Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
danutz spune:
Hop si io ca nu se poate sa bata de ora 10 pe aici si io sa nu apar.
Nu am apucat sa citesc nik, am zis doar sa va salut si sper ca maine sa mai recuperez cate ceva!!!
Daca va intrebati de ce nu mai prestez de pe baricadele muncii, aflati ca vinovatul e o chestie care se numeste BASEL II, care mai bine nu vreti sa stiti ce e si care-mi va fi tovaras bun de aici incolo pana mi-oi da demisia (prevad ca nu prea mai e mult pana acolo).
Maria-Sa e bine merci, musca la greu tot ce prinde si nu lasa nici urma de ocheada la el in guritza, de unde deduc io prin absurd ca se mai pregateste o masea ceva!
Are niste pete uscate, adik acu ceva vreme am ginit o pata de aia pe un picior si una pe altul. Cum nu au incurcat pe nimeni cu nimik, nu le-am bagat de seama...la baitza din seara asta am vazut 3 pe un picior, una pe o manutza si parca si una pe obraz. Sa nu-mi ziceti ca asa e dermatita aia de care tot povestiti voi...alte pareri ceva???
In alta ordine de idei sa va mai zic ce-am facut io: m-am prezentat azi cu avant pionieresc la clinica privata zisa Medicover, la o generalista, sa-mi dea trimitere la endocrinolog si urolog (io si cu belelele mele-asta in pauza de masa, ca deh...altfel nu se poa'). Si dupa douaj' minute de asteptare imi zice aia de la receptie senina ca dr. nu-i venita si nici nu vine ca are sedinta. Pai si ele ce pazeau? Sa se faca noapte sa ma anunte?
Dupa protestul de rigoare, insist sa ma primeasca un alt generalist , nu aveau, toti erau la ACEEA sedinta
. Insist sa intru la medicul pentru urgente...imi zice ca ok, dar sa astept sa-si termine pacientii, intreb cand asta, nimeni nu stia
. Concluzia, pauza de masa s-a dus fara sa bag un dumicat in gura, picior de dr. nu am vazut, trimitere nu am capatat, urmatoarea programare abia joi dimineata
. Fara alte comentarii inutile, io vreau sa emigrez...ce pacat ca nu ma asculta niminea...
Butoiul e disponibil cumva?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ktrinel spune:
desiree, deci e de bine...o sa le spun si colegelor, sa stie cat de important e madagascarul pt romani
asiza si aici se da lapte de capra la copii, dupa un an. daca il accepta e ok.altceva nu stiu. se vinde in magazin ca si cel de vaca.
Ktrinel spune:
of, Danutz, din pacate s-ar putea sa nu rezolvi problema doctorului prin emigrare ...domnu Basel e cumva un programel nou ?
si Julia are pielea mai aspra ici colo pe picioare..sa imi fac griji?
deny75 spune:
Am mouse si tastatura nou noute.Si ma dau mareAdevarul ca celelalte erau vechi si ma enervau.Acum numai spor la scris sa am...
.
In dupaamiaza asta am fost la cumparaturi fara Azelia si a fost ok.Ea a ramas cu bunicii acasa.
Va
dianocica spune:
danutz ma intrebai de ideea mea cu gradinita. nu am renuntat dar trebuie sa mai aprofundez si nu imi gasesc timp. adica din ala in care sa ma si pot concentra..
asiza despre laptele de capra am citit o discutie aici pe form, dar nu mai stiu pe unde e...oricum, din cate imi amintesc, la varsta asta era de bine. doar ca parca si asta are ceva lipsuri. dar...sincer..nu maistiu..poate dai o cautare pe forum, desi merge motoru;..din 2 in 3...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
daphna spune:
buna seara,fetili!noi nu prea cu vesti bune,kk de nu stiu cate ori pe zi azi,moale rau,iritatie la fundulet.deci de maine operatiunea regim..asadar m-am odihnit 2 zile cu copil la soacra dar uite pe unde mi le scot,adikatelea ce-o fi mancat pe acolo????asta e nu pot sa ii zic nimik,se intampla.sper sa nu se repete.
KTRINEL,una bucata sot,!
DANDUSA,si Eli a mea arata k are un an si zice u.fete destepte,ce sa mai zicem!!!
De mult vreau sa-ti spun DENY ,ce mult imi place numele fetitei tale.
pupici si noapte buna!
deny75 spune:
dandusa,multumiri pentru poezii,cantece,planse si mai ales pentru site-ul cu desene animate
daphna