Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 11
dianocica spune:
quote:help net la domenii
Originally posted by kikineata
Iar am intrebari. 2.
1. cate zile la rand dati nurofen de ex sau panadol pt. dureri de dinti, de cate ori pe zi maxim, cati ml?
2. Unde ati gasit chamomilla CH 200? VA ROG! Se dadea 5 zile pe luna 2 granule/zi?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Lavinia_P spune:
Dianocica,
Noi avem ditamai casa si tot merg macar o data pe saptamana la locul de joaca din unul din malluri.Acolo sunt alte jucarii..copii..clovni.Plus iesit afara si dimineata si seara.
Auzi,nu prestezi mai multe treburi din alea cu buzunare?Patim binefaci si tu un ban!
Da de unde stii tu sa cosi?Ai facut cursuri?
Dandusa,
LA MULTI ANI pt iubita ta..pupam apasta..nu, pupa-l tu..deci v-ati imapcat?
Asteptam amanunte despre familia calina.
A-deju
Felicitari pt mers!
Speram sa fie bani dupa buf-ul facut!
Luca,Grigore,
Felicitari pt primii pasi!
Adinazot,
Eu votez pt bentita cu fundita!.
Laura,Dianocica,
Laptele matern e recomandat la diaree..reface flora intestinala foarte bine!Ala praf nu!
Ruxandra,
Unde a fost party-le?La o gradinita?Sau e ceva specializat pe din astea..Oricum char ca a fost superdistractie!
Si conu' semana cu tati.
Off topic:
Stie cineva cum se calculeaza modulo?
De ex 1+1 modulo 3?
minunea mea
ruxandra_sb spune:
Din ciclul.. copchil lasat de capul lui.. conu a "scris" azi pt prima oara.
L-am vazut c-a inhatat pixul, mi-a deschis agenda si dadea cu el pe foi. Numa ca tinea pixul invers. Intr-un tarziu am reusit sa i-l intorc.. ca se criza cand i-l luam din mana si si-l intorcea la loc. Plus ca mi-am salvat agenda si i-am oferit o foaie de hartie. Asa incepu conu sa exerseze mestesugul scrisului.. Tb sa precizam ca niciodata nu i-am aratat ca uite, asa se deseneaza.. doar ca m-a vazut pe mine scriind in agenda si pe Matei pe caietele si foile lui. Deci a produs-o de unul singur, prin observatie si imitatie. Va dati seama ca mazgalelile vor fi pastrate la loc de cinste.. sa nu uit sa pun data.
restanta:
tema cu balsam de buze pt bb:
- i-am luat de la Eucerin, "acute lip balm" se cheama si e ff cremos. Avem si de la Neutrogena, da parca asta imi place mai mult.
Adina, Ale promite... adevarul ca din asa mama nici nu-i de mirare. Si vaz c-are o slabiciune pentru accesorii.
Dianocico, ce-ai bre? De unde sa fi stiut mata ca-i ziua lu xulescu sau ylescu.. mai ales ca le-aveai pe-ale tale... si deloc nu erau apa de ploaie.
A_deju, cum se simte motanu?
Dbunny pt chef tre sa te muti la Romanica.
Off Teutz. Multa sanatate Alexiei.
Chiar Dianarus.. ce se-ntampla de tot suntem confundate??
Luly, ce frumos povestesti tu de fetitele tale. Iar secretul e supersimplu.. regim a la Ruxandra (nu-l recomand, dar e singurul pe care pot sa-l tin ), aquagym si masaj.
Da Desiree, Matei seamana cu ta-su.
Kikineata o sa trimit PM.
tema cu oul, da numai galbenus!:
- 3 buc/sapt + zilnic carne
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
mamaana spune:
buna dimineata
vazut poze FRUMOASE
hai lavinia ca-ti raspund eu: din cate imi aduc aminte, este retul impartirii unui numar la n
ex: 5 modulo 3 = 2, 1 modulo 3 = 1
parca era prin clasa a 12-a 'inelul claselor de resturi modulo n'
dianocica eu zic sa-i continui antibioticul cat e prescris si dai saruri de rehidratare
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dayanara spune:
lavinia daca te referi la aritmetica modulara, chei , criptografie etc am gasit asa:
"Atunci cānd o operatie produce un rezultat care este mai mare sau egal cu N, N este scazut repetat din rezultat pāna cānd valoarea se īncadreaza; īn intervalul 0 la N-1 (ca si cum s-ar īmparti la N si se ia īn seama; restul). De exemplu, 3+4 mod 5 = 2. Daca; rezultatul este negativ, N se adauga; acestuia pāna; cānd se va īncadra īn intervalul 0 la N-1. De exemplu, 3-8 mod 7 = -5 mod 7 = 2."
nu ma prea pricep la asa ceva, dar m.am ocupat candva destul de mult , am ramas la stadiul de instalat slackware pe mai multe computere, imi facusem partiti duble linux windows, apoi m.am apucat de facut copii , si n.am mai continuat :)
ivan si dayanara
mamaana spune:
ou: tot la 3 zile, de data trecuta am ajuns si la albus intreg; pana acum le-am fiert tari si le puneam iaurt sa se mai inmoaie, plus branza sau cascaval, plus paine
o sa incerc si fierte moi
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dayanara spune:
ah bine ca mi.am adus aminte cu mesajul lui mamaan de ou, cum ivan e alergic, vreo idee cu ce.as putea sa.l inlocuiesc la preparatul anumitelor mancaruri, gen galusti, chiftele, sa se lege cumva
ivan si dayanara
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
aici insa...se plictiseste repede, spatiul e mic, lumea putina :(( oricate jocuri as inventa, doar pt faptul ca vin de la o singura persoana si sunt mai putin interesante..nu e asa receptiv. acolo a fost nebunie...ma tot gandesc cum sa fac, sa fie mai multa lume, sa vada mai mult, sa aiba ce sa studieze...si imi dau seama ca nu am cum :(( nu am ce sa ii ofer in plus. ma simt ca naiba... nu pot sa ii ofer copilului meu tot, oricat as incerca :(((((de fapt nu tot, dar macar mai mult ...
In primul rand, capul sus . Eu zic ca nu-i dracu atat de negru. Normal ca mereu se poate si mai bine.. cum mereu va exista si alta mai tanara, mai frumoasa si mai sexoasa.. dar ne descurcam cu ce avem. Mai ales cand deloc nu-i putin cu ce ne-a dotat natura. Si acu ma refer la o mami tanara, entuziasta, care isi pune tot sufletul, imaginatia, disponibilitatea si toata puterea de care dispune pe tava .. numai si numai pt binele puiului ei.
Asa, revenind la fapte concrete.. ca vaz ca deja s-a mobilizat lumea. Voi stiti ca eu am pasarica mea.. si nici acu n-o sa ma dezmint. Deci mama are o vorba: ce-i poti oferi unui copil mic?? Multa dragoste, o atmosfera armonioasa in familie, mancare buna si aer curat cat incape.
Referitor la centrele de joaca.. eu, mai ales in perioada asta, le-as ocoli ca dracu tamaia. In spatiile inchise si cu atatia copii cred ca colcaie virusii la greu... si asa am niste emotii sa nu fi cules conu ceva duminica.
Eventual de mers dimineata si numai in timpul saptamanii cand e mult mai liber. E unul pe B-dul Tei, in spatele Circului.. Boboo Party parca se cheama... unde a mai fost Maya.
Asa c-as sugera ca intalnirile acestea sa fie prin parcuri sau acasa la cineva. Din pacate cu atatia fulguleti bolnaviori (si Adina Ralucai tot face nititzica temperatura) tre sa amanam intalneala de care tot ziceam. Dar in parc chiar e super.. ne-am jucat azi cu o fetita cu lopatele si camion, l-am tras pe Grigore cu un soi de sanie (o copaie din plastic si statea in ea fara sa fie legat), ne-am tavalit prin zapada..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)