Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

deci d are diaree supernasoala. numai apa. a facut de n ori azi. s a si iritat la fundulet rau, nu a fost niciodata asa. a mancat numai orez, morcov, paine prajita de 2 zile si degeaba. cred ca opresc antibioticul, au fost 4 zile pline....deja s-a cam deshidratat, se vad un pic de cearcane. alte prafuri imi e imposibil sa-i mai dau, deja s-a saturat de siriga ca de mere acre....mi se pare stupid sa incerc sa inlatur efectele atat timp cat ramane cauza..se intelege ceva?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

pererea mea: scoate antibioicul. baga biotics un plic, doua pe zi in mancare. scoate painea prajita, glutenul nu e indicat deloc la diaree. baga mar copt. si banana. deci: orez fiert, morcov fiert, mar copt si banana. si piept de pui fiert dar nu cant normala ci un pic mai putin. fara gluten. nu stiu ce sa iti spun de lapte, ca tu alaptezi....n-ar strica sa suni un dc pt asta. laptele intretine si favorizeaza diareea.....de aia zic, noi nu am scapat pana nu am scos laptele de tot. ! noi am dat si hidrasec 2 plicuri pe zi si calciu carbonic un varf de cutit de 3 ori pe zi, toate in mancare. sanatate multa!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

despre scosul antibioticului: stiu ca la copii un tratament cu antibiotic este eficace daca este facut minim 7 zile...daca se opreste antibioticul inainte de vreme, virusul poate deveni rezistent la acel antibiotic, facand ca la urmatorul tratament sa nu mai functioneze....sau mai rau, virusul sa ramana in organism si sa dezvolte ceva mai naspa...desigur, nu stiu daca e 100% adevarat, dar eu am patit-o cu eritromicina...sunt imuna la ea fiindca am luat-o dupa ureche,ba 2 ba 3 zile pana ma simteam mai bine asa ca in caz de amigdalita, dezvolt forme mai urate...

parerea mea: sunat dr, eventual schimbat antibioticul ( nu oprit), schimbat praful care reface flora intestinala ( calciu cabonic e f bun din cate stiu eu, asa cum zice Laura) si dus tratamentul pana la capat!

alexandra, bine ai revenit!

teutz, vad ca iti functioneaza word-ul de minune!Multumim de urari! Pupa ALexuta cea draguta!

a_deju: am patit-o cu adormitul instantaneu cand era Octavian mai mic si facea crize de plans: este o epuizare din cauza efortului de plans, din cauza consumului nervos! Pesemne ca s-a speriat f tare ceea ce i-a consumat energiile pe moment! Oricum, urmareste-l si azi! Eu zic ca e totul in regula!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

am vazut poze de la chef de Matei, super fain s-au distrat copiii..Matei seamana f bine cu tatal lui, nu, Ruxandra?

am vazut si top-modelul ALessia..bai, Adina, vazusi mai de ce nu vrea sa pape mai mult ALe? vrea sa fie model, isi pastreaza silueta!

Mergi la inceput

deny, am gasit aici pe dc un articol cu grafice de greutate...conform tabelelor, limitele sunt destul de variabile de la un copil la altul ..sper sa te ajute si sa te linisteasca!

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=441

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Adeju, pupam motanul umblaret si va tinem pumnii sa nu apara ceva dupa cazatura.
Dbunny, sanatate multa lui Daniel, sa scapati repede de rosu in gat.
Dandusa, la multi ani si fericire lui Claudiu si de asemenea si tie si Crinutei alaturi de el.
Aka , pai cum in butoi? Nu te lasam. Haideti dragelor sa o scoatem pe Aka afara din butoi.
Mamaana, sora mea are doua fetite gemene si la 2 luni jumate exista o diferenta de 700 g intre ele, desi se nascusera amandoua cu cate 2900 g.
Teutz, of, of si Alexia bolnavioara. Ne pare rau si va dorim sa va faceti bine repede si sa ne revedem sanatosi si voiosi.
Dianocica, te inteleg bine prin ce treci, aveam si eu monente cand simteam ca turbez, avea vreo 7-9 scaune pe zi, dar tot cu hidratare multa, regim alimentar, biotics un pliculet pe zi, in doua reprize, s-a rezolvat, noi atunci am continuat antibioticul pana la 5 sau 7 zile (nu imi amintesc exact). Si cu funduletul mare grija, banuiesc ca este marat din cauza iritatiei. Tu stii mai bine daca de vina este antibioticul, dr. ce zice? Laura zice bine, si noi tot cam asa ca ea am procedat, ma refer la regimul alimentar, caci antibioticul nu l-am interupt.
Aelita si mie imi este tare teama de imbolnavirile de la cresa, acum sa vedem, sunt putini copii in grupa, poate scapa mai usor.
Ruxandra, super faine pozele de la petrecerea lui Matei. Sa iti traiasca, sa fie sanatos sis a fiti fericiti toti patru.
M_monique, ce mai face Andrei? Cum ati trecut peste noaptea trecuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare.... citit pe diagonala primele 2 pagini..... merci frumos de felicitari, dar eu nu l-am vazut inca mergand.. aseara am ajuns de la job la 20.30 si nu a vrut sa mearga.... era prea obosit... sper ca astazi sa ma minunez si eu
Kikineata, nu stiam ca si tu esti poeata..... foarte frumooooooooooooooos!!!
Ktrinel, nici eu nu am masurat nimic, nici macar la inceputul diversificarii... dar acum am si eu stolu' cu apa..... ; pupam Julia care se va trezi super vesela si plina de energie, si nu va avea nimic astazi.....
Monique, pupici zmeului sa-i treaca repede...
As mai sta, dar munca si iarasi munca Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Desiree,multumesc pentru grafice.Se incadreaza in ele perfect.

Teutz,insanatosire grabnica Alexiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Alexandra, ce bine ca mai scrii si tu... pupici de la Cluj; noi inca va asteptam....
Dbunny, sa treaca repede, repede

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandro, nu te dezminti niciodata. ASA DA. Extraordinar, super, tare de tot. Ai niste baieti tare frumosi. Unde a fost locatia? Ca sunt tare multe in Bucuresti.

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

poze party Matei

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noaptea a fost ok, dar cu putina febra, fara diarie fara vomit si cu laptic putin si saruri.

Aelita matale ce faci p'aci noaptea la 3???

dianocica la noi a functionat pe langa biotics, ceaiut de menta si cascaval. pup

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput