Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by loradin

Ia uite Absoluta ce amuzanta sunt:

"Absoluto draga mea,
Mila mi-e de DUMNEATA.
Dar asa cum e "papusa"
Iti intind si eu manusa.

Cum papusa nu vorbeste,
Creierul si-l odihneste,
Tot la fel iti dau ignor,
Crede-ma,nu am sa mor.

Te -ndragesc la disperare
Paru' nu-mi mai sta carare,
Numele ti-l pomenesc
Si ma-ntreb....e pamantesc?

Te visez si cand stau treaza,
Parca sunt cazuta-n freaza ,
Dor de tine ma apuca,
Sa-ndragesc chiar o naluca?

Azi apari,maine dispari
Si cum nervii nu sunt tari
Reusesti sa superi lume
Tu cu ale tale glume!

Vezi papusa....cate versuri ti-am dedicat? Gata ,indiferent ce vei mai scrie nu-mi voi mai stresa degetelele pe tastatura.Acum ca m-am mai calmat ,chiar imi pare rau de tot ce se intampla.Ai idee unde este Absoluta de acum aproape un an? Daca o gasesti trimite-ne-o.Chiar nu cred ca tu esti.Tot am senzatia ca e o farsa.

Minunea noastra la 8 luni

Te visez si cand stau treaza,
Parca sunt cazuta-n freaza ,

esti obosita rau....ai dat-o in bara si cu poezia....apuca-te de altceva (serviciu)

va las...va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Vorba ceea: cusur, ca mireasa-i frumoasa...

Absoluta, eu iti recomand tie sa te apuci de altceva ... ... mi se pare ca ai adunat ceva frustrari... . Whatever...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Adina (inchiderea fontanelei)- ideal ar fi intre 9 luni si un an si jumatate. Insa sunt copii carora li se inchide in jurul varstei de 2 ani. Daca la un an si jum. fontanela are deschiderea mare trebuie luat tratament forte cu calciu si D3 (a fost cazul lui Ingrid).

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Loradin, super poezia...!!!

Chiar ca ar trebui sa-ti folosesti talentul, cum ziceau fetele poate iese o carticica de poezii pt pitici...
Si vad ca te pricepi si la satira.

Iar ca in loc de "freza" e cuvantul "freaza", pai asta e licenta poetica, ti se permite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

deci nu mai pooot de ras.....Loradin esti super tareeeee.....bine i-ai zis...Absoluta chiar te rog sa plecii...esti exagerat de frustrata si nu ne ajuti cu nimic...asa ca PA PA

asaaa si acum...am fost la control...si la 8luni avem 9kg si gatul tot uratel este asa a ramas de cand cu pojarelul dar nu ii mai dau nimic doar cu albastu de metilen si vitamina c...

va pup!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am si eu o intrebare. Mamici din Bucuresti, care mai faceti comanda la cereale?Ma refer la cerealele alea din Germania, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragelor, nu pot sa cred ce taraboi pe aici . Intru si io intre doua alergaturi prin fabrica sa mai vad ce zice lumea despre laptele de capra (nu ca e cel mai important lucru, dar am si eu fixul meu), si cand colo ce vad pe pagini intregi? Scandal si confuzie, nu mai stii care cu cine voteaza si de unde pana unde s-a ajuns la asemenea creiere infiebantate - parca ar fi un concurs de prost gust gen “care pe care”. Foarte neplacut si nepotrivit cu atmosfera si subiectul acestui forum. Deja nu mai este vorba despre "albinutele si bondarii" nostri, ci despre care e mai desteapta si mai tare in clontz ... Am observat mai de demult ca sunt persoane pe aici foarte frustrate si nefericite, sau pur si simplu “Gica-contra”, care apar pe forum sa se refuleze, iscand controverse si zazanie. Vai de copilasii cu asa mame nevrozate! Acestor "doamne" li se potriveste o urare f populara pe aici in astfel de situatii, care nu suna bine decat in limba originala: GET A LIFE!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare, precum si celor care ne-au remarcat filmuletul! Din pacate gustul ramas dupa ce am citit paginile anterioare e asa de amar, inca chiar nu regret ca nu o sa mai am timp pentru internet.

Toate cele bune va doresc!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Gabi si pana LA urma tu de care cuburi ai?de-ala disneycu avion???

Fetele fiumiu aseara dupa ce a dormit la juma de ora a inceput sa urle asa deodata...s-a mai intamplat odata si tot asa dupa juma de ora si tot dupa baie...si am uitat azi sa o intreb pe doc..o fi grav???

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mady; Alex face asa de la dinti. De obicei in ultimele 48 de ore inainte sa iasa.

Cuburi: ale mele sunt din burete si invelite in ceva musama, asa incat le poate strange in pumn si musca in voie. Le-am luat cu vreo 10 RON din Cluj dintr-un magazin de jucarii pentru copii.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cuburi i-am luat lui matei de la primii pasi. sunt imbracate intr-un material textil si f colorate. i le-am luat din carrefour, cam 12 ron. am mai vazut si la winnicu.
din alea clementoni inca nu i-am luat, poate luna viitoare, ca luna asta gata cu jucariile.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput