Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
diana_jors spune:
Asa, eu pentru Alex am mai comandat www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/spielsachen/kreativspielzeuge/holzspielzeug//p-/m-35562/index.html" target="_blank">puzzle-ul asta si www.quelle-international.com/ro/q3r/home/sonderaktion/unsere100besten/kinder_spielwelt//p-/m-35617/index.html" target="_blank">setul asta, sper sa vina repede. Cat am fost la munte mai era acolo o nepotica de-a sotului si ea se juca cu puzzle-ul din lemn si Alex era absolut fascinat de ele.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxygeo spune:
incerc sa reconstitui...cite ceva
Ce dimineata frumoasa, ce atmosfera minunata, ce copii frumosi
Multumim de aprecieri
Sanie de la Selgros Baneasa (in altul n-am gasit), vreo 80 ron
Ochii albastrii - de la tac`su
Sculat noaptea urlind si nou ni se intimpla, unii zic ca e de la dinti, altii ca viseaza
Deochi si io cred in chestia asta, si noua ni s-a intimplat sa fim cu totii deochiati sau sa deochi io
Ultima isprava
Vrem sa mergem tinuta de minute si sa facem ture in toata casa
Tipam pe diferite tonalitati
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
alexia3 spune:
ha ha fac si eu ca Diana jors...la alea le spuneti voi cuburi...cand ele sunt de fapt lego...
mickin de comanda se ocupa val dar cred ca deja a pus+o ...parca duminica...daca vrei cereale cred ca+ti pot da de la mine...asta dupa ce fac mai intai schimb cu fetele si in functie de ce voi mai avea disponibil...mai vorbim...
este frumos afara...haideti la aer
karra80 spune:
roxygeo superbi ochi.....doamne ca-ti vine sa o mananci
Am facut comanda de cereale de la milupa pe worldkids.ro si azi mi-au venit...acuma mai ramane sa incercam..sunt o gramada de feluri ce nu gasesti in magazine la noi...sunt din Germania toate...abia astept sa vad ce parere are Winnie
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Zadi spune:
Azi Ian implineste 10 luni. La multi ani iubitule!!! Si multumesc celor care au urat la multi ani sarbatoritilor zilei.
La 10 luni aratam cam asa: 10.300 g si 74 cm. Fata de luna precedenta e mai grasut cu 600 g. Cum nu stiu pentru ca e mereu in continua miscare iar de mancat nu mananca mai bine decat alti copii. Insa de supt titi lapte suge la greu noaptea si cred ca asa se explica.
Masinute de la playschool avem si noi insa nu prea ne intereseaza.Ii plac mai mult mingiutele pe care le poate apuca usor (avem una cu o captuseala textila, una foarte moale si elastica, una gen mingie de plaja). Foarte tare il incanta si "spin to teach top" de la Vtech.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
roxanici spune:
La Multi Ani Ddana!!!! sa fii fericita si sanatoasa si voioasa
Stefaniya rares a avut ceva similar dar nu chiar asa accentuat ca si Carl. El a avut pe burta si pe spate si seamana cu ce vad la Carl, dar era mai putin rosu, nu asa cum vad in pozele tale. Lui rares i-a trecut in 2-3 zile si zic io ca a fost de la portocala ca a mancat efectiv portocala. Insa, de atunci i-am mai dat cate putin suc si nu a mai facut nicio reactie. Sper sa il dau pe brazda.
Ananas am dat io, suc facut la storcator, amestecat si cu alte sucuri de fructe. A fost ok, gustos, fara efecte secundare.
Cuburi noi avem pe alea de la Fisher, de care a zis Zadi, mie imi plac ca mi se par "ingteligente" dar rares nu le foloseste la capacitatea maxima. Lego nu i-am luat inca. Rares se joaca cu niste margelute sau cu linguri/lingurite.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ddana spune:
WHAT?!
Roxanici, deci asta e surpriza zilei pentru mine. Habar n-am de unde stii tu ca azi e ziua mea, numai daca nu esti ruda cu Andreea Marin, ca nu cred ca am completat datele astea despre mine.
Deci mi-ai facut o surpriza minunata, nu-mi vine sa cred... Iti multumesc foarte mult pentru urari, va invit pe toate la o portie de "prajitura inteligenta" care este acum in cuptor (am renuntat la tortul anual) si la un pahar de ceva tare. Imi sunteti toate dragi si credeti-ma, azi, de ziua mea, primul drum - dupa ce l-am pupat pe Dragos si pe sotul meu, of course, a fost la voi. Sa vad ce mai faceti. Pupici multi, cu sclipici sau fara.
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
iunita spune:
La multi ani Ian! sa cresti mare si frumos!
La multi ani ddana!!!! sa fii fericta, sanatoasa, iubita..tot ce iti doresti pe lume! si spor la prajitura aia inteligenta c a de obicei iese o foarte buna crema de zahar ars si atat...atat timp cat nu ies shtrudele..e bun orice!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
paxela spune:
la multi ani ddana
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu