Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 14
chinico spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
chinico
aoleo, dar cat stress pe tine…vezi inchide geamul ca vine o suvita de vant si raceste …haide fato, nu o mai cocoli atat…ce, tu nu ai avut vanatai ? nu te-ai imbrancit cu altii? …cand om veni in vizita la Nemtia, vrei sa ti-o puna la punct zdrahoana de fii-mea? …curaj Beoaco…
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
no bine, no bine...o dau la parasutism- parapantism - scufundari la mare adancime sa se lupte cu huge caracatita si cu pestimea cu bec in coada - alpinism d'ala extrem cu degeraturi ca altfel nu are farmec...si ca sa fie rotunda mingea o dau si la sah, pianovioaroflautoharpa si la balet.
in timpul liber sa aleaga ea ce vrea sa faca
ai mai..cocolosesc si eu cat mai pot si cat ma lasa...cat e inca pufoasa..
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dayanara
ah bine ca mi.am adus aminte cu mesajul lui mamaan de ou, cum ivan e alergic, vreo idee cu ce.as putea sa.l inlocuiesc la preparatul anumitelor mancaruri, gen galusti, chiftele, sa se lege cumva
ivan si dayanara
parca cu amidon ziceau astia in retete pentru copii pana intr-un an
caut (dar acasa) si o sa-ti zic mai clar
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Ktrinel spune:
chinico, adevarul e ca sunt invidioasa...as cocolosi si eu...dar nu am ce..
e plina de tzepi si ace...si cand ma imbratiseaza din proprie initiativa ori ma musca, ori ma pisca...
flore, poate nu a fost facuta cu trebuie masuratoare...stii ca depind si cu ce o masori...cu metrul de croitorie im iese una, cu ruleta alta...mici diferente, dar noi care ne luptam aici in cm...[:D...conteaza..lasa, bine ca e sanatoasa..apoi de slaba...uita-te la tine...are «pe cine» semana...ce-mi place ca vorbiti cu regionalisme din astea...vine din ungureste tradus asa? ca in romaneste este : semeni cu cineva... la blonde
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Dbunny, vai iar la urgentze? …cred ca va cunosc aia pe acolo ca pe un cal breaz…sanatate!
lavinia, dayanara, mamaana …wow…ce memorie…auzi, moduli…e ca din alta viata pt mine…mamaana, cum ti-ai putut aminti asa ceva? lucrezi in domeniu…off-topic…nu stiu ce scoli/studii ati facut voi…dar eu asa am un sentiment, de fapt il aveam demuuuult, ca am pierdut mult timpul la scoala…am invatat tot felul de tampenii..care worth nothing now…sper ca Julia sa fie mai isteata in alegerea scolilor si a meseriei…
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
ei lasa ca doar Julia creste aici, nu in ro, deci o sa-si poata alege ce invata
ps: diagrama fier-carbon iti suna cunoscuta??
Ana,
chinico spune:
quote:
Originally posted by flore26
e posibil sa nu fi crescut deloc in lungime timp de 2 luni..
..ete na...
1. a stat ea nemiscata cat ati masurat???..ei vezi..
2. si daca nu a crescut ce...ia zi repede..tu cati 2 metri ai,hmmm?
stai linistita, serios. alessia e un superbaby.
ma bucur ca motanului ii mere bine si ca micul mare cristinel a baut cuminte lapte.
fini pur ojurdui.
Ktrinel spune:
Donia, pai tu ai vazut cat castiga un hockeist?? ..te cred si eu ...cu accidentele sunt de acord..desi noi jucam hockey din placere ..daca ne-ai vedea ...mori de ras..zici ca sunteem in reluare
Ktrinel spune:
mamaana, ai dreptate...fii atenta am la job: trader cu licenta in literatura si contabila cu bachelor in arheologie......cool nu?..lucrezi cu metale, fier-betoane si alte otzeluri?
deju, bine ca sunteti bine.
adinazot, frumoasa si cocheta ca mami...
mamaana spune:
nici pe departe; aia cu fierul imi place cum suna, ce aia imi aduc aminte de ea; lucrez in it pe partea de data warehouse
Ana,
kikineata spune:
Desiree, n-am renuntat la ideea de a merge cum am spus intr-n loc de joaca. Doar sunt convinsa ca ma voi gandi si la faptul ca pe-acolo trec si tot felul de virusi. Deci vorba lui tata ...din punct de vedere Madagascar...raman cu tine!!! Numa sa cadem de acord unde, cand, cum.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
doradora spune:
presupunand ca se rezolva unde, cum si cand, in principiu vrem si noi.
chris + alexandra
bebeii nostri