Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am hotarat sa-i dau antibioticul si azi, e a 5a zi. doamne-ajuta....24ybjnh adica va multumim pt ganduri

donia totul ok? cum mai sunteti cu suptul? d bea apa din biberon, am incercat si noi canuta cu cioc sau pahar simplu dar era prea mare tambalaul si nu i-am vazut rostul. dar doar azi a reusit sa si-l tina singur. nu il ridica suficient si lua aer. azi era asa mandru de el..era clar ca s-a prins ca nu e o intamplare...succes la operatiunea lapte va doresc y32

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita - tu cum faci cu fata de cand esti gravida, o ridic des in brate? te plimbi cu ea asa?

cu cresa....ivan nu merge si tot a facut de 2 ori gastroenterita, bine ca n.a fost racit, dar asta tot n.am putut evita, ca toti au pe aici si oameni mari si copii

chiar dbunny , mai nou stii cine are gastroenterita? iker casillas de la real madrid :)))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

sunt f amarata :(( imi dau seama dupa programul lui ca la slatina ii era mult mai bine. apartamentul era f mare, erau atatea lucruri de inspectat..alergat pisica..avea mult mai multe activitati, erau si mama si tata si alex toata ziua...avea un singur somn, hai doua, dar cand dormea..era rupt. si noaptea la fel, chiar daca il chinuiau dintisorii. aici insa...se plictiseste repede, spatiul e mic, lumea putina :(( oricate jocuri as inventa, doar pt faptul ca vin de la o singura persoana si sunt mai putin interesante..nu e asa receptiv. acolo a fost nebunie...ma tot gandesc cum sa fac, sa fie mai multa lume, sa vada mai mult, sa aiba ce sa studieze...si imi dau seama ca nu am cum :(( nu am ce sa ii ofer in plus. ma simt ca naiba... nu pot sa ii ofer copilului meu tot, oricat as incerca :(((((de fapt nu tot, dar macar mai mult ...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

sunt f amarata :(( imi dau seama dupa programul lui ca la slatina ii era mult mai bine. apartamentul era f mare, erau atatea lucruri de inspectat..alergat pisica..avea mult mai multe activitati, erau si mama si tata si alex toata ziua...avea un singur somn, hai doua, dar cand dormea..era rupt. si noaptea la fel, chiar daca il chinuiau dintisorii. aici insa...se plictiseste repede, spatiul e mic, lumea putina :(( oricate jocuri as inventa, doar pt faptul ca vin de la o singura persoana si sunt mai putin interesante..nu e asa receptiv. acolo a fost nebunie...ma tot gandesc cum sa fac, sa fie mai multa lume, sa vada mai mult, sa aiba ce sa studieze...si imi dau seama ca nu am cum :(( nu am ce sa ii ofer in plus. ma simt ca naiba... nu pot sa ii ofer copilului meu tot, oricat as incerca :(((((de fapt nu tot, dar macar mai mult ...

diana si david 03.12.06

Te inteleg perfect...asa e si la noi. La Bocsa e nebunie, bantuie toata ziua ( mama are apartament cu 3 camere, confort 1, f mare), are multa lume pe langa ea...aici la noi spatiul e mic, tati lucreaza f mult si nu petrece decat putin timp cu noi...jucarii are fff multe, dar degeaba.... Pe de alta parte insa, ma gandesc ca nu avem cum sa/i oferim mai mult spatiu...sper sa compenseze cu faptul ca o iubim enorm, si ca ne straduim sa/i oferim totul...dar atat putem...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

din amintiri

avea putin peste 1 an cand am inceput sa-l ducem la 'grupul de joaca', la o fundatie. e mai mult decat un loc de joaca din mall... ne-am inscris pe lista, ne-a pus in grupa mica, 1-2ani. mergeam 1 zi/sapt. nu e mult, dar ii placea la nebunie.

se adunau 5-6 copilasi de aceeasi varsta, un d-soara psiholog (de copii) organiza activitatile... noi si copiii ne asezam in cerc, incepeau cu 'pictura'... joaca cu mainile in spuma (netoxica) pe parchetul laminat in timp ce cantau acelasi cantecel. se manjeau toti ca purceii... tanti canta 'vine melcul suparat...' si in timpul asta desena un melc in spuma aia... erau fascinati...apoi tot felul de jocuri pt dezvoltarea motorie, de sortat, de potrivit, de organizare (trebuiau sa faca pe rand ceva)... o gramada... aveau o sala separata cu tot felul de jucarii si le aducea pe rand, in fiecare saptamana altele. acolo a invatat sa deseneze, sa lipeasca, sa faca puzzle, ii vedea si pe ceilalti copilasi si-si dadea interesul altfel decat cu bona (eu lucram deja) ... fundatia asta s-a facut prin fonduri europene, dotata exatraordinar, inclusiv cu bazin pt copii cu probleme motrice... in fine... sunt multe de spus, e minunat acolo si de abia astept sa-l duc si pe marc la grupul de joaca.
nu mai spun ca se participa la orice activitate pe baza de donatii, adica ei nu-ti cer o taxa, da fiecare cat vrea, iar minimum sugerat de ei e derizoriu...
teoretic ar trebui sa fie multe astfel de fundatii (organizatii, sali, habar n-am cum sa le spun...) private sau non-profit pt copii in bucuresti.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

completare:
am ajuns la grupul de joaca din dorinta de socializare (nu aveam prieteni cu copii mici la vremea aia)
aveam aceeasi impresie, ca se plictiseste seara cu noi (de la 18.00 cand ajungeam si noi acasa). si asa ziua stiu ca era f cuminte cu bona, toata lumea, vecinii, alte mamici, imi ziceau acelasi lucru. deci clar nu-l provoca nici in casa la prea multe activitati... si stateam la 2 camere atunci... dar asta era situatia, noi incercam sa compensam cu iesit de acasa prin alte locuri.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Bine v-am gasit fetelor.
Nu am prea reusit sa intru ieri,Andre e foarte agitat,i-a iesit un colt la unul din incisivi sus,celalalt sta sa sparga,plus ca toata gingia e super imflamata.A avut de vreo 2 zile scaune mai moi(care miroseau a acru si a fermentat),aseara abia a reusit sa adoarma in jur de 12.30,s-a foit si trezit din 5 in 5 min,culminand cu vomitat in jet pe la 3dim(cred ca a mancat cam mult laptic,a tot dat si parturi),l-am luat cu noi in pat,s-a foit toata noapte.Am fost la dr.de dimineata,a zis sa nu ne speriem ca scaunele s-ar putea sa fie de la dintisorii,si maine facem si noi vaccinul de 1 an.

Doua mariam si eu la voi

-vreau sa incep de azi sa-i dau chamomila ch200,nu se intampla nimic daca ii dau timp de 5 zile,si maine ii fac vaccinul?
-peste o luna tre sa facem si ROR-ul,dar ni s-a spus ca este unul de stat si unul care se plateste(noi am facut numai infarix-uri),pe care ma sfatuiti sa il fac?

Va rog sa-mi scuzati lipsa,dar trebuie sa imi revin(adica copilul tre sa-si revina)vreau sa transmit sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori,felicitari umblaretilor,si multi pupici pentru minunate.

Si sa raspund si la temele zilei de ieri:la 1 an avea 10.4kg si 80cm.
-cu siguranta il voi da la un sport cel mai probabil la 2 ani(eu as vrea inot,ta-su fotbal,arte martiale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

dianocica si flore nu mai fiti asa de suparate.Copii stiu cat de mult ii iubiti.Daca vi se pare ca se plictisesc incercati urmatoarele:mergeti in vizita sau invitati la voi prieteni(cu sau fara copii),mergeti cu copii la cumparaturi,iesiti la plimbare cu ei ,inventati jocuri,etc. Eu am norocul sa posed doua bucati nepoti de 3 ani cu care se intalneste saptamanal iar loc de explorat ,slava domnului,stau intr-un ap cu 4 camere si e jale ca trebuie sa ma tin dupa ea pentru ca acum e in bucatarie,acum in sufragerie sau debara.Cand stam in camera zicem ca stam in "celula"

Mergi la inceput

cateva poze , daca tot a dormit 2h... de aici incolo

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

noi n-ajunseram la Sp. pt ca Stef a avut o intalnire care a aparut in ultimul moment.initial am zis ca mergem azi,dar aveam eu programare la dentist-si era musai ca am inceput niste lucrari...-asa ca poate mergem maine.eruptia insa a inceput sa paleasca.cred ca suntem pe drumul cel bun.teoretic as putea sa ma duc si singura,ca sunt doar 3 statii,dar sunt inca zone cu zapada mare,la camera de garda sigur am de asteptat si singura cu el nu-mi va fi usor,plus ca nu imi vine sa il plimb pe afara asa "bubos".
multumesc pt aprecieri.si eu mor dupa ei
ruxandra ce petrecere frumoasa a avut Matei!
adinazot ai o adevarata domnisoara!
dandusa pt sot
a dejeu trebuie sa-l urmaresti inca 2 zile.sa treaca repede cucuiul
daphna seba mananca 2 oua pe sapt
dbunny ce noapte ati avut!hidratarea e cea mai importanta acu.
ziggy e normal sa nu te lase in lasa ca ar incepe plansetele.si o data intrata in clasa nici un copil nu si-ar mai vede de activitatile pe care le desfasoara.la teo la gradi sotul se uita uneori pe geam-ca sa nu-i deranjeje-si,si asa uneori il zareste cate un copil care o si anunta pe teo ca avenit tasuva tin pumnii sa mearga bine si de acum in colo.
danita wow are un vocabular ff dezvoltat.
dianocicasolutia ar fi socializarea.eu nu am auzit sa existe in buc centre de care povesteste diana,dar daca aflati sunt si eu intresata.
ma duc sa calc

Mergi la inceput