Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cuburi, noi am incercat unele de plastic cu burete in ele, de fapt musama cred ca e, cu fructeobiecte culori, si de construit clasicele cuburi de plastic marimea normala , de se baga unul in altul, la clementoni sau cum le zice mi se par scumpe si putine, ce construieste din 20 cuburi cat sunt acolo si cat timp , asa am luat un set de 125 de cuburi de plastic , si inaca unul acum cand a aparut si delia
se joaca impreuna cu ele, educativ el construieste ea strica el tipa ea tipa eu ii impac el contruieste ea le papa si uneori rar ce-i drept mai nimereste si ea 1-2 la locul lor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara stup!

Va declar oficial ca nu mai pot...dupa ce ca trebe sa facem fata vietii cotidiene, care pe zi ce trece e mai grea de suportat, mitocania, indiferenta, etc semenilor nostri ia amploare pe zi ce trece, deschid netu` si ce vad...scandal mon cher, n-am terminat cu o treaba ca ne apucam de alta...sa nu uitam esentialul...aici e vorba de copii...adik de ceva minunat, miraculos, exceptional, sa ca nu mai imi vin in cap sinonime la ora asta...intr-un cuvint ceva frumos...asa ca in acest moment va poftesc sa ne admirati noua achzitie
http://good-times.webshots.com/photo/2271386130068039225PIXvFh
iar aici cum aratam la intoarcerea acasa
http://good-times.webshots.com/photo/2243869980068039225dCiBLF

atit pentru moment
Va pupam
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

www.clementoni.com/main.php?liv1=brands&liv2=clemmy" target="_blank">asa arata cuburile sunt moi si miros fain....le roade winnie de numa

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor va multumesc pentru raspunsurile legate de cuburi.....
Karra da daca ai timp baga si o poza...sa le vedem si pret daca vrei

Mady de plans si dansa mai pateste cand ti-e lumea mai draga noapte si asta de cand am inceput cu dintii dar se linisteste repede deci scapam ieftin

Krissy io m-am interesat de laptele de capra si cica e foarte bun...deja am pus-o pe mama sa se interesze de vreo capra pentru mandra dar sa vezi ce mi-a zis "caprele nu au lapte decat pana prin sept -oct duapa aia intra in pauza pana fata prin dec, ian febr" deci putem da lapte capra doar din martie pana in sept....dar poate caprele voastre fac lapte si in restul anului....acu sa mai deviem subiectul de la conflict si sa vorbim de capre

De restu nu am cuvinte...ignor ca si asa am eu destule probleme ca sa ma mai enervez si aici....

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Karra acum am vazut...multumesc si pe amandoua

Teodora mandra esti in saniuta ta si arati superp dupa o plimbarica

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

Fetelor, fetelor...mi-a venit sa rad dar acum plang de-a binelea...deh! fiecare cu problemele lui. eu pe-ale mele nu vi le mai spun ca si asa atmosfera e cum e...

Cuburi are si Luca de fisher price. alea 3 de care zicea Zadi de se baga unul in altul. l-au interesat la inceput acum mai putin. in schimb sta toata ziua in maini cu doua castronele de tabla sau cu doua sosete pufoase si portocalii. e tare haios!
Lapte de capra nu stiu ce sa zic. Cand eram mica aveam la tara doua capre dar nu suportam laptele cum miroase. Doar branza imi placea sa o mananc cu branza...iamy...iamy...

Iubitul meu copil aseara s-a ridicat singur in patut. avea o fata de nu se poate. l-am si filmat dar e cam lung filmul si nu stiu cat pot sa il incarc.
azi cand am venit de la serviciu m-a pupat cu dor si drag! e incredibil cum isi arata dragostea. ma topesc toata. cand sa plece bona il vedem ca se apuca sa bata din palme si sa faca pa, pa cu manutza. am inceput sa plang ca o bleaga. ne arata ce stie, asa dintr-o data!

raceala i-a cam trecut dar am inceput sa-i dau de ieri vitamine ca nu mai manca aproape deloc si a si scazut in greutate in ultimele saptamani. ii dau un ml de pediavit multi/zi.

de maine incerc sa il scot afara. nu am avut curaj cat a fost racit chiar daca nu a avut febra. tusea prea urat si mi-a fost teama. a fost si gerul ala, pe urma ceata. mi-e frica de astm foarte tare.

in rest e un copil minunat! ca si ai vostri de altfel. sunt toti asa frumosi si dragalasi...

va doresc noapte buna si ....multa liniste!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

a se citi ca mancam branza cu rosii si nu branza cu branza...

sunt obosita

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Am zis ca am vazut mesaju dar linku cu poza nu merge..deci daca mai ai chef si timp mai pune o data poza Karra te rog

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

http://www.clementoni.it/main.php?liv1=brands&liv2=clemmy
poate acuma merge
eu le am pe cele de pe pag 2

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Eu i-am luat lui Tudor cuburile Clemy de la Clementoni
si sunt asa cum spune si Karra: moi, miros bine (cel putin nu a cauciuc) si se pot spala usor. Sunt intr-adevar scumpe ...12 buc aproape 40 Ron.. dar pentru inceput... merg.
Pentru mamicile de baietei... desi mai sunt si fetite care vor vrea, i-am mai luat baniditului niste masinute de la Playskool
, care sunt foarte compacte si dintr-un cauciuic destul de moale. si astea se pot baga in gura fara probleme.
Masinutele au fost 18 RON/buc in Selgros. Le-am mai vazut in Carrefour si Kaufland.
Si din aceeasi gama a primit de la unchiul lui si www.hasbro.com/tonka/default.cfm?page=browse&product_id=18688" target="_blank">una mai mare care este aproape 100 ron

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput