.
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
am ras cu lacrimi,esti mortala!!!!!!!!!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Nonna76 spune:
Eu vreau sa slabesc 5 kg pentru ca am zis sa nu-mi propun mult.Ca sa jung la greutatea mea normala(50kg)- ar trebui sa dau jos 15 dar ma multumesc si cu 5-7.
Am luat peste 20 kg in ambele sarcini dar dupa prima sarcina le-am dat jos repede.Acum am crezut ca va fi la fel dar n-a fost asa.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by fianna
Intru si eu in cura de slabit, dar deja intru in pamant de rusine cand ma gandesc cate kg sunt. Eu am luat 30 de kg in sarcina, in conditiile in care tocmai realizasem ca m-am ingrasat 10 kg peste normalul meu si incepusem un regim disociat. Va dati seama ca numai de disociat mi-a ars in primul trimestru de sarcina. Maine ma cantaresc si sniiiiif! Obiectivul e de 15 kg! deocamdata
Blueiris, imi pare rau de povestea cu hainutele de botez. Eu nu inteleg de ce trebuie nasii sa-i imbrace pe copii si nu parintii.
Aylin, si Matei chiuie dar nu zice nimic altfel. A inceput insa sa rada, zice Haaaaaaaaaaaaaa sau heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ddannagh, cum de te mai doare operatia? eu nici nu simt ca am avut vreodata operatie.
Tot despre slabit, inainte de craciun am facut niste sedinte de imachetare cu alge si masaj anticelulitic combinate cu regim. Regimul insa l-am tinut doar 2-3 saptamani insa a functionat, am pierdut cam 2-3 kg pe care le-am recuperat cu sarmale si cozonac. Anyway, regimul e de bun simt si destul de usor de tinut. Cereale la micul dejun. La pranz o salata oricat de mare si fie: piept de pui, muschi de vita, ficatei, la gratar neaparat, fie supa sau legume la gratar. Seara o salata oricat de mare. Si intre mese fructe. Problema mea, ca si a multora vad, este dependenta de ciocolata. Imi vine sa ma sui pe pereti daca imi vine pofta de ciocolata si vreau sa ma stapanesc. Si tot timpul calc stramb.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
eu cand aud de "o salata mare" parca mi se face deja foame; oricat de mare ar fi o salata...tot o salata ramane si parca mai rau imi stimuleaza apetitul . adica daca nu mananc jumatate de paine la masa...parca n-am mancat nimic. nu mai zic de ceva dulce dupa masa...ca sa ajute la digestie . in ultima vreme m-am specializat pe facut placinte...cu mere, cu branza dulce si stafide...o minunatie, nu ca le-as face eu, dar chiar sunt bune.
in studentie tineam o permanenta cura de slabire si eram f stresata de kg. prin anul 2 am avut un moment de glorie cand mi-am impus sa slabesc si am ajuns piele si os. imi luam la mine 3 masline si 2 ridichi si cand imi era foame ma gandeam de 2-3 ori:"oare chiar imi este foame? adica sunt asa de disperata incat sa mananc 3 masline??? pai nu..." si imi trecea foamea. asa ajunsesem sa mananc f putin pe zi si nici nu-mi era foame. unde-o fi vointa mea de atunci?!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
in studentie tineam o permanenta cura de slabire si eram f stresata de kg. prin anul 2 am avut un moment de glorie cand mi-am impus sa slabesc si am ajuns piele si os. imi luam la mine 3 masline si 2 ridichi si cand imi era foame ma gandeam de 2-3 ori:"oare chiar imi este foame? adica sunt asa de disperata incat sa mananc 3 masline??? pai nu..." si imi trecea foamea. asa ajunsesem sa mananc f putin pe zi si nici nu-mi era foame. unde-o fi vointa mea de atunci?!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Doamna doctor, va rog nu incurajati curele prin infometare!
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
valen spune:
Ce reintreare ti-ai facut Simo!!! Ce, te atinge si pe tine subiectu' cu cura si vrei sa ne zici cum te simti tu grasa la 60 de kile?www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
ddanagh spune:
Fianna, da pe mine inca ma mai doare operatia daca incerc sa fac abdomene si cateodata asa tam nesam. Poate de la vreme. Nu doare rau, dar se simte acolo. Ma gandesc ca e si mai mare intrucat Daria a avut 4200 g si circumferinta capului mai mare, poate ca se vindeca mai greu, stiu si eu.
Oricum, incerc si eu sa mananc mai organizat.
In plus simt ca voi slabi mai mult lunile urmatoare cand voi alerga dupa Daria prin casa. Azi a scos untul din mine. Maraita fiind, am fost mai mult cu ea in brate.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea