Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bravo Adina ! Esti de-a dreptul extraordinara, doamne cat ai putut lupta pentru a alapta baiatul. Pupici multi .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Cand ii este foame, fata mea scuipa suzeta cu bolta...:) si urla de parca o omori. Cred ca stiu ei dif. intre suzeta si san sau biberon. Cel putin a mea pare ca stie dif. O s-o intreb cand creste daca stia diferenta...

Alexia Diana
5 Nov. 2007
[/quote]
Asa sa faci!Asa a intrebat-o fina-mea pe fii-sa ce facea ea in burtica, nu se plictisea in intuneric? Si fata, la 2 ani si ceva, a zis ca nuuu, se uita la desene animate!
A mea a acceptat o singura suzeta, nuk de cauciuc, pe care o ia din cand pentru cateva minute.
Ieri am fost si noi la doctor, la controlul de 6 sapt, care sunt de fapt 8. Fata a fost relativ cumintica, a plans nitel in masina, asa ca a trebuit sa o iau in brate si sa manance din mers, dar in supermarket a dormit bustean in scaunul de masina, si scaunul de masina era pus pe cos, si s-a lasat admirata de toata lumea. Deci nu-mi fac griji: fetei ii place la cumparaturi de mica!

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
[/quote]

super tare gagikutza ta!bv!!!

cu ragaitul cum mai stati?!!!

adinag bine ati revenit cu vesti bune!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, Dany, multumesc mult!
Am si eu ideile mele fixe, na...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, ce vesti bune!! Sper sa fie bine de-acum. Cand mai poti mai intra sa ne spui ce faci.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

adina -
mersic fetele!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by felicici

Neata mamici!

Va reamintesc ca sunt mamica Lorenei nascuta pe 19.12.2007.
Intreba cineva cu un copilas de aceiasi varsta cam care ne este programul...

Ziua incepe in jur de 8 cand mananca si adoarme la loc ca in juma de ora. Pe la 11 isi rupe somnul pentru a manca iar si adoarme la loc pana la 14 cand dupa ce a mancat stam cam juma de ora sa se aseze si iesim afara. Cand venim doarme cam jumatate ora si am ocazia sa ii curat nasul cu pompita...ea nu simte nimic si eu nu trebuie sa ma mai lupt cu manutele ei. Apoi se trezeste (pe la 15-16) si pana pe la ora 21-22 perioadele de calm alterneaza cu cele de neliniste (cel mai rau este dupa ora 19) si mai atipeste la mine in brate insa de patut nici nu poate fi vorba ( o mai pacalesc maxim juma de ora sa doarma acolo caci va dati seama ma dor mainile). Asta este perioada ei de colici despre care va povestesc in postul urmator. Apoi pe la 22 adoarme si se trezeste de 2-3 ori pe noapte pentru a manca (in 20 de minute isi face plinul si scoate si gazele apoi la loc in patut fara scandal). A doua zi la 8 reluam.

Ma declar o mamica odihnita. Cred ca in ecuatia asta conteaza mult faptul ca fata mea suge putin timp si bine (s-a nascut cu 3240g si la 4 saptamani are 4100g in conditiile in care uneori nu suge mai mult de 5 minute si stie sa suga in sensul ca nici nu o simt). Deci noaptea nici nu ma trezesc bine si la loc si eu in patut. Mentionez ca are camera ei si cand am crezut ca mi-ar fi mai usor sa doarma cu noi in pat ca sa nu fac drumuri noaptea a fost mai rau ( se trezea mai des), deci am renuntat la ideea asta. Azi-noapte a fost prima data cand s-a trezit doar o data.

Si in alt post o sa va povestesc despre perioada zilei cand are colici cu mentiunea ca am reusit sa o scurtez considerabil si estimez ca in curand o eliminam din ziua noastra.

Felicici, trebuie sa postezi repede 10 raspunsuri ca sa-ti apara mesajele in timp real. Primele 10 sunt moderate. De exemplu, cand am ajuns noi la pagina 10 au aparut si mesajele tale pe pagina 7.
Daca vrei sa te trec in listuta da-mi si restul datelor (vezi prima pagina).

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaaa spune:

buna am #351;i eu un bulgara#351; nascut pe 09 11 2007 cu 3,900 kg si 54cm M#304;KA#304;L EFE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaaa spune:

BUNA INCA O DATA NU STIU DE CE APARE MESAJUL SCIS ASA CEL DE MAI SUS,VREM SI NOI SA NE ALATURAM VOU SA SCHIMBAM SFATURI MAMI RALUCA BEBE MIKAIL EFE NE PRIMITI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bun venit ralucaaa!sa-ti traiasca printul si sa fie sanatos.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Noi mplinim azi 2 luni

La cat mai multe lunite inainte!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput