Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am descoperit remediul colicilor!

E un biberon de la Bfree care se numeste chiar asa "biberon anticolici" cu sistem de restrictionare a vaccum-ului si senzor de temperatura ( adica daca laptele e prea cald facut sa-l inghita bebe isi schimba sonda din interior culoarea).
Chiar e bun.
Eu alaptez la san dar noaptea ii dau o singura masa de lapte praf si sunt nevoita sa folosesc biberon.
De cand introdusesem biberonul obisnuit avea dureri de burtica. De cand am biberonul asta e cu mult mai bine si am renuntat si la Espumisan si Debridat.

Va pup si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Felicici, trebuie sa postezi repede 10 raspunsuri ca sa-ti apara mesajele in timp real. Primele 10 sunt moderate. De exemplu, cand am ajuns noi la pagina 10 au aparut si mesajele tale pe pagina 7.
Daca vrei sa te trec in listuta da-mi si restul datelor (vezi prima pagina).

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Merci frumos...
Lorena 19.12.2007 nastere naturala 40 sapt, 3240g, 51.5cm, apgar 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Fetelor am o mare problema: medicul pediatru, care este si dr de familie , mi-a spus sa nu ung inca bebelusa cu nimic ca nu e nevoie, ci abia dupa TREI LUNI! Voi stiti ceva de asta? Ca nu stiu ce sa fac...sa nu ii dau cu nimic? Macar cu o lotiune daca nu cu ulei

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Nici eu nu dau fetita cu nimic pe piele. Nu stiu cum ar fi daca as unge-o cu ceva dar pot sa-ti spun ca arata foarte bine asa. Si nu folosesc nici servetele umede ci hartie igienica daca e mozolita rau si apoi apa cu sau fara sapun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by anacami
Sebastian este ca un taifun
.
.
Acum este super-alintat, incapatanat, cu greu te intelegi cu el daca nu vrea ceva...tipa,urla din te miri ce, nu stie de pedepse, nu stie ca nu are voie anumite chesti..uff..
A fost singurul copil mic din familie

Ufff...asa e si la noi. Fix la fel.
Singura diferenta e ca Robert e Scorpion si nu Geaman.Ziceai ceva de cumintenia copilului Scorpion?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

He, he, Dany stam bine cu ragaitul, numai la masa aia de la 5 dimineata, ragaie dupa 40-45 minute,parca face intentionat.
Apropo de mancatul pumnului, tocmai ce am terminat o sedinta de alaptat, care la noi dureaza cam o ora si acum e cu tot pumnul in gura.
Acum daca am prins curaj cu plimbatul pan'la capitala, si a iesit bine, ne luam avant si saptamana viitoare mergem la bunici la Buzau. Voi ce ziceti, chinui copilul?

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

adra bell - de sa chinui copilul? ca banuiesc ca sta in scoica, nu? si pana la urma nu-i asa drum lung pana la buzau!pupici.
miha - si eu zic la fel de stef...care e rac...asa ca...nu cred ca e legat de zodie!
pupici si un somn dulce si linistit.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

AndreB eu inteleg ce spui tu si eu am citit in carti de aceea am si fost ingrijorata ca copilul mananca c-am mult, dar cum ti tu un copil flamand????? tipa de ti se rupe inima am intrebat pediatra care a spus ca e bine cat manaca pt ca se dezvolta uniform. Al meu a crescut mare adica are deja 6 kg si 60 de cm la 7 saptamani. Eu pur si simplu ii dau cat vrea, nu ii bag cu forta, cand nu mai vrea strange din gurita. Nu vomita deci nu are surplus. Tot pediatra mi-a spus ca are un stomacel care functioneaza mai rapid.

Despre biberonul anticolici de unde l-ai cumparat??

anacamimultumim mult !!

anacamieu vreau cartea. Cum procedam?

Si copilasul meu plange in somn iar cu suzeta e prietenul cel mai bun incat nu mai stiu cand ii e foame sau nu

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, te intelegfoarte bine cu Sebi. La noi e tare greu, Jasmina vrea atentie maxima! Mama mai vine sa ma ajute, dar Jasmina nu ma vrea decat pe mine, si a devenit de-a dreptul obrazica! Contrazice, se opune la toate, mereu vrea cadouri, surprize etc! Are o personalitate foarte puternica, n-o scoti asa usor la capat cu ea. Ea e in zodie leu cu ascendent scorpion, sica ar fi o combinatie de pomina (mi-a ziscineva care se pricepe...) Cat o fi din cauza zodiei nu stiu, dar e adevarat!

Intre timp amfixat si noi macar saptamana botezului, undeva intre 28 mai si 4 iunie. Noi probabil ca nu vom face botezul in biserica, ci vaveni preotul si-l vom face in gradina nasei, afara (daca va fi vremea ok, daca nu ne vom refugia in biserica). Costumasul il va cumpara tot nasa. Insa la catolici este o rochie specifica de botez, pe care o imbraca si baieteii, din cate stiu eu, de multe ori preotii o imbraca sau pun peste costumasul cumparat, ca e musai sa fie o rochita aia.
Acum mai stau pe aici ca inainte de culcare trebuie sa-mi spal o alifie de pe sani, ca sa nu ma scol noaptea, si o mai las putin sa intre in piele.

Noi nu avem nici urma de program (doar ca adoarme de obicei pe la miezul noptii, azi facand exceptia cu ora 23 - sper ca va dormi la noapte cat de cat). Dar e si micut. De obicei isi fac abia pe la 3 luni un rogram mai fix, din cate stiu eu. Insa fiecare bb e altfel, nu?

Roxana, felicitari pentru botez! Ce baiat mare ai deja!

Erika, bine ai revenit! Cum a fost in avion cu bb? A ta chiarca emare, a crescut mult! Cat de lunga e acum?

Va las, sper sa reusesc sa intru si maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sanduta - am si eu biberon b free, e facut tot de avent, eu l-am cumparat din farmacia 2NA. se gaseste si pe net!
adina - sunt deacord cu tine...ce spui de jasmina...off, lasa ca o sa mai creasca si ei si sper ca vor fi mai intelegatori.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

doamne, aproape ca nu mai suport sa stau in aceeasi camera cu copilul. el scoate 1000 de sunete si eu tresar la fiecare rasuflare. acum, dupa masa de la 3,30 geme, face cum facem cand incercam sa ne dregem glasul si nu stiu de ce si pare ca se screme... nu mai stiu ce sa fac ca ma lasa nervii cu sunetele astea. si asa face de la 1 noaptea. a dormit si el linistit de la 22,30 la 1 noaptea, in rest asa faceeeeee... credeti ca mai are aer de scos si nu poate si il deranjaza? el cand ragaie scoate si o pleasca de lapte, ca vesnic suntem uzi amandoi.

am ajuns sa stau treaza noaptea ca nu mai suport sa dorm in aceeasi camera, imi pun perne in cap ca sa nu aud sunetele, doar cand plange. sotul meu nu stiu cum reuseste sa doarma asa bine, el nici nu-l aude.

credeti ca ar fi mai bine sa il lasam singur in camera pe bb? ar fi o mutare destul de dificila, caci nu prea avem unde... decat in sufragerie, dar poate e mai bine?

si apropos, masa asta de la 3,30 noaptea a fost asa... ca o gustare, adika daca a supt activ 3 min si rest molfoleala. Oare incepe sa renunte sa se mai trezeasca noaptea? Avem aproape 6 saptamani (5 si juma)

Mergi la inceput