Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, minunatelor!
Din ciclul "o minune tine doar 3 zile" : traiul nostru de vis s-a dus brusc pe apa sambetei, tati a plecat la Bucuresti pt. o saptamana si ne-a lasat singuri cuc, vai de capu' nostru!! David tot baiat de - treaba, mananca atunci cand isi amintenste, vorba celebrei A_deju,in rest e chiar binisor micutzul meu.
Si ca sa compensam singuratatea asta stam cat putem de mult pe-afara, aici e o primavara de toata frumusetea, ieri au fost 10 grade. Umbla - David neintrerupt vreo 2 ore dupa care se culca efectiv pe iarba in parc. Atunci e semn ca tre' sa-l pun in carutz si il plimb vreo 1-2 ore, depinde cat doarme. partea naspa e ca m-as intinde si io pe-o banca-n parc, ca atata miscare in aer liber....
Io am citit tot tot, dar am retinut urmatoarele:
- Ruxandra, f.f.f faina petrecerea copiilor, ai niste baieti super frumosi!! Sa-ti traiasca! Imi place mult noul tau obicei de-a pune muuuuuuulte poze, ianinte erai mai zgarcita la capitolul asta...Asa va mai vad si eu, imi clatesc frumosii ochisori...Felicitari pt. Grigore umblaretz si scriitor!
- Kikineatza are o Sararutza foarte isteatza, dom'le!
- Dbunny,Teutz, multa, multa sanatate fulguletilor vostri!
- Lavinia, te admir ca esti atat de puternica si ma bucur enorm ca iti face placere compania noastra si nu ne-ai abandonat! Sunt sigura ca Mihaita va face tenis!
- Dia, sa stii ca si David urla ca din gura de sarpe cand il schimb, dar numai atunci. Initial am crezut ca e bolnavior, ca-l deranjeaza ceva, acum cred ca efectiv il enerveaza ca-l opresc din joaca, desi ii explic foarte frumos ce operatiune urmeaza...nu vad solutii...
- Cryket, am vazut filmuletul cu baietii tai la baitza, nebunie mare. Ma bucur ca sunt sanatosi!!
- Dandusa, sa-ti traiasca iubita!!
- A-deju, Yagmur, felicitari pt. umblareti!! A_deju, motanul e bine, nu???Fara efecte secundare...
- alexandra, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi.
- Anateo, ca de obicei pozele voastre sunt desavarsite, iar tu o mama atat de tanaraaaaaaaa
- Adianzot, am vazut-o si pe Ale a ta, frumoasa foc micutza
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Dianocica, uite, exact asta am constatat si eu: la noi acasa David n-are spatiu suficient, cand mergem la parintii mei, la 4 camere, e in extaz. Si cum ai mei stau f. f aproape de noi, ii vizitam deeees, mai ales la orele mesei Dar in timpul zilei ai mei sunt la serviciu, iar daca trecem pe langa scara lor, David plange, bate cu manutele in usa, vrea neaparat sa urcam. Bineinteles ca ai mei se topesc de drag cand aud cata placere ii face micutzului sa-si petreaca timpul cu ei. E si o relatie speciala, se iubesc mult,dar e clar ca si spatiul mare il fascineaza.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Yagmur spune:
Aplic si eu metoda word... am mai citit pe bucati, scris pe bucati si acum trimit ce am compus in cursul zilei (sa ma iertati ca este scris pe fuga, cu greselile de rigoare, pe scurt si fara pic de inspiratie....)
Dandusa, sa-ti traiasca Claudiu si sa se bucure de frumoasele lui; ai grija cu bautura
Ruxandra, super pozele…. Sa-ti traiasca baietii… sint niste frumosi, iar tu arati tare bine……. Grigore este atat de expresiv…. Ma topesc dupa el. Super cheful!!! Si cea mica este atat de dulce: cum dormea ea linistita. Deci, vreau si eu chef asa cand face Luca 4-5 anisori…
Adina, cat de feminina este… super pozele de la parada modei…..
A-Deju, vezi cum se comporta; si Luca a cazut duminica de pe canapea pe bradul nasilor, dar nu a patit nimic, adica nimic vizibil, a plans vreo 10 minute si gata… intradevar el a cazut pe o parte si s-a “franat” in pachetele aflate inca sub brad
Teutz, si voi cu rosu in gat????? Pupam sa treaca repede. Eu mor de placere cand citesc cum dormiti voi cu cei mici… la noi nu se poate… cum e langa mine, se suie pe calorifer (care e lipit de pat) sau pe TV (care si ala e langa pat) si gata….. trebuie sa-l pun jos sau in patutz…. Si chiar nu am cum sa mut mobila avand spatiul atat de mic
Desiree, super veste…. Sarcina usoara ii urez
Ziggy, sper ca acomodarea cu gradi sa fie usoara pentru amandoi.
Dianocica, sfaturi nu stiu sa dau ca nu am trecut prin asa ceva… sper doar ca totul sa fie bine cat de curand; si ai dreptate si se intelege
Luly, sa-ti revii repede….. eu inca am stat pitita bine si nu m-a gasit nici o raceala zdravana… si Luca la fel… Ma rog sa fie tot asa si in continuare. Cred ca Isa e super scumpa. Sper sa fie bine cu DA pana la urma… ce fain de tine cu doua fetitze…. Cred ca este super!!!!
Aelita, ma bucur de postarile tale lungi… Pupici fetelor frumoase si burticii
Aka, pe unde esti? Sper ca nu in butoi, ca ma superi tare, tare…….
Apropo’ de spatiu: eu ce sa zic ca doar stam intr-o garsoniera mansardata….. la Olimpia acasa e tot timpul ocupat, e lume multa, sint si copii ei pe acolo, este sotul din cand in cand pe care il iubeste tare mult….. Macar stiu ca sta pe afara cel putin 2 ore/zilnic, indifferent de vreme… acum merge des in parc unde are hinta si nu stiu ce chestia cu care se invarte…
Ancader, cred ca poate fi de la dinti. Noi vom face luna viitoare ROR pe cel de la stat; si noi am facut doar din alea platite pana acum. Med. de familie m-a intrebat daca nu mi-a venit nu stiu ce talon… si e clar ca nu mi-a venit. Oare sa vina in Buc, desi am flotant pe Cluj???? Voi ati primit asa ceva????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
kikineata spune:
Ruxandra, da clar ai dreptate cu virusii astia...m-am gandit o clipita da-n extazu meu credeam ca se poate...deci cine-si pune apartamentul sau casa la bataie...4 camere sau fara numar domle ca n-avem spatiu...io chiar pe bune sunt ofticata ca nu v-am intalnit.
Pfui, Roxanico ce dor de tine...nebun!!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Raluca_u spune:
Buna fetelor
imi pare rau ca scriu atat de rar. am promis de cateva ori ca o sa intru mai des, dar este ceva la care doar mai visez. acum m-a impins Ruxandra de la spate.
Adina este bine. a facut in weekend 2 zile febra fara nici un alt simptom. oricum am ajuns la urgenta duminica si i-au luat probe pt infectie urinara. azi luam rezultatele. sper sa fie bine.
acum merge iarasi la cresa de lunea trecuta si se pare ca se acomodeaza mai greu decat prima data. e mai mare si cam plange dimineata cand o duc. asa de dor imi e de zilele cand eram cu ea tot timpul, cand stateam toata ziua prin parc cu Dianocica, Ruxandra, Dandusa, Teutz...
dupa ce a inceput sa mearga la vreo saptamana a facut o pauza de aproape 2 saptamani dar acum a inceput din nou sa mearga. mananca, sau ma rog incearca sa manance singurica. mai intoarce lingurita inainte de a ajunge cu ea la gurita si nu intelege de ce nu mai are nimic in ea. pana sa inteleg ca ea vrea sa manance si singurica m-a marait la masa vreo sapt pana a prins ea lingura si a inceput sa amestece in castron de zor si apoi sa o duca la gurita, initial cu fata in jos pana i-am explicat si ajutat vreo 3 zile. de vb nu zice prea multe sa intelegem noi. se cearta cu noi cand nu-i convine ceva. cam asta e adina mea. a si are cam 11.5 kg si 84cm.
eu la birou, treaba multa de nu reusesc sa citesc nimic, iar seara cand ajung sunt 100% a Adinei si cand adoarme ea mai fac cateodata cate una alta in casa, o baie si somn. pe forum nu mai ajung
fetele care ma cunosc stiu ca sunt vesela si optimista. si cu Adina bolnava si n-am cazut prea mult, dar acum...
sunt lovita tare nu de ceva anume. sunt speriata de sentimente si trairi ce ma incearca pt ca nu am mai patit asa ceva. o sa imi revin nu stiu cand sau cum dar cu siguranta o voi face. acum nu gasesc calea dar o voi cauta.
va pup si imi lipsiti enorm si va rog nu va puneti prea multe intrebari ref la ce am scris pt ca nici eu nu am raspuns.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
kikineata spune:
Iote-te la Yagmur, ce constinciozitate, cata planificare, ce management...bey asa da. Ti-a ratat Luca calea??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Raluca_u spune:
Buna fetelor
imi pare rau ca scriu atat de rar. am promis de cateva ori ca o sa intru mai des, dar este ceva la care doar mai visez. acum m-a impins Ruxandra de la spate.
Adina este bine. a facut in weekend 2 zile febra fara nici un alt simptom. oricum am ajuns la urgenta duminica si i-au luat probe pt infectie urinara. azi luam rezultatele. sper sa fie bine.
acum merge iarasi la cresa de lunea trecuta si se pare ca se acomodeaza mai greu decat prima data. e mai mare si cam plange dimineata cand o duc. asa de dor imi e de zilele cand eram cu ea tot timpul, cand stateam toata ziua prin parc cu Dianocica, Ruxandra, Dandusa, Teutz...
dupa ce a inceput sa mearga la vreo saptamana a facut o pauza de aproape 2 saptamani dar acum a inceput din nou sa mearga. mananca, sau ma rog incearca sa manance singurica. mai intoarce lingurita inainte de a ajunge cu ea la gurita si nu intelege de ce nu mai are nimic in ea. pana sa inteleg ca ea vrea sa manance si singurica m-a marait la masa vreo sapt pana a prins ea lingura si a inceput sa amestece in castron de zor si apoi sa o duca la gurita, initial cu fata in jos pana i-am explicat si ajutat vreo 3 zile. de vb nu zice prea multe sa intelegem noi. se cearta cu noi cand nu-i convine ceva. cam asta e adina mea. a si are cam 11.5 kg si 84cm.
eu la birou, treaba multa de nu reusesc sa citesc nimic, iar seara cand ajung sunt 100% a Adinei si cand adoarme ea mai fac cateodata cate una alta in casa, o baie si somn. pe forum nu mai ajung
fetele care ma cunosc stiu ca sunt vesela si optimista. si cu Adina bolnava si n-am cazut prea mult, dar acum...
sunt lovita tare nu de ceva anume. sunt speriata de sentimente si trairi ce ma incearca pt ca nu am mai patit asa ceva. o sa imi revin nu stiu cand sau cum dar cu siguranta o voi face. acum nu gasesc calea dar o voi cauta.
va pup si imi lipsiti enorm si va rog nu va puneti prea multe intrebari ref la ce am scris pt ca nici eu nu am raspuns.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
porumbita80 spune:
Salutare!
sa raspund si eu la cateva intrebari:
Apa avem bb pentru apa care are mereu locul lui cand vrea apa merge si-l ea si bea singur.Bea cel putin 400ml/zi
laptele eu i-l pun in bb si domnul vine la bucatarie si-l ea de pe masa si-l serveste unde vrea el uneori chear mergand prin casa, nu are un loc anume.
baita de la 8 luni o facem in cada mare.
greutate habar n-am in jur de 13 kg, si lungime mai bine de 96cm.
Dianocica si la noi la fel este cu plictiseala, in mall nu prea imi place sa-l duc ca sunt multi copii mult mai mari si stau mereu stresata sa nu-l loveasca careva.Si eu as merge intr-o fundatie ceva inca nu m-am interesat.
Azi am avut ceva treaba la banca si l-am lasat pe Mario cu tasu, niciodata na plans asa dupa mine mi se rupea inima cand coboram pe scari. Cata mea zis ca plangea si arata cu degetu la poza mea si venea si tragea de usa. Am bocit ca o stricata cand mea zis.Am aici cateva poze pentru cine doreste sa-l vada pe Mario cat a mai crescut.Va pup
Multa sanatate la toti fulguletii bolnaviori
Luca&Eric
Yagmur spune:
Porumbita, ce bine ca ai mai scris.. merci de info cu apa...
Kikineata, daca tot fac la job coordonare, organizare etc, m-am gandit sa aplic si aici ; poate maine pun si poze
Raluca, offff.... sper sa iesi repede din starea asta... si pe mine ma mai apuca dar vin si trec starile astea... Pupici Adinei
Canada - nici un semn???? Jap-jap
Ce stiti de Neonato Monza? Eu inca scaun de masina si ma hotarasem la asta, dar vreau sa stiu pareri...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
desiree spune:
yagmur, apreciez enorm eforturile tale de a tine pasul cu noi, aici..Un mare pentru tine si Luchitza!
feritul de virusi este un motiv sa te gandesti de 2 ori cand vrei sa mergi cu copilul intr-un centru de joaca, intr-adevar..dar nu unul suficient...precum vedem in fiece zi fulguletii nostri se imbolnavesc chiar si langa mama si tata, daca e sa se imbolnaveasca..si apoi, la gradi cand vor merge cum va fi?..aceleasi temeri..eu zic ca nu mai sunt bebelusi, ca au si ei o imunitate a lor...cred ca integrarea intr-un grup de copii e foarte importanta pentru dezvoltarea lor, din mai multe puncte de vedere...in fine, eu agreez ideea in continuare..aici avem spatiu suficient acasa dar il vad si eu uneori ca se plictiseste, ca parca ar cauta sa faca altceva, si nu stie ce..jucariile lui il mai intereseaza din an in Pasti, iar casa este explorata pana in cel mai mic coltisor...afara cand mergem il vad cum casca gura la toti copiiii si se tine dupa ei si e pur si simplu fascinat si cnd vede unu ca da cu piciorul intr-o minge..ar sta minute intregi sa ii priveasca!
Alina,mami de Mihnea-Octavian