Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, ma bucur ca v-ati distrat si abia astept sa vad pozele dar mai ales sa ne vedem toate
eu nu am facut poze...andreap are ceva poze...cand o sa aibe timp poate le pune ea
noapte buna
somn usor sau buna dimineatza japonica (pe unde sunteti fetelor?)

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miki,e adevarat ca vorbesc de pe pozitia mamei cu pereche in casa dar chiar daca Amira ar fi fost baiat as fi spus acelasi lucru. Nu pentru ca nu mi-as dori,ci pentru ca doar atat pot (putem) duce. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat ruga si mi-a dat printesa mult visata si dorita. O iubesc atat de tare incat cateodata imi fac mustrari de constiinta in ceea ce-l priveste pe Robert si mi-e sa nu inteleaga altceva decat ar trebui.In fiecare zi ma rog sa nu fac cu copiii mei aceleasi greseli pe care le-au facut ai mei cu mine si surorile mele.
Ufff...ce-i cu mine?Imi vine sa plang... Nu de tristete nici de bucurie...sau poate de amandoua...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata!veniti la o cafea!

Miha capul sus !e normal sa iubesti bebelusul indiferent de sex.asa e la al doilea puiut,parca te bucuri mult mai mult de perioada bebelusiei.ma crezi ca si mie parac mi-e mai drag Amon decat Ken?nu vreau sa fac diferente dar cand il vad pe Ken ca-mi raspunde si ma imita iar Amon vine si-si pune capusorul pe genunchii mei pe care sa-l indragesc?in sufletul meu eu zic ca nu fac diferente dar in mom de astea se mai intampla.si lasa mey ca nu ne nastem parinti, asta se dobandeste pe parcurs,toti invatam si ne dam interesul ca copiii nostri sa nu faca greselile noastre sau ale parintilor nostri.

Otilico lasa ca nu ma mira faza cu extensiile.tine-te bine:permanent la 2 ani.eram cu copiii la un loc de joaca si pe langa Ken se observa o fetitza cu parul cret.m-am mirat dar am spus ca nu e imposibil.bunica-sa era langa mine si ma intreaba:"baietelul dumneavoastra are permanent facut?" la care eu"nu e parul lui natural" bunica:"aaaaa!astazi e ziua nepotelei si i-am facut cadou permanentul care il vedeti.a stat atat de cuminte 2 ore la coafor incat nu ne-a venit sa credem!" .m-a lasat masca dar nu ma mai mira caci in tara asta vezi cate si mai cate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felicia fata cum mey v-a lasat inima sa lasati frumuseti de lebede la locul lor??? (sti de gluma nu?). Si ce muzee ai vizitat...ntzzz, rusinica.Omul tau stie? sau a fost pentru inspiratie? Ma bucur ca ai vazut locuri asa frumoase, dar acum pune caputul in pat si dormi ca ai niste cearcane mai mari decat atunci cand am nascut cu toate si atarnau toate relele pe fetele noastre(noroc ca in suflet eram asa fericite)-sau mai bine vb despre mine-.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Mie mi-ar placea o casa plina de copii. Dar daca as putea sa nasc din 2 in 2 pentru ca cele 9 luni de sarcina mi se par nesfarsite si grele. Nu neaparat fizic cat psihic. Trec prin atatea stari. Ba plang, ba mi-e frica, ba sufar foarte usor din orice...
In plus, sotul ar canta hora unirii, ca lui si asa i se pare viata stresanta si-i face fata cu greu.

Dar daca tot preget atata cu nascutul sa stiti ca nu ma dau in laturi sa nasesc. Asa ca, poate vrea careva nasi noi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Felisuca ai o comorica de baietel, mey...cat e el de sfatos cu tati acolo si ce bien potriveste lego, cu cata atentie. Bravo lui. Si tu, dupa asa o calatorie frumoasa, trebuie neaparat sa te odihnesti. Pai, zi si tu, daca esti asa obosita si stresata cum sa fii alaturi de puiul ala frumos, mey? Hai, incearca sa iti revii, nimic nu e mai importanta ca sanatatea mamei, ptr ca tien pulsul familiei, draga mea.

Miki da esti hotarata tare, nu gluma, sa va dea DD ce va doriti.

Eu sunt prin zona, incercand sa fac ceva util cu timpul nostru, ptr ca de azi tati s-a dus la birou si noi suntem home alone
O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mama, cat ati mai scris,doamnelor!

Ele, Aime, frumoase tare casutele. Ele, nu-mi vine sa cred cum ati reusit sa schimbati casa, a iesit tare bine, cred ca sunteti mandri de voi!

Oameni buni, m-am inverzit de invidie: doamna Miki, aici de fatza, a slabit maxim si arata grozav,in plus are energie cat pentru un batalion, asa ca nu ma mir ca nu se lasa batuta cu bb3 (dar ce te faci daca e tot baiat?). Alexander mi s-a parut foarte cumintel fata de zanatecii mei. Din pacate nu ne-am intersectat decat vreo jumatate de ora, ca ai mei dupa o ora si ceva de patinaj erau cam obositi , apoi trebuia sa mai onoram si o vizita dupa amiaza devreme.Basca ca eu tineam de Mihnea, Miki avea 2 de gestionat, asa ca am vorbit cu chiu cu vai in muzica asurzitoare de acolo!Oricum, mi-a facut mare placere ca ne-am intalnit.

Felisule, pune mana si te mai odihneste un pic, ca iti dam bataita! Pai se poate sa te epuizezi in asa hal? Sanatate maxima iti doresc, si ai grija! Mihaita e un dulce si il pupam maxim.

Bits, m-ai lasat masca cu permanentul la 2 ani! Ce or avea in cap parintii/bunicii cu pricina?

Noi ne pregatim de nasit peste 1 luna, imediat ce vin de la Dubai avem evenimentul. Trebuie sa ma apuc sa caut ceva de imbracat si pentru noi si pentru copii,dar asta e o indeletnicire placuta. Ieri am fost sa-mi giugiulesc un pic finutza,sa se mai obisnuiasca cu mine, are 2 luni si e o scumpa, cand ii vezi asa mici si haiosi, parca ti se deschide apetitul! (normal ca apoi revin cu picioarele pe pamant si imi aduc aminte ca am incheiat ostilitatile in domeniu...)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Stiam eu ca am uitat ceva: Miria, Dana, sunteti niste artiste, ma inclin in fata voastra, v-au iesit niste minunatii din manutze, si , ca una care nu are rabdare nici sa deseneze o pisica, sunt muta de admiratie!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Aaa, Roxana, tu vorbesti de nasit ca sa-mi faci in necaz, nu?!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele sa nu ma dati iar la disparute...sunt in zona, citesc...dar m-am trezit de dimineata cu o stareeee si cu o durere de cap ....ca sa incep saptamana bine.
Roxana si eu ca tine, cand vad bebei mici mi se face dor si "pofta" dar imi revin imediat cand imi da Denisa vreo cateva tipate prin casa (saru'mana de aprecieri).
Mey in legatura cu extensiile la copil pai mi-ati dat idei ca la cat par are Denisa i-ar cam trebui. Glumesc acuma ... la capitolul asta sunt rabdatoare si astept sa-i creasca

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput