Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
Krissy cumnata mea le-a dat o perioada la fete lapte de capra, tocmai pt ca auzise ea ca este f bun. insa dupa cum ti-a zis si roxana, la noi nu se gaseste in comert, iar cel pe care il lua cumnata mea "de la sursa" putea ingrozitor. asa ca dupa ce a chinuit fetele o perioada de am zis ca fac hepatita (ca le forta sa bea, ca e bun dom'le - dar ea nu punea gura), a renuntat la idee. acum banuiesc ca daca la voi se gaseste si chiar recomandat, ii poti da, sau cel putin poti sa incerci.
multa sanatate si putere de munca! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Ioanaradu,Diana multumim de raspunsuri...de-alea de la primii pasi avem si noi...dar as vrea ceva ca sa constuim...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Zadi spune:
Mady- mie cele mai interesante cuburi mi se par cele de la fisher price. sunt 3 bucati: un cub galben, unul rosu si unul albastru. intra unul in altul si are pe fiecare fata altceva (litere, cifre, jucarii zornaitoare). Mie imi plac mult lui Ian nu prea. El tot cu, cuburile lui Ingrid se joaca adica cu Bebito care sunt pt. copii peste 2 ani. Noi mai avem niste cuburi mari cu gaurele pt. diverse forme, nici astea nu sunt prea interesante pt. el. De fapt cred ca pentru moment ii plac jucariile cu care se joaca sora'sa si pt. ca ea ii da sa se joace.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
ioanaradu spune:
fetelor!!!
cu atatea evenimente pe ziua de azi am uitat ce era mai important azi:
LA MULTI ANI D-LUI EMINESCU!!!
halal educatie! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Krissy/Krissy.jpg)
Krissy spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
acum banuiesc ca daca la voi se gaseste si chiar recomandat, ii poti da, sau cel putin poti sa incerci.
multa sanatate si putere de munca!
Multumesc, Ioanaradu. Trebuie insa sa vin cu o precizare, lapte de capra nu se gaseste nici aici pe toate rafturile, dar am gasit un magazin naturist care are tot timpul. L-am incercat si nu e asa puturos ca cel pe care il stiu de acasa
![](vomit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pupice.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
Zadi spune:
Cuburi si jucarii adecvate pt. picii nostri- ma uitam pe babycenter.com si am vazut cele mai interesante jucarii pt. pici. multe se gasesc si la noi. eu sunt multumita de marcile vtech si fisher price.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
De unde ati luat cuburi mai mari ca sa nu le bage in gura
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
de la selgros....clemetony ii zice la joc si sunt moi de cauciuc se pot si roade si miros frumos.,....sunt ca lego dar mai mari.........daca vrei iti fac o poza sa vezi
![](pupic.gif)
Carmina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Acvuma am reusit sa citesc tot si mi s-a facut cam ....chiar asa de rau s-a ajuns....vb Alexei lasati-o naiba de treaba chiar nu puteti trece mai departe....e un forum sa vb de picii nostrii sau cat de frustrate am devenit? sau sa facem misto una de alta......?mie nici nu-mi vine sa mai scriu nimik....................urat............urat......
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
N-am cuvinte!!! Mi-ar parea rau sa plece din stup vreo albinuta, hai mai fetelor, zau asa!!
Loradin, era pacat ca de ziua lui Eminescu sa nu avem o poezie, pacat de prilejul nefericit!
Cuburi Clementoni votez si eu, desi momentan Giulia se joaca cu placere cu Lego-urile mari ale lui Raul - dar cred ca din cauza ca il vede pe el si pentru ca suna. Clementoni sunt cam scumpute, dar excelente, moi, culori frumoase, si se imbina, poti cladi usor cu ele.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow