Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 15
desiree spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Deci vorba lui tata ...din punct de vedere Madagascar... si Mogadishcio....zice al meu tata...tatii nostri au facut cumva scoala sau cresa impreuna?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
Alina,mami de Mihnea-Octavian
aka spune:
si noi spunem prezent la socializare.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
dandusa spune:
sinteti dragute foc...,multumim de urari...,le intoarcem inzecit,minunatelor...
nu am timp sa citesc tot ,nu stiu unde fuge timpul asta domle'...,dar nu mai este...,booon...,acum din amintiri...
(1)facem baita in cada mare de la 5 luni
(2)va face sport,cu siguranta...,dar mai tirziu...,ne-ar place tenis ,asa ca pina pe la vreo 5-6 ani,nu cred ca se poate...,pina atunci,"de-ale copilariei,sporturi"
(3)...........,am uitat temele...,revin eu...
Dia,
daca nu sta la pus pamersul...,o las dezbracata cca 20 de minute...,apoi reluam...
de fiecare data cind face kk,o duc la chiuveta si abia acolo ii dau pampersul jos...,deci nu prea are unde sa fuga...,poate merge si la voi...
Bebinuta,Ziggy,
doamne prin ce treceti voi...,nu-mi pot imagina cit de greu trebuie sa fie sa lasi bubulina la gradi plingind...,imi pare asa de rau...
am citit impresiile si mi-au dat lacrimile ,zau...,va pupam cu mare drag sa fiti puternice...
Eric,Luca,
,plimbareti draguti
Dbunny,
bai nene,dar ce se intimpla,saracutii de voi?...,mi-e asa mila de el,mititelul...,tot ma gindesc ce l-o deranja...,acolo nu exista varianta dr particular?...,sa mergi sa faci n investigatii,sa vezi ce are stomacelul lui?trebuie sa va ajute cineva...
Dayanara,
eu sint Daniela Calina,imi pare bine sa te cunosc
nu mai stiu...,revin...
Micuta chinezoaica
dayanara spune:
vad ca si in uk a fost sau mai este
http://www.antena3.ro/Pulsulzilei_ext_43906_ext.html
asiza, sper sa va ocoleasca !
ivan si dayanara
kikineata spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Deci vorba lui tata ...din punct de vedere Madagascar... si Mogadishcio....zice al meu tata...tatii nostri au facut cumva scoala sau cresa impreuna?
Gargarita Gargaritelor
Gargarita Gargaritelor
bebinuta spune:
Nu mai reusesc sa tin pasul, de azi dimineata tot incerc sa scriu dar nu apuc.
Ada e acasa, tuseste, doarme mai bine, e inca pe antibiotic, dar m-am pricopsit eu cu minunatul virus sau ce o fi si Cristi si toti copilasii de la Ada din grupa, plus 2 educatoare.
Asa ca saptamana asta spunem pas la gradi, iar saptamana viitoare o luam de la capat. Sper sa rezist, ca deja am ganduri de ramas acasa..
Se pare ca multi fulguleti sunt bolnavi: Dani, Alexia,David, sa va faceti bine repede.
Ziggy, ma bucur ca prima zi a fost bine la gradi. Sunt curioasa cum a fost azi.
revin...
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dandusa spune:
Daphna,
noi mincam doua oua pe saptamina,fie fiert simplu...,fie amestecat in macaroane,sau budinca...
Ale,este superba cu basmaluta...,Matei,m-a dat pe spate cu petrecerea...,suuupppppeeeeerrrrrrbbbb ,Ruxandra,arati beton...,Catincaeste scumpa focccc,d,este din ce in ce mai mincabil...,abia astept sa-i rod o aripioara...,Mario,barbatel in toata regula...,pupam mamica cu burtik,Crycket,ce minunat trebuie sa fie cu doi...
acum am si eu o nelamurire/intrebare...,de ce nu-i bine sa faci baita la doi fratiori odata?
cu socializarea...
n-am sa merg intr-un loc unde se perinda prea multi copii,necunoscuti...
or fi ei, fulguletii nostrii, marisori...,dar mi se pare ca ma joc cu focul...,credeti voi ca pe acolo,se curata toate jucariile,bilele si tot ce poate fi bagat in gura?
vom veni sa socializam acasa la cineva...,am facut-o de multe ori si ne-am simtit la fel ca si la club...,nu am plecat virusati de nicaieri...,acolo stiu ca-i casa de oameni unde se face curatenie...,jucariile se spala...,etc...si in plus si cel mai important lucru...,ne cunoastem...,stim daca copii sint ok,mamicile,taticii...,in functie de asta ne si planificam intilneala...
deocamdata stam pe tusa...,asteptam provincia sa scape de muci/tuse/rosu in git...,Ruxandra de musafirisi poate o punem de-un vin fiert cu scortisoara...
Micuta chinezoaica
Ktrinel spune:
io nu stiu despre ce vorbiti...puteti sa ma luminati? ...sau ma duc la colegele mele din madagascar...pe bune, am 2 si sunt de acolo ...
quote:
Originally posted by kikineataquote:
Originally posted by desireequote:
Gargarita Gargaritelor
Gargarita Gargaritelor
Ktrinel spune:
Dandusa, nu e zis nimeni ca e ceva rau sa le faci baie impreuna...erau doar pareri pro si contra...cu privire la igiena,..vezi un pipi mic...in colo nu e nimic rau..
Daphna, uite mi-ai pus si mie o problema cu ouale...nu stiu cate mancam..incep numaratoarea de azi. deseara ii dau ou fiert....ce sportiv zici ca ai in familie?