Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 13
chinico spune:
repede si pe rand.
a_dejule...cum e motanul? scrie macar si numa un bine...
dbunny cand aud de vomitat mi se face parul maciuca...bea a vomitat juma de an. de 100 de ori pe zi. asa ca te inteleg...tinem pumnii sa treaca repede si sa nu fie totusi enteroviroza..
ktrinela ia spune...ai linsat consortul?..ca piromanului ii era in unele zile teama si sa respire prea tare..:))
raluca hai hopa sus...baga si tu neste magneziu..poate ajuta, macar asa, de fantezie...din seria vorbe de duh buni..cica sa te uiti in jos cand iti merge rau, sa stii cat esti tu de sus...rasare el soarele iar..
dandusa multi ani fericiti sotului tau si voua impreuna cu el!
greutate bea...la 1 an 9kg 600.
apa si ceai cam 200 pe zi..cred..nu prea stiu,avand in vedera ca bea daca ii e sete nu contorizez.
sport. nu stiu. inot..ok, da daca se imbuiba de un catralion de microbi acvatici si subacvatici...tenis..daca o pocneste mingea in cap???sheva de echipa..daca ii da vreuna vreun branci si pica fata, valeu....pricipit??...serios acum, sigur facem sport, dar deocamdata in afara de sprintul prin casa si aruncatul bilelor in cap la mama nu..si mai avem inca timp berechet sa ne documentam profund pe tema cu pricina.
dianocica si flore...aceeasi problema o am si eu aici, in ciuda faptului ca de lipsa spatiului nu ma pot plange.
asa ca iesim afara si ne dam ba pe jos, ba in carut, pana nu mai suport nici eu nici ea...ne mai discutam cu vreo baba-mos-posesor caine-posesor cal-vanzatoare magazin....acum ca e frig la locul de joaca nu prea mergem, ca de...e frig si nu e nimeni..in nisipul ud nu imi vine nici mie sa ma joc..
si eu am notat cu tristete ca imi cresc copilul izolat, dar asta este..si nu alta:))) ...infloreste cand e mama aici, vad de la o zi la alta cum creste....
exista grupe de joaca si aici, nu am vazut insa pentru copii mai mici de doi ani, din primavara pana in toamna se intalnesc afara, prin parcuri. o sa prestam si noi probabil.
..mai era ceva..mai era ceva....
Ktrinel spune:
si eu pe aici…citit tot cu cafeaua in bot…
ieri a nins toata ziua …ce noroc pe mine! am impins la carutz de era sa lesin…drept pt care azi schimbam caleasca pe sanie….decat sa imping, mai bine trag
restante de ieri :
Dia, si noi am trecut la pampers Easy –Up…e un pic mai usor …ca altfel ma omoara cu schimbatul….nu stiu ce ura a prins pe actiunea asta, dar se crizeaza rau…a, acum abia am observat ca cei noi sunt pe fete si pt baieti…evident ca prima data am luat pt baieti si i-am pus si invers …cei pt fete o au pe Dora pe chilot in fatza…sper sa nimeresc de data asta.
imi pare rau de faza cu masina…dar ce au frate? chiar ca te simti ca in evul mediu…tu erai aia careia i-a intrat tirul in masina mai demult , nu?...dobitoci…
ziggy, bravo pt gradi. nu te alarma,... va fi bine
Dandusa …o cafea cu sare sa te trezesti? …LMA pt iubita.
Alexandra_25…bai ce=am ras la faza cu gaina…, auzi , o bate…abia astept sa ne mai povestesti si sa ne dai si dovezi/poze.
Danutz : fotbal?..eu fac alergie la cuvantul asta… cred ca avem vreo 20 canale de fotbal, …si al tau fu fotbalist? uinde i-am gasit bre ? la al meu , pe la 18 ani, discutia fu urmatoarea :
tatal : alege , fotabl sau scoala.
el : fotbal
tatal : jap, jap peste cap. mai alege odata
el..scoala.
dar piticul tot i-a ramas…
mey, dar cati fulguletzi dansatori o sa avem
dianocica: 1. zic si eu ca desiree sa continui antibioticul, sa isi faca efectul…altfel cine sitie unde ajungeti…
2.e clar ca lor le place anturajul, spatiul de explorat, etcetc…nici nu incape indoiala…dar ce poti face? voi va miscati mai greu acolo , ba traficul, ba virusii…nasol. va compatimesc. la noi e mare lucru gradinita…daca as fi stat acasa mi-as fi pierdut si ultimul neuron…incercand sa o distrez …nu se poate sa ii protejam de virusi si boli...asta e...organismul lor trebuie sa se si caleasca...noi pana acum nu am bagat antibiotic pe gat si suntem de 6 luni la gradi, deci se poate...am contorizat 2 diaree, nu am vomitat, decat odata si cand ne mai incurca tati borcanele ..in rest mai apar muci. atat. nu e asa de rau, nu?
yagmur, mami muncitoare . cand ma gandesc la tine, in mansarda aia mica , amandoi,…ofof, dar tot e bine, ca intinzi o mana si le ai pe toate aproape..biberon, pampers, haine... cand incepi treaba cu strabismul , tine-ma la curent , mama a terminat la cluj si e medic oftalmolog cu vreo 20 de ani de experienta pe copii …nu e neaparat necesar sa poarte ochelari sau sa fie operat, daca e ceva usor, se poate corecta cu ortoptica..mai vorbim .
Dbunny spune:
Noi suntem relativ bine, dar nu suntem cum eram... adica nema voma nema diarie, dar din cand in cand is calzi obrajii si-si scarpina gingiile si maraie...Banuiesc ca e normal sa nu fie vioi...daca deja de aproape 48 de ore nu mananca bine. Azi la pranz n-a servit morcovei cu orez sau vitica. Noroc ca pt noi am gatit pui la capac.. si-a mancat juma de copanel...asa...faramitura cu faramitura...si cate-o dusca de ceai...
Spatiul cupilului noi avem 4 camere+ bucatarie imensa+ gradina...si tot degeaba, noi tot pe la prize si sertare ne bagam...si cand mergem la socrii(stau la apartament mai mic) ii place la nebunie...e nou! ce-i acasa e deja vazut, mirosit, gustat..unde-i nou e bine...oriunde! Nu ne intereseaza daca-i mare sala sau mica...
Porumbita foarte faine pozele dvs ...asa cu fudu-n sus doarme si Dani, imi vine sa-l mananc. si ce zapezi aveti pe-acoloooo
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Ktrinel spune:
raluca, ce s-a intamplat ? de unde starea asta? ce lunga e Adina…
de craiu Porumbitei nu mai zic…auzi, 94cm !!
ruxandra, admirat poze…voi sunteti bucuresteni amandoi? just curious…
chinico, nu l-am linsat…mi-am inghitit limba, ca trebuie sa ii las impresia ca ne ajuta , sa il incurajez …cum era aia cu …crestem 2 copii?..aoleo, dar cat stress pe tine…vezi inchide geamul ca vine o suvita de vant si raceste …haide fato, nu o mai cocoli atat…ce, tu nu ai avut vanatai ? nu te-ai imbrancit cu altii? …cand om veni in vizita la Nemtia, vrei sa ti-o puna la punct zdrahoana de fii-mea? …curaj Beoaco…
asiza spune:
Multumesc pentru implicarea in tema propusa de subsemnata! ...Mi-a placut mult cum a pus Ruxandra problema!
Ca sa raspund si eu: sigur va incepe cu inot, probabil peste vreo 2/3 sapt, sa vedem...apoi candva, cand e mai marisor, va face si fotbal, tenis si, daca vrea, ceva soi de karate, ski...Apoi, in cazul in care e talentat, va decide el daca vrea performanta, iar noi sigur nu ne vom opune, ci il vom incuraja.
Ruxandra, am vazut pozele de la mega-petrecerea lui Matei...Super faine...Da, e vorba de Madamxm...o cunosti?
Am vazut-o si pe minunata Alessia de Adina, si pe flacaul Mario de Porumbita!
Mamaana, Donia, multumesc pentru raspunsurile rapide legate de vaccinare! Intre timp am mai studiat si eu problema, am intrat pe site-ul NHS, am mai intrebat fete si am constat urmatoarele: aici vaccinurile se fac la 2/3/4/12/13 luni. La 2/3/4 luni se face polio, diphteria, tetanus, tuse convulsiva, pneumococ si menc...la 12 luni se face pneumococ, hib si menc, iar la 13 luni MMR...deci la un an nu se mai face rapel la polio si celelalte pe care le-am facut noi in Ro la 2/4/6 luni...Oare de ce? Sa cer sa mi-l faca totusi? La voi, in Canada, care e schema? Sunt curioasa ce-i face vineri?! De asemenea aci nu se face BCG-ul si nici Hep B.
Dbunny, bagat la cap...poate onoram invitatia la vara ...Cum mai e Dani?
A_dejule, am citit despre cazatura...io-s mai panicata si probabil as suna medicul si i-as povesti ce ne-ai povestit tu noua! Zi-ne cum ati fost azi?
Dandusa, sa-ti traiasca Claudiu!!!! La Multi Ani!!!!!
Nu ma mai lasa...daca mai am timp revin diseara...Pupam fetele...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
flore26 spune:
Repede, repede, repede, ca fug la dentist... sunt gata dintii...azi prima proba, in total sunt doua...de ziua mea sper sa am zambet nou, cu dinti de portelan
Am fost la doctor...degeaba ...nu a stat la masurat, la cantarit nici atat...ne/au iesit niste masuratori de ma doare capul: greutate 9kg, lungime 74.5...aceeasi lungime o avea si acum 2 luni... e posibil sa nu fi crescut deloc in lungime timp de 2 luni??? Greutatea parca e mai reala...acum 2 luni avea 8.400, deci 9 ar fi ok. Ce mi/a placut a fost ca a zis, pentru prima data, ceva ce mi/a placut la maxim: " Stai linistita, fetita e superba, nu conteaza greutatea..." iar despre mancare:" Sa/i dai ce vrea, cat vrea, cand vrea..." si asta mi/a placut tare mult...Altceva: ne dau maselele...am vazut eu bine......asa se explica nevoia disperata de a fi tinuta in brate si alintata...offf, mi/e mila de ea...CHINICO ...SPORT: tatal meu a fost instructor de dans popular, si canta. Eu seman pe el, evident , asa ca daca m/ati vedea dansand...Normal, imi doresc pentru Alessia sa danseze, nu neaparat dans de performanta, cu concursuri ..., deci o dau la dansuri, eu, si ta'su la inot...Am vazut poze de ALESSIA, MARIO, dmic, MATEI...frumosi domne, frumosi...Multa sanatate bolnaviorilor! Nu plecati, revin...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
doradora spune:
termenul stiintific pt chestia care se invarteste e invartitoare
chris + alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
salutare! suntem bine, scuzati ca n-am dat semne pana acum, dimineata ne-am petrecut-o cu daphna si elisa (o minunatieeeeee!!!), dupe care am venit acasa, am halit, si ne-am culcat :) copchilul e acelasi ca si pana acum, poate am avut noroc ca s-a intamplat seara, ca s-a culcat, si-o fi uitat :)) nu manifesta nicio urma de aducere aminte (ma gandeam c-o sa urle si cand o sa vada usa dormitorului, daramite patul... dar nu, in doi timp si trei miscari s-a cocotat la loc..deci e totul ok). aaa..si nici cucuiul nu mai e :) (cred ca era la mine in creier aseara.. :)))) )
...
acu' s-a trezit, ma duc sa schimb un chilot putitor, dupa care halim again, dupa care vizitam muzeul metro, dupa careee..revin :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Donia spune:
Salutare! Nu mai am pretentia sa scriu din urma ca sunt cam adormita, deci slabe sansele sa nimeresc vreun raspuns bun.
Doar o intrebare mare, cine stie ceva de a_deju si Eric? Un mesaj, un semeseu, ceva?
La noi situatia e confuza in continuare. Ieri Cristi m-a vazut ca ii spalam canuta cu cioc si a tras de mine si de pantalonii mei pana i-am umplut-o cu apa si i-am dat-o. A baut cam 160 ml aproape fara suflare... mare mirare pe mine! Imi parea rau ca nu i-am pus lapte in loc de apa.
Aseara a baut din nou cam 60 ml de lapte din canuta si apoi i-am mai pus si cam 100 ml lapte in cereale (Laura, asa fac de cateva zile, cerealele de dimineata si seara i le dau cu lapte, cam 100-120 ml lapte).
De supt nu i-am mai oferit decat dimineata cand vad ca e un ritual mult apreciat.
O sa-i ofer si azi cand se trezeste din somnul de dimineata, sa vad ce face. Daca nu vrea san o sa-i dau lapte cu canuta... m-am gandit ca n-are sens sa ma chinui sa bea cate 200 ml deodata, ci pot sa ii dau lapte dupa alte mese, sa il bea in loc de apa, asa cum se facea la gradinita la Roxana. Si ea inca si acum la multe mese bea lapte in loc de apa si zic eu ca e un obicei bun.
Vazut pozele cu Ale fotomodela, cu petrecerea boiereasca (ruxandra, de cand nu te-ai mai uitat in oglinda? Matei semana cu tine, iar Grigore cu sotul, gata, te-am lamurit!), cu Mario care a crescut cu adevarat (zici ca are 2 ani!) si cu David si jucaria aia faina din patut (si eu vreaaaaau! cred ca m-ai convins sa imi cumpar masina de cusut, ca de vreun an ma tot screm).
Altceva... sporturile. La inot o sa mearga cat de curand, duminica vom merge probabil cu totii si cred ca in primavara o sa-l inscriu la cursuri pentru bebei. Apoi patinaj... si o sa-l tin cat de departe pot de hochei, ca zice pe aici ca e responsabil de multe traumatisme la copii, in special la cap. Si apropos, la o serbare de la scoala Roxanei, copiii au spus pe rand ce se vor face cand vor creste, si 90% dintre baieti au spus ca vor sa fie jucatori de hochei...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
Dbunny, vai iar la urgentze? …cred ca va cunosc aia pe acolo ca pe un cal breaz…sanatate!
lavinia, dayanara, mamaana …wow…ce memorie…auzi, moduli…e ca din alta viata pt mine…mamaana, cum ti-ai putut aminti asa ceva? lucrezi in domeniu…off-topic…nu stiu ce scoli/studii ati facut voi…dar eu asa am un sentiment, de fapt il aveam demuuuult, ca am pierdut mult timpul la scoala…am invatat tot felul de tampenii..care worth nothing now…sper ca Julia sa fie mai isteata in alegerea scolilor si a meseriei…