Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
quote:of all people.. dupa ce ca sti pe toata lumea mai ai si colege din madagascar... nimic nu-ti scapa..
Originally posted by Ktrinel
io nu stiu despre ce vorbiti...puteti sa ma luminati? ...sau ma duc la colegele mele din madagascar...pe bune, am 2 si sunt de acolo ...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Ktrinel spune:
...dar nu cred ca au jucat in filmul ala ...daca de ala e vorba... ...
...oof, stiu... devin deja previzibila si plictisitoare ..
dandusa spune:
"de-ale Crinutei"
a invatat sa "spuna" citi ani are...,o intreb "citi ani are Crinuta?"...si ea arata un desht tzapan si frumos...,o m a n i n c
de ceva timp este si bunica la noi...,strabunica Crinutei...,care participa intens la educatie si creativitate...,stiti vorba aia "cine n-are batrini,sa-si cumpere..."...,pe bunica as cumpara-o,zau...,dar pe mama as vinde-o...,vrea careva?
cum spuneam...,ii arata o mie de chestii,o tine in brate fff mult desi are aproape 80 de ani...,o invata joculete de pe vremea ei...,este atit de dulce si de draga...,minunata...
Crinuta este topita dupa ea...,daca descopera/invata ceva se duce sa-i arate,ii vorbeste...,o pune sa-i imite animalele...,imi place sa le privesc...,ma face sa ma simt asa de bine...
sper din suflet sa mai traiasca muuult si bine...,ca tare mult o iubescccc
programul este dat peste cap...,acum,de ex...,doarme...,cred ca nu stie ce sa faca...,sa renunte de tot la un somn...,sau nu...
isi face un somn pe zi...,apoi nu mai da semne ca vrea sa mai doarma...,o las,ne jucam etc...si apoi pe la ora 19.30...,cade lata dupa citeva guri de tz...
laptic nu bea...,se joaca cu canuta...si atit...,asa ca m-am gindit mai bine...,ii mai bag o masa de cereale...,in loc de laptic baut din canuta...,sper sa mearga...
azi am fost la dr...o femeie exceptionala...,la fiecare vizita ii dau cite o bila alba...,pina acum are vreo 6...
Crinuta are 8800g,inaltime, nu stiu,ca nu s-a putut frateee...,abia a reusit s-o asculte...,de cintarit,ne-am cintarit impreuna ,cu ocazia asta am aflat ca m-am ingrasat 500 g,hihihi,restul ok...
aaa,mi-am adus aminte una din teme...,la un anisor ,avea 8300g...
Flore,
te rog eu frumos sa nu-ti faci griji...,tu chiar crezi ca masuratorile astea sint exacte?...,hai sa fim seriosi...,Alessia sta nemiscata?...,eu n-am mai masurat-o pe Crinuta de muuuult...,pentru ca nu sta...,urla...,se agata de mine si nu-i chip sa o atinga cineva,ca face urit...,arata bine,asta vad eu...si gata...,iar despre Ale ce sa mai zic...,arata la fel de bine...,si vb cuiva..."tu citi 2 m,ai?!?",pupam doua fete frumoase...
Micuta chinezoaica
dandusa spune:
restanta...
Dianarus,
www.desprecopii.com/info.asp?ID=270" target="_blank">poezioare
www.desprecopii.com/info.asp?ID=297" target="_blank">cintecele
www.desprecopii.com/info.asp?ID=299" target="_blank">planse de colorat
Micuta chinezoaica
desiree spune:
Ktrinel, e o vorba...cand vrei sa pari interesant in conversatie..spui..."din punct de vedere Madagascar si Mogadishcio".....eu care credeam ca e o vorba inventata de tata!..se pare ca nu...nu iti mai bate capul, e un fleac!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
dianocica spune:
dedicatie speciala pt donia
O furnica duce-n spate
Un graunte jumatate.
-Incotro, fugi, surioara?
-Ia ma duc si eu la moara.
Si-s grabita, si-s grabita,
Ca mi-i casa ne-ngrijita,
Si mi-s rufele la soare
Si copiii-mi cer māncare.
Ca la noi īn musuroi,
Unul drege, zece strica
Si de n-as fi eu voinica,
Ar fi vai si-amar de noi.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dbunny spune:
Pai da, si noi tot cu grastroenterita, mersi dayanara de link, nu credeam c-o sa vad asa ceva si-n romaneste! ai vreun link si-n engleza ? sa-l var pe gat la sefii mei britanici
Dayanara poti ingrosa creme budinci, sosuri, spume si pane-uri cu Maizena - un fel de faina foaaaarte fina de porumb.
Oua mancam cam 1 maxim 2 pe saptamana. Fiert tare si mestecat cu piure sau omleta. La oua de prepelita v-ati gandit? Este un subiect deschis la parintii intreba
Aka nu ne-ai spus de ce te.ai dat pe langa butoiul meu ieri...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
desiree spune:
mai puneti si voi niste meniuri, va rugam...am ramas in pana e idei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
asiza spune:
Fetelor, ce parere aveti despre laptele de capra??? Stiu ca e foarte bun (bogat in vitamine), aici se gaseste de cumparat in magazin, dar mai multe detalii habar n-am...cam de la ce varsta se poate da?
Brrr, Dayanara, tocmai mi-ai bagat un cui cu articolul ala...zau ca nu stiam ca circula o epidemie p-aci...si tocmai vroiam sa merg cu Denis la socializari intense...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
Seara buna!Va era dor de mine?Asa din cate imi amintesc repede si pe fuga(ma inghionteste sotu)
RUXANDRA suuuuper petrecere,unde a avut loc?
DANDUSA sa-ti traiasca iubita
DIA dc intrebarea era cum sta la scimbat pampersul,va zic ca NU STA,da deloc domle,urla si tipa si se intoarce,efectiv pleaca cu kk la fund,s-a terminat,ma streseaza rau!
DBUNNY ma bucur ca sunteti relativ bine,multa sanatate in continuare!
FLORE si al meu masoara de 2 luni 76 cm...si atat..de 2 luni...dar avand in vedere inaltimea mea..(1.60)cat as vrea sa mai creasca???Stai linistita nu e nimic in neregula!
YAGMUR cum tii tu pasul cu noi
ADEJU bine ca e ok Eric si al meu a cazut la fel de lat de era sa pic si eu langa el,dar se pare ca totul e k.