Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Asta seara am facut parada modei AICI POZE
Don'soara adevarata...ce vrei?
Vad ca dandusa numa-n chefuri o tzine...LMA sotului! vine bb2 au ba?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
adinazot spune:
RUXANDRA,bestiale pozele,ce a fost acolo..dezmat in toata regula,s-au distrat de minune copiii,si nu mai spun ca ai doi flacai...minune!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
poze party Matei
ptiiiuuuuu cand se apropie ziua mea te chem sa-mi organizezi petrecerea: artificii, baloane, colvn, concursuri,microfoane, mancare buna, copii frumosi... le vreau toate!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dianocica spune:
total off topic, sa va povestesc cat de idi sunt:
incalzire: am vb cu ruxandra la tel de ziua lui matei. habar n-aveam. eu turuiam ca o moara stricata de ale mele...de ziua lui gabi nu stiu daca am vb la tel dar desi a zis pe forum...cum a intrat asa a iesit..deci uitat complet...rusine mie, nici nu mai indraznesc sa ridic ochii din pamant.
boon. aseara vb cu dandusa, aflu de ziua iubitei, zic sa nu uit sa sun azi. azi toata ziua bezmetica, stiam ca trre sa sun la ea. vine seara, vine alex, hai s-o sun si io..de ce? pai sa vad ce mai face...soarta..deh..sa-mi dea un sut undeva sa ma trezesc..raspunde claudiu la telefon. eu..nimic. bai da' nimic nimic. vb cu fata..ce mai faci..una alta...bai nene, nimic. blanc. noroc cu forumu' asta ca iar ma faceam de rusine si daca nici cu dana nu mai dadeam ochii..chiar ca o pateam nasol...
asa, si in caz ca va intrebati, iubita e chiar mai de treaba decat ne povesteste noua dana, asa ca.. sa-ti traiasca, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, inconjurati de o droaie de nepoti
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
adinazot spune:
quote:
Originally posted by deny75
Adinazot si fetita ta e bestiala!
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
POZE
Mersi!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
daphna spune:
Buna seara,minunatili!!!
felicitari umblaretilor de azi Luca siEric!si pupam motanul sa treaca repede repede!
Vazut poze de la super party de Matei si model de Alesia.niste scumpi!toti!
GREUTATE: 10.5KG LA 1 AN,74 cm.
SPORT:la greu,orice-i place ei,dar nici eu nu mi-as dori sa faca performanta.mi-ajunge unul ...!
Fetelor,intrebare:cate oua la dati pe saptamana? k eu tot la unul am ramas....
va pup si va doresc o noapte linistita!
ahhhhhh...era sa uit...LA MULTI ANI!!!!ptr iubita,sa fii sanatos si sa ai grija de fetele tale!!!
shoshika spune:
Buna seara tuturor!
La multi ani lui Claudiu al Dandusei!!!
Felicitari pentru mers Eric si Luca!
Multa sanatate lui Dani al lui Dbunny!
Pe Tudor l-am cantarit imbracat pe cantarul meu cel nou. Are aproximativ 11 kile la 1 an. Inaltime.. nu stiu. Mergem saptamana asta la doctor si aflam.
Lichide bea aproximativ 150ml/zi. Ceai de la Humana. Din biberon. Am incercat cu cana, dar nu e buna de baut din ea, ci de jucat/aruncat prin casa... In seara asta a adormit la 9 si s-a trezit urland la 10. L-am pasat lui tat-su (care dormea) si i-am facut repede un ceai. A baut aproape tot biberonul si-a adormit dupa vreo ora. Finally! Nu stiu ce-a patit de s-a trezit asa. Or fi maselele si la noi?! Habar n-am ca in gura lui nu ma lasa sa ma uit...
Adeju, imi pare tare rau de tranta lui Eric. Sper sa nu fie grav. A luat si Tudor al meu de-a trante, de-a cazaturi din pat.. Vai de capul lui. Si-a facut acum cateva zile o vanataie in frunte iar ieri a mai dat un cap de marginea patutului in acelasi loc. Deci... vanataie peste vanataie. Si macar daca nu eram langa el... Dar eram! :((
Nu mai stiu ce mai era...
Doresc multa sanatate bolnaviorilor si o noapte linistita si odihnitoare mamicilor! Ma bag si eu in pat ca-s rupta!!!
si va pup!
Noapte buna!
dianocica spune:
ruxandra tu sti ca eu sunt indragostita de grigore din ziua 1 dar...asa un baietel frumos s-a facut..peste toate asteptarile...uite-te putin la poza asta. tu vezi cat de frumosi sunteti? nu pe bune, uite-te cu atentie. a? si nu, nu periem
adina a;e o scumpa. ia zi-mi, cum te descurci? iar fara tati? mai poti? :(
mai era ceva...ce?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda