Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cateva poze , daca tot a dormit 2h... de aici incolo

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

imi place mult chestia de pe 'peretele' patului lui david!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica, exact la asta ma gandeam si io. In peregrinarile mele in weekend am vazut un astfel de centru...sper si cred si pt. copii asa mici. Cred ca ar fi minunat sa ne intalnim asa cate 4-5 fete poate mai multe...centrul asta e la Piata Alba Iulia dar sigur mai sunt ce mama masii. Hai sa ne interesam si vedem dc iese ceva.
Sa stii ca inteleg perfect ce zici.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Iote-l aici http://www.kidsplanet.ro/

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Uite aici sunt mai multe. Mare parte organizeaza doar petreceri dar sunt vreo 3 cu locuri de joaca. Si Arlechino club in bd. Unirii.
http://www.mamasitata.ro/content/category/5/84/126/

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by dianocica

cateva poze , daca tot a dormit 2h... de aici incolo

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

imi place mult chestia de pe 'peretele' patului lui david!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

si mie si lui . eram cam in pana de idei, numai trenulete vedeam (deja are 2 fulare si 2 hanorace cu trenulete ), dar am scos-o cat de cat. acum ma gandeam sa-i fac si pt cealalta latura lunga, ceva cu ferestre sa facem cucu-bau. ca tot asta ramane de baza. a, si acum ii si reuseste bagatul/scosul chestiilor din buzunare, plus ca imi clipeste de fiecare data cand ascunde ceva in buzunarul steluta (asa stim noi ca face steluta, clipeste...) e un dulce de mor. iar...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dianocica, exact la asta ma gandeam si io. In peregrinarile mele in weekend am vazut un astfel de centru...sper si cred si pt. copii asa mici. Cred ca ar fi minunat sa ne intalnim asa cate 4-5 fete poate mai multe...centrul asta e la Piata Alba Iulia dar sigur mai sunt ce mama masii. Hai sa ne interesam si vedem dc iese ceva.
Sa stii ca inteleg perfect ce zici.

Gargarita Gargaritelor

imi place ideea, daca hotarati ceva venim si noi la socializare

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e o idee super, imi place tare mult. astia cu arlechino sunt chiar langa mine, dar mi s-au parut cam scumpi. bine, eu m-am uitat pt petrecere de ziua de nastere, informativ, pt la anul :D. am vazut ca au si taxa de 1,5 milioane de exclusivitate; nu ma gandisem la varianta de loc de joaca, ca de una singura nu are nici un haz.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

locuri din astea sunt multe in buc,dar sunt pt copii mai mari peste 2,6 ani.noi mergem cu teo si copilul trebuie sa isi poarte relativ singur de grija,exista supravechetori dar nu fac fata mereu.cel mult piticutii nostrii ar putea sa sta in piscina cu bile.
diana povestea de un centru unde se erau activitati pt copii intre 1 si 2 anisori.

Mergi la inceput

Iar am intrebari. 2.

1. cate zile la rand dati nurofen de ex sau panadol pt. dureri de dinti, de cate ori pe zi maxim, cati ml?

2. Unde ati gasit chamomilla CH 200? VA ROG! Se dadea 5 zile pe luna 5 granule/zi?

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Ba da sunt chiar 2 care au loc pt. cei peste un an, asa scrie acolo, cu tobogan, bile, chestii din alea de calarit...sigur sunt ca am citit da-s prastie ca m-am intins si cu vizionat gradinite.

Chris io ma bag la aia de langa Casa POporului si o vizitam si pe Alba IUlia si mai e una spre final splai. Cred ca aia din Iuliu Maniu e pt. copii peste 1an.

quote:
Originally posted by anateo2004

locuri din astea sunt multe in buc,dar sunt pt copii mai mari peste 2,6 ani.noi mergem cu teo si copilul trebuie sa isi poarte relativ singur de grija,exista supravechetori dar nu fac fata mereu.cel mult piticutii nostrii ar putea sa sta in piscina cu bile.
diana povestea de un centru unde se erau activitati pt copii intre 1 si 2 anisori.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput