Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 18
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Felis, ti-am vizionat pozele din Austria. Sunt cateva foarte reusite, facute de tine. Ce aparai ai? Ai facut cursuri de fotografie?
Am vazut si filmuletzul cu Mihai. Pupici... la tot mai multe cuvintele si indemanari in lego (si nu numai)!
Sa ai grija de tine.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Cred ca stiu la care te referi.. sunt acteva , putine... afcute de un coleg... aparatul nu e cine stie ce performant... dar el le are... pasiune mare pt fotografii.. rabdare cat incape... Ale mele si colegei... multe sunt facute si prin geamul autocarului... altele... ai vazut... ploua... se aburea lentila de la aparat... se mai stropea... A facut si cateva panorame... dar nu se vad tocmai OK pe webshot...
Multumim de aprecieri... Ce mai face Iris?
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, colecistul e cumva fierea? ca daca da si eu am senzatii de voma in ultimul timp. Azi in autobuz stateam cu punga in maini pentru ca asa patesc daca nu ma uit doar la drum inainte. Si de Craciun era sa dau la rate, facea sotul misto ca poate-i bebe din septembrie .
Da, colecistul e fierea..
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ele,intr-adevar omul sfinteste locul. E minunat ce-ati facut voi acolo.
Pupam cu mare drag un Mihaita hotarat! DA DA!! Pupam si pe mamica lui cea frumoasa dar tare nelinistita.
Miki,esti hotarata fato! Bravo! Eu am spus "stop joc" !
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
www.felis.ro
Otiliav spune:
Felis, cumva poza de aici este facuta de coleg?
Faza de dimineata, ne-m trezit la 7 sa vedem daca plecam la munte. La 8 am sunat si nu se poate ca ploua la munte si nu mai putem merge la zapada . Adormim din nou si fimea daca a vazut ca lenevesc mi-a adus cafea facuta de ea la pat, a facut un tort din lego, i-a pus 2 lumanari adica tuburile de la aspiratorul de jucarie si a inceput sa-mi cante La multi ani! Asa m-a emotionat, ce s-a gandit ea ca dsca ma rasfat atat in pat o fi o zi mai speciala . Si cum sunt nostalgica pun Unchained melody si ea vine repede "Asta-i film, mami?", "Nu mami, o melodie" si ea "Hai mai mami, pune si tu un film" (stie ca am luat 2 casete ieri de la biblioteca si unul l-am vazut aseara).
Asa ca acum ne bagam la film.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am cam ramas in urma cu cititul si vizionatul pozelor...abia astept sa le vad
roserbina, miki...scuze ca nu am ajuns la patinoar dar eram singura cu astia mici si am preferat sa merg pe-aici pe-aproape...
v-ati vazut, cuma fost? s-au distrat piticii?
noi ne-am intalnit aici in parculetz la sebastian...adica eu cu prichindeii mei, andreap cu burtika si mariutza, viovio cu biencutza, violeta cu mihnea, andre-ea cu tudor, aissa cu ale...si speram sa marim gashca pe zi ce trece
absolut toti copilashii sunt niste minuni, sunt frumosi foc, destepti si vorbareti... mamicile super
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
OTILIA ce mare si intelegatoare este Ana!!!!! cand oare o sa il aud si eu pe Paul ca ar vrea sa facem ceva impreuna???????? vise taica vise!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Ioana, ce sa zic fetitele sunt altfel, desi uneori cred ca-i baiat la cat ii plac masinile . Asta avem cu asta defilam.
N-am terminat de vazut filmul. A venit o vecina cu o fetita nigerianca care vine la ei din doua in doua saptamani impreuna cu fratele ei. Vecina are si ea doi copii dar face chestia asta ca un bun norvegian ce este ca sa fie si tatal copiilor mai liber (nu au mama, a murit innecata acum 2 ani). Si s-au jucat fetele 4 ore si ceva, ba la noi, ba la plimbare, ba ne-am mutat la vecina. Ziceai ca se cunosc de cand lumea, mai vorbeau ba in engleza, ba in norvegiana. E bine si pentru mine ca am putut vorbi cu fetita in engleza. Mi-a placut de ea asa sociabila si dezghetata, avea si codite multe, si culmea, mi-a spus vecina ca nu-i tot parul al ei are si extensii. Am ramas uimita, la 3,5 ani i-a pus taica-su extensii, ce faza.
Monica, ce super intalnire ati avut voi, va distrati nu gluma.
Miria, de abia la ziua Anei ce am pus si eu mana sa muncesc la martipan. Dar mi-a iesit bine tortul zic eu , nu-i mare branza. In schimb am fost dezamagita ca am luat de ziua mea tort din Cora si nu a fost martipan deasupra cum scria pe el, cred ca mai degraba o pasta din zahar si lapte praf. Ai gasit martipan pe undeva sau nu ai cautat?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
OTILIA - Nu am gasit martipan in Bucuresti. Poate nu stiu eu unde sa caut.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
oti
fetelor sper sa ne intalnim cat mai multe sa ne revedem si noi si copilashii
va
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Fu-se mi nunat la patinoar, am fost incantata ca in ciuda mersului ca e bulevard(adica nici o urma de alunecare pe patine), Alexander s-a tinut binisor in picioare, spre sfarsit a zis sa-l las singur si n-a cazut deloc o tura de patinoar.Si Da ne-am intalnit cu ghidusii Rosebitei, Mihnea mi l-a facut de ras pe Alexander ca s-a rusinat cand s-a intalnit cu ei si n-a vorbit.Bianca frate e inalta, mai are un pic si ma ajungeeee.Am si poze, dar le descarc maine, cand voi vedea si pozele voastre, azi nu merge bine net.
Miha, pai cred si eu ca ai spus "stop joc" ...cu pereche in casa ce-ti mai trebuie??? crezi ca eu vreau echipa de baschet? dar la coditele mele nu renunt, la roz si mov si mult alb-dalb.
Pup toti
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)