Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 20
andreap spune:
salutare si o sapt.minunata!
Eu stau muuuult mai bine cu moralul...nu cred ca are ceva BBlusa mea.Dar,ptr.linistea mea,voi merge maine la genetician,joi la Albu la ecograf si vineri fac TT din nou...sper sa fi fost din cauze..tehnice scorul de la TT.
Asa harnice ati fost..am citit pe 'diagonala'..si asta ptr ca pana pe 25 am o gramada de declaratii de predat...asa ca mai rarut sapt.asta
Monica,sper ca maine sa aiba timp Sebi sa descarce pozele.Sa stiti ca fetelor ca Monica e frumoasa,slaba si vesela.Astai micii sunt frumosi si taree lipiciosi,mai ales Ruxi care statea numai dupa Mariuca.
Roserb,poate ajungem in alt WE
Felis,am vazut pozele...felicitari ptr.excursie...insa ai grija de tine.nu am boxe,deci nu pot auzi ce spune Mihai in filmulet...
Pupici la toata lumea..sper sa tin pasul de acum cu voi
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Felis pupici lui Mihaita!ce frumos spune Da!si cat de bine potriveste piesele de lego!se vede ca progreseaza!si tu o mare bataie meriti;pune mana si dormi ca in ritmul asta nu te vad bine deloc!
Ele spune:
Andreea f bine ca ti-ai revenit, ai sa vezi ca totul e bine cu bb Sara.
Ca tot veni vorba de oboseala Felicei (nu am vrut sa mai pun si eu gaz pe foc cu toate ca se vede din poze ca e f obosita) va intreb cum dorm copiii vostri?? Adica au un somn linistit? Ca eu dorm cu ea in pat si sunt zombi ...imi da la picioare in cap, burta, coaste, ca sa nu mai zic de frichineala care o are in ea...Tot zic ca o las sa doarma singura ca nu se trezeste peste noapte dar nu stiu de ce nu o fac inca
Elena & Denisa
NOI
miria_cristina spune:
ANDREEA - Unde te duci la dr. Albu? La spital sau la cabinetul din Militari?
Vezi, ca si el face analize genetice. Colaboreaza cu un cabinet in care are mare incredere, SANORUR.
Mie, stiu ca acolo mi le-a facut, ca eu cu el am nascut.
Stiu cum e sa-ti faci griji, asa ca, incearca sa privesti optimist ca mai ai inca atatea luni inainte!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
quote:
Originally posted by Ele
Tot zic ca o las sa doarma singura ca nu se trezeste peste noapte dar nu stiu de ce nu o fac inca
Pai de ce nu o faci?
Eu, desi uneori mi-ar placea, nu dorm aproape niciodata cu copiii, fiecare in camera lui si gata. Le spunem povestea la culcare, mai stam un pic la giugiulit si la revedere. Prefer sa fac traseul de la noi la Mihnea daca se mai trezeste uneori decat sa stau sa iau picioare in cap si invarteli , ala nu mai e somn (saptamana trecuta l-a speriat de ex Bianca cu un gugustiuc , care de vreo 6 luni incearca sa-si faca cuib la baia noastra mica,si individul scoate niste sunete cam sinistre, care se si amplifica in baie- il tot gonim dar tot vine- ei, vreo 2 nopti s-a sculat Mihnea de cateva ori, visa numai gugustiuci, si se scula plangand, ma duceam la el si adormea tinandu-ma strans in brate, am fost zombie zilele alea) Cu Bianca am o conventie: de cate ori lipseste Catalin noaptea (delegatii, cursuri, etc) vine pe sest si doarme cu mine, nu ma deranjeaza , nu se foieste, ba chiar mai punem si de cate o petrecere in pijama!
Concluzie: daca tot nu se scoala, eu zici sa o lasi singurica, o sa va fie mult mai bine!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Ele spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by Ele
Tot zic ca o las sa doarma singura ca nu se trezeste peste noapte dar nu stiu de ce nu o fac inca
Pai de ce nu o faci?
Eu, desi uneori mi-ar placea, nu dorm aproape niciodata cu copiii, fiecare in camera lui si gata. Le spunem povestea la culcare, mai stam un pic la giugiulit si la revedere. Prefer sa fac traseul de la noi la Mihnea daca se mai trezeste uneori decat sa stau sa iau picioare in cap si invarteli , ala nu mai e somn (saptamana trecuta l-a speriat de ex Bianca cu un gugustiuc , care de vreo 6 luni incearca sa-si faca cuib la baia noastra mica,si individul scoate niste sunete cam sinistre, care se si amplifica in baie- il tot gonim dar tot vine- ei, vreo 2 nopti s-a sculat Mihnea de cateva ori, visa numai gugustiuci, si se scula plangand, ma duceam la el si adormea tinandu-ma strans in brate, am fost zombie zilele alea) Cu Bianca am o conventie: de cate ori lipseste Catalin noaptea (delegatii, cursuri, etc) vine pe sest si doarme cu mine, nu ma deranjeaza , nu se foieste, ba chiar mai punem si de cate o petrecere in pijama!
Concluzie: daca tot nu se scoala, eu zici sa o lasi singurica, o sa va fie mult mai bine!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Ia gandeste-te ca are si camera ei plina de jucarii si tavan cu stelutze fosforecente si e nefolosita.. Cand am adus-o de la bunici (cu toate ca nu a stat prea mult la ei) am preferat sa o avem langa noi tot timpul..cred ca ne mustra constiinta ca am lasat-o la ei...dar acuma parca se ingroasa gluma. Si mai stiu ca daca nu o dezvat acuma cand o fi mai mare e si mai greu.
Elena & Denisa
NOI
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
va pe toate
noi suntem in zona dar nu stiu ce fac ca nu prea mai apuc sa intru pe-aici, fiindca astia mici vor tot timpul numai pe-afara
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miria_cristina spune:
Ce plimbareata esti Monicuto!
Mie nu-mi place deloc sa ies afara chiar daca o fac de dragul fetei.
Cand suntem doi aceasta sarcina ii revine sotului.
Oricum,a stazi n-am iesit din motive de bunica.
A trecut pe la noi.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
Poftiti la
CAPITOL NOU AICI
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
In schimb la baia lui yannis am ras cu lacrimi, Alex stoarce una dintre jucariile lui de baie de apa in capul lui Yannis si rade, iar Yannis se distreaza si rade cu hohote pana sughite.Pai sa nu-i mananc? Mor ca nu-mi mai merge camera si nu-i pot flma sa vi arat si voua.
asa au inceput primele momente de iubire intre copii mei: la baie. Era locul udne adria nradea cel mai mult in hohote. Si acum la baie sunt cele mai vesele momente dintre ei.
De curnad vad ca a inceput si adria nsa initieze alinturile cu alex (pana acum doar alex le initia si adrian le primea cu bucurie). Eu ma oftic ca nu va pot pune filme (din cauza de lipsa de tehnologie - ap. nostru foto nu face filme cu sonor, doar fara si parca n-au farmec fara sonor).
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II