Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
stefaniya spune:
Buna,stup
Kitty - o mananc pe Giulia,nu alta.Ce vorbeste ea, "uite" si cu accentul tau...Si ce catel haios are,
Roxygeo - am mai zis eu o data ca Teodora are niste ochi superbi si ma repet acum!!!
Mady - si Carl mai incepe sa planga brusc in noapte,dar de cele mai multe ori adoarme la loc.Poate ca viseaza,poate e de la dintisori...
Elyanne - ce te asteapta cu gemenii...Se pare ca lucreaza in echipa...vei avea suparari la dublu si bucurii la dublu/triplu chiar
Am mai vazut pozici dar acum nu mi-e mintea foarte clara.
AICI e o poza cu Carl cand a avut problema de care ma povestit.
Roxanici - tu ai zis ca si Rares a avut o alergie,a aratat asa ca la Carl?
Problema a disparut,dar nu stiu ce a fost,daca reapare?
Martutza - poze cu Carl ,daca tot ne-ai cerut.Si astept si de la tine sa mai pui poze cu Victoras. Stiu ca nu prea mai e timp,dar in weekend...
Apropo,numele Victor e foarte folosit in Danemarca,de fapt ocupa locul 3 in topul celor mai populare nume.Se stie ca vine de la victorie si a fost un nume dedicat lui Isus.
O noapte linistita!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Voi la alea le spuneti cuburi?
Damn, pentru mine cuburile sunt chestiile colorate care se vad partial in colturile sus stanga si dreapta din poza asta, sau se vede mai bine aici in mana lui. La alea de plastic de se baga una in alta (deasupra capului lui Alex ina ceeasi poza) le ziceam eu Lego...
Dar per ansamblu cam cu astea ne jucam noi. Cubul acela cu forme i-l intind sub forma de puzzle si pun formele pe el tot ca un puzzle...
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
iunita spune:
oa ce misto sunt masinutzele gabiiii!!
cuburi de la clementoni avem si noi si de la primii pasi.. alea de la primii pasi pot sa spun ca el "aveam" ca sunt para balite deja....
Mai io nu am reusit sa deschid filmuletul cu Sofia care impinge tzarcul de azi de dim tot incerc.. se deschide pagina dar e negru si atat!
Fetelor m-a zapacit de cap Iarina azi.. nu sta locului o clipita..si mai e si maaraicioasa.. Zic si io ca toata lumea O FI DE LA DINTI!!! care "ie" zero momentan.. cred ca ies toti de o data...
mady asa face si iarina, se trezeste plngand -tipand mai bine zis.. ba e de la buritca(ma prind dupa salvele ce le trage cand o iau in brate) ba de la vre-un vis.ba mai nou am descoperit ca se taraie prin pat si ii pica freza si bang cu fruntea d epatut, deci reinstalez aparatoarele...
ghibuadina si eu recunosc.. cred ind eochi.. am patit-o cu fata, s-a linistit numa dupa ce i-a descantat cineva, pe strada, fara s acer, fara sa cunosc... pur si simplu a venit o doamna la mine si mi-a zis ca e fata deochiata rau de tot .. asta dupa vre-o 3 zile d eistericale ..cand eu ii spuneam maica-mii ca "vin dintii!!!" acum 6 luni si am si o explicatie :
Exista oameni cu campuri bioenergetice mai puternice si pot afecta echilibrul altora.. Medicii stiu de existenta acestui fenomen, dar evita sa vorbeasca despre el. "Vampirismul energetic este o realitate atemporala care tine de o latura ascunsa a corpului uman, pe care putini o cunosc", explica un medic de la Urgente. "Cei care deoache sunt, in general, oamenii batrani, in special femeile. Atunci cand esti deocheat simti niste furnicaturi sau o incalzire a corpului, asociata cu stari neplacute - golirea plexului solar, greata, senzatie de nisip in ochi, tuse sau irascibilitate", explica terapeutul.
karla nici eu nu am avut curaj sa scot fata afara desi medicul imi recomanda sa o fac. am ales sa o scot in balcon sau sa stam in camera imbracate bine si cu ferestrele larg deschise..nu de alta dar s ao scot 10 min afara si sa imi treaca 200 de masini pe sub nas.. mai bine lipsa. la noi la et 9 e mai are:D
gata, ma duc la nani nani..sunt zombilica. ne vedem maine si in multe zile ce vor urma. i'm back for good..stiti ce... cele rele sa se spele cele bune sa se-adune...
flopici ne mai dai sclipici?!?
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
MICKYN spune:
Buna noapte, fetelor! In fine, a adormit si Tudor si am intrat sa citesc discutia voastra.Daca pe alocuri m-au dezamagit discutile inutile intre mamici, pe de alta parte, imi este drag sa citesc ce mai fac ceilalti bebici , de-o varsta cu Tudor al meu.
Roxigeo-Frumoasa sanie aveti, asa ceva ne dorim si noi, dar nu am reusit sa gasim.
Nu stiu cine a intrebat de steamer, dar azi am citit discutiile despre acest subiect pe DC si m-am hotarat sa-mi achizitionez unul, mai ieftin, de proba.Acest model:http://www.electro-bazar.ro/aparat-de-gatit-cu-aburi/aparat-de-gatit-cu-aburi-tefal-vc1002_29.html
Nu m-a lasat sufletul sa dau o gramada de bani pe el, si tinind cont ca au garantie 1 an, m-am hotarat sa incerc aceste produse de tip. REFURBISHED.Am citit ca celelalte fete de pe forum sunt multumite de ale, asa ca asteptam sa vom vedea.
Nu mai raspund si eu despre laptele de capra , caci s-a vb, dar vad ca nici o fata nu a vb despre ananas.Chiar niciuna nu a dat copilului suc de ananas, facut la storcator.Am citit ca este o sursa importanta de vitamina C, dar pina merg la pediatra sa o intreb, nu prea stiu dak are vreo contraindicatie.In principiu, ar trebui , sa nu.
Noi suntem un pic suparati , ca au reaparut petele de la Dermatita Atopica, fie de la ger, fie de la dintisori.( am citit ca pot fi o cauza).Oricum Tudor are de vreo 2 saptamani,2 pete pe obraji, care nu trec cu nimic.Vom vedea miine la pediatru.Va pupacesc si .....sa fiti cuminti! AZI ESTE ZIUA FARA DISPUTE!!!
MICKYN spune:
Fetelor, daca nu ati, facut comanda de Humana, as vreo si eu.Nu am retinut, cine se ocupa.Vreau si eu cateva detalii.plss
ioanaradu spune:
quote:
Originally posted by MICKYN
Nu stiu cine a intrebat de steamer, dar azi am citit discutiile despre acest subiect pe DC si m-am hotarat sa-mi achizitionez unul, mai ieftin, de proba.Acest model:http://www.electro-bazar.ro/aparat-de-gatit-cu-aburi/aparat-de-gatit-cu-aburi-tefal-vc1002_29.html
Nu m-a lasat sufletul sa dau o gramada de bani pe el, si tinind cont ca au garantie 1 an, m-am hotarat sa incerc aceste produse de tip. REFURBISHED.Am citit ca celelalte fete de pe forum sunt multumite de ale, asa ca asteptam sa vom vedea.
eu! eu! eu am intrebat de steamer si chiar pe ala il vroiam. am vazut linkul dat de tine si mi se pare interesant. cam in cat timp iti vine comanda? as incerca si eu, ca totusi este la jumatate de pret. dar deh ... daca romanu' nu prea stie cum sta treaba cu REFURBISHED are retineri.
te rog sa ma anunti si pe mine daca iti vine produsul si il incerci. pana atunci ma apuc sa mai studiez treaba cu REFURBISHED.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Neata....cine vine la o cat am si eu timp 10 min pana sta winnie in tarc......ca atat vrea sa stea dimineata 10 min se joaca cu ce are acolo si dupa aia gata sunt strigata la apel......
Ce ii place mai nou sa faca se ridica de marginea patului sus si cand ce gata isi da drumul in fund si incepe sa rada
si asa face pana oboseste....aseara a facut si de 15-20 de ori......
Fetele care ati mai pus comanda pe la redoute.....dupa ce va vine mailul de confirmare cu nr si tot tacamul va mai da altul ca sa va zica cand pleaca produsele? Cat timp a facut cel mai mult o comanda?face oare mai mult de 20-25 zile? ca mi-e groaza sa nu ajunga cat suntem in concediu....Oare cate zile o mai gasesc la posta? scuzati da sunt stresata e prima data cand comand......
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
buna dimineata!!! ce zi frumoasa, linistita, ce atmosfera calma, prietenoasa pe aici astazi....NU FETELOR?
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Sa fie cumintei si sa nu-i doara dintisorii cand ies!!
Stefaniya, esti draguta ca intotdeauna, dar nu mi-o manca de tot sa ne mai ramana si noua, mai ales dupa baita o molfaim toata! Am vazut un filmulet cu Carl si cu bunicii cred, se joaca cu ceva, se distreaza toti f bine si in altul voinicelul e numai in manecuta scurta !
Vreau sa te rog ceva: Raul a primit un joc de ziua lui, ceva cu fotbal, regulile sunt intr-o limba pe care eu nu o pot identifica. Se numeste "VOETBALLUH - KNAL-EM IN DE TOUWEN", nu-ti spune nimic?
Asa ma bucur ca ati inceput sa puneti poze cu jucarii, ne mai inspiram si noi. Noua ne place f mult o girafa de la Fisher price care are niste cubulete cu animalute care se baga pe gatul girafei si canta, poate stiti despre ce vorbesc, mi se pare utila pentru ca Giulia a invatat f repede sa bage cuburile pe gatul girafei(si bunica-mea de 86 de ani, biata de ea, care de la comotia cerebrala nu mai se descurca asa bine, a reusit si ea). Pun o poza, desi nu se vede asa bine, o sa o filmez cand baga cubul si o sa ma laud
!
Trimit pana nu pierd iar mesajul!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana_jors spune:
Neatza.
Karra: alt mail nu mai vine, practic dupa ce se verifica comanda si satele cardului si iti retrag banii, toata treaba se muta exclusiv la cei care impacheteaza si livreaza coletele, si aia nu stau sa dea mail sau sa modifice starea comenzii. Deci comansa ramane "en preparation" si dupa ce ti-a ajuns acasa. Dupa ce iti iau banii de pe card de cele mai multe ori ajunge intr-o saptamana. S-a intamplat si sa ajunga in 5 saptamani, si mie mi s-a intamplat (la soldurile de vara) sa ajunga in 8 saptamani (desi cred ca atunci au uitat sa il trimita, ca mi-a ajuns in aceeasi zi cu catalogul pe care mi l-au trimis la o zi dupa ce am facut reclamatia ). La posta sta in functie de modul de exediere: daca era comanda mai mica si incape intr-o punga, atunci o trimit sub forma de scrisoare si sta teoretic 3 zile, practic o tine posta o saptamana daca lucratorii sunt draguti. Daca e pachet mare si vine ca si colet in cutie de carton, atunci sta o luna.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Kitty: eu as inclina spre olandeza. incearca http://dictionary.reference.com/translate/index.html , pune acolo o bicata din explicatii si vezi daca o traduce din Dutch in engleza :)
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)