Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(140)
Raspunsuri - Pagina 19
danita spune:
tot din ciclul funny P : ce am vazut pe strada ? "hau" mm , un catel , ce catel ? "COKA " ia sa va vad acum , mmm ghiciti ???
noapte frumoasa !
D
dayanara spune:
dbunny - e nasol e rau de tot dupa tampita asta de gastroenterita, faza e ca la mine prima oara facand o forma usoara, l.am tratat normal acasa si si.a revenit cu mancatul destul de greu, a doua oara cu rotavirus in spital i.au bagat saruri la greu si s.a refacut repede, evident ca mai bine sa fie acasa, insa ma gandeam ca daca dani accepta bine sarurile o sa.i refaca mai repede flora intestinala si va incepe mai repede sa manance, lui ivan nu.i plac deloc
ivan si dayanara
dayanara spune:
mamaana merci mult, ma apuc sa citesc
dbunny si tie, pt ideea cu maizena
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Londra, pazea ca vine...
http://news.google.com/?ned=uk&nsrc=ig&.cache=-12000725&ncl=1126369026&hl=en
5 articole
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by dianocica
... chiar ma gandeam azi ce nasol e sa sti cat mananca copilul...o fi mnult, o fi putin? data trecuta cat o fi mancat..? ganduri extrem de stupide, evident, din mom ce copilul a mancat cat a vrut, la fel ca in alte dati. dar demonul gramajelor..incepuse sa-si faca de cap. nu stiu cum va descurcati..cum rezistati..tare greu mi se pare...
Avand in vedere ca David sta bine cu kilogramele si cu statura le numesti extrem de stupide... daca ai avea un copilas de 8 kilograme in loc de 12 precis n-ai mai gandi asa.
Acum vad pe pielea mea cum e sa-ti manance copilul 50 ml lapte..si 5 ore pauza...si vreau sa-ti spun ca nu-mi pica deloc bine faza cu cum va descurcati, cum rezistati... pur si simplu nu ajuta cu nimic!
Noapte buna
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eu am copilas de 8 kg si tot "extrem de stupide" le numesc...
ce sens are sa masor,notez,calculez...,cind necesarul Crinutei este unul clar...,cel stiut de ea!
daca masor,notez,calculez...,n-o sa fac decit sa disper,sa compar...si sa inebunesc,probabil...,pentru ca a mea fetita n-o sa manince in veci cantitatile pe care le maninca alti fulguleti...,dar ma fac ca nu vad...,ei sint ei,ea este ea...,unici de la mama natura...
Dani este bolnavior ,iar asta-i un motiv intemeiat sa nu pape...,da-i timp,ajuta-l sa treaca peste...,nu te stresa cu "cit",in aceasta perioada si daca poti nici dupa...,sincer...,nu-ti faci decit rau...,treceti voi si peste asta...
ieri scriai cit de mult a mincat Dani...,ai uitat?...,hai capul sus...
Micuta chinezoaica
lizzy spune:
raluca_u sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie si sa fii din nou asa cum iti doresti.
yagmur
porumbita ce fain doarme pe burtica mario! si la tine incepe sa se vada sarcina, cumva? sanatate!
a_deju, vezi ca a uitat? asta-i fain pana la 2 ani. uita frate... si bunele si relele...
flore, apropo de masurat... eu nu l-am mai masurat de 3luni. si nu cred ca s-a lungit mult in intervalul asta...
dandusa, merci pt link-uri.
nu stiu daca e igienic sa la fac baie impreuna... asta era dilema...
oare o bacterie care da infectie urinara se ia sau nu prin baie la comun?
danutz, asa a debutat si la noi dermatita atopica. sfatul meu: mustela stelatopia, crema emolienta, preventiv. rau n-are ce sa-i faca, chiar daca nu e DA, dimpotriva e f buna... desi cam scumpa... la stadiul actual il facd e 4-5 ori/zi si ma tine 3 sapt un tub.
dianocica, de cand papa mai bine nu mai urmaresc cu sfintenie ce are in farfurie. deci cred ca mai nimerim si zile fara carne. totusi, recunosc ca noi suntem prin definitie o familie 'carnivora' :))
danita... cocker?! da' ce faci bey... il inveti si rasele? :)))
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
oare o bacterie care da infectie urinara se ia sau nu prin baie la comun?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
eu as zice ca da
dianocica: carne: zilnic, la masa de pranz, iar ou de trei ori pe saptamana dimineata... e o chestie cu proteinele pe care nu are de unde sa le ia alttfel, ca nu se gasesc decat in ou si mai ceva din ce mananca ea... anyway, la un mom dat o sa ma gandesc sa-i introduc carne si la amsa de seara, dar nu zilnic.. poate de 2-3 ori pe sapt... asa m-a sfatuit pediatra, dar inca n-am aprofundat :)... si da, nici eu nu am nevoie de carne zilnic, dar eu nu am aceleasi necesitati ca ale unui copil de 1 an
cu pampersul: problema nu e ca nu sta sau nu vrea, ca asta se intampla sistematic de cand avea vreo 5 luni si o mai convingeam cu cate o interziciune :)... ci ca face istericale, tipa juma de ora incontinuu, si se bate cu mine, efectiv nu pot sa-i pun pampersul, n-am reusit 2 persoane cu nici un fel de explicatie, nu vrea si basta ... se plimba prin casa in putza goala cate jumate de ora, si cand ma apropii de ea cu pampersul se pune pe urlat... in seara asta a tipat la mine NU NU NU de x ori pana am convins-o sa-i dau din aia chilot pe ea... deci chiar nu stiu ce e cu ea, si ma ingrijoreaza atitudinea asta, ca efectiv nu stiu de unde/de la ce i se trage ... mentinez ca si pampersul chilotel i-l dau f greu, nici pe ala nu-l vrea... si nu are nici o iritatie, nimic, pur si simplu nu mai vrea pampers. de ce? pe bune ca ma ingrijorez, ca ma gandesc ce poate sa aiba de refuza asa cu inversunare... si ca sa fie treaba tot mai grea, de 4 zile face cate 3-4 kk pe zi, desi pana nu demult facea unul ... si toata treaba incerc s-o desfasor in baie, sa ne dezbracam acolo, sa stie ca vine dusul care-i place, etc... degeaba, cand vede c-o dezbrac incepe sa tipe .. ziceti-mi careva ce are, va rog luminati-ma ca ma simt batuta in cap
dayanara spune:
cu carnea m.am lamurit, eu ii dau prea multa cred...acum cum fac cu pestele ca nu.l vrea neam, si cica e foarte necesar, nu ma stresez dar poate fi inlocuit cu altceva? eu de exemplu mananc peste de doua ori pe an, una din ele din greseala si a doua cand nu am nimic altceva in frigider
ivan si dayanara
Teutz spune:
Ruxandra, scuzeee! Ma gandeam la Matei si am scris Ianis! Felicitari conului pentru “scris”!
Dianarus, tot citeam ce ai scris tu ca nu Ianis e Spiderman-ul din pozele Ruxandrei si nu intelegeam ce vrei sa spui! Oo, ce povestesti tu acolo de grupul de joaca e super!
Dianocica, imi pare rau ca David are diaree! Sper sa scapati repede de problema asta! Am vazut pozele si ma gandeam cat de mult s-a schimbat in ultimele doua luni! S-a maturizat, este mult mai expresiv. Si vad ca te ajuta si la curatenie. Alexiei ii dau carne 6 zile pe saptamana.
Luly, multa sanatate! Multi pupici pentru cele doua printese ale tale!
Aelita, un special pentru frumoasa Sofia, micuta misunatoare prin pat!
Desiree, de ceva timp n-am mai avut probleme cu calculatorul, sa nu fie de deochi!
Raluca, sanatate multa Adinei si tu sa iti revii cat mai repede!
Porumbita, ce baiat mare si frumos ai! Si seama cu tine… bucatica rupta!
Dandusa, de-abia astept sa se faca bine Alexia si sa ne vedem, sa mananc niste ochisori de Crinutz! Sa dea DD ca bunica ta sa fie sanatoasa si sa mai traiasca multi ani de acum inainte!
Daphna, sanatate multa Elisei!
Yagmur
Socializare la locuri de joaca din spatii inchise (cluburi, mall etc), unde sunt multi copii necunoscuti – nu in perioada rece. Or trebui sa se imunizeze copiii, dar n-am chef sa petrecem iar cateva saptamani chinuindu-ne cu muci sau alte chestii nasoale pentru cateva ore de joaca. Ma gandesc ca se imunizeaza ei si altfel.
Alexia e bine, nu tuseste, n-are muci, doar rosu in gat. Dam Panadol inca 3 zile si gata. In seara asta a adormit mult mai repede in patut decat seara trecuta si fara prea mari proteste. Cred ca suntem pe drumul cel bun. A inceput sa faca figuri la masa… nu mai are rabdare. Dar nu-i nimic, o sa treaca si perioada asta… repede, sper!
Cu dezbracatul nu avem probleme, la imbracat mai isi pierde rabdarea, dar nu tot timpul, depinde in ce toane e. Cand ii dau ciorapeii ii spun "unde e un piciorus, sa-l mananc acush, acush?!" si ea imi intinde un picior, chicotind, pentru ca stie ca il pup, il gadil si pe urma pun ciorapelul.
De doua zile se joaca de mama focului cu cutia in care tineam aspiratorul. Se urca pe ea, se baga in ea, isi pune jucariile acolo, o plimba prin casa.
Gata pe ziua de azi, mai vorbim maine. Noapte buna, mamici si copilasi!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
daphna spune:
neata,am preluat scutecul !!!pfiuuuu,e al Elisei!haideti la o cafea!
deci..da,nu ma stresez deloc,unde,cat ,cum,la ce ora ....in schimb CE mananca un copilas de un an cred k e cel mai important !eu sunt multumita dk intr-o zi mi-a mancat carnita la pranz si un fruct.in afara astora da,vedem ce mai vrea ,cat mai vrea,ce-i place sau nu.