Fulguleti de nov-dec 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
doradora spune:
continuare: ...si cum adica sa va lasam in pace? o fi el baiatul tau, dar e fulguletul nostru, asa ca nici o sansa!
chris + alexandra
bebeii nostri
danita spune:
din ciclul funny P : cum face rata - mac mac, cum face gasca- ga ga ..... si tot asa pana la : cum face albina - mauuuuuuu si da din cap ca nuuuuuuu :))
Teutz spune:
Ziggy, multa bafta lui Calin la cresa! Sa se acomodeze repede!
Dianarus, sanatate multa, multa baietilor! Poate te ocoleste macar pe tine, sa poti avea grija de ei.
Danutz, multa sanatate mamei tale!
Lavinia, inca o data sanatate multa lui Mihaita! Contati si pe noi, daca e nevoie de ceva, orice! Multumesc pentru recomandare. Nu l-am vazut, dar o sa-l caut neaparat!
Ancader nazdravanul Andre care deschide singur usa!
Ruxandra
Flore, pupam dulce frumoasa vorbareata! Alexia nu prea se lasa invatata, n-are rabdare. Vorba lui Ktrinel, o sa invete cum o cheama pe la anul, probabil!
Ktrinel, spor la curatenie!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
lavinia, bravo mami, hai ca-ti revii...o sa fie bine, o sa vezi... si zice AI? mai e putin pana la Mihai :)) ... despre carioci: ma bucur ca-i plac, oana e mai mult fun creioane decat carioci, cred ca din cauza ca le tine mai bine in mana.. dar eu iesit cariocile de pe haine, nu? n-am zis prostii? :)... vezi ca pe alea nu le-a incercat pe perete, asa ca nu stiu dc ies de pe perete, pazea :)... dc afli, sa-mi spui si mie
daphna, asa face si oana, efectiv sta agatata de pantalonii mei cand vreau sa fac ceva... si pe dinti ma spal cu ea agatata asa... cel mai greu e cand ii pregatesc masa de pranz, ca sta asa cat sta dar apoi vrea sa vada ce fac, de la mine din brate :)... eu zic ca e o perioada si o sa treaca... am observat ca daca ii dau ceva important de facut ... de ex: sa puna prosopul pe calorifer cand suntem la baie, sau sa-mi aduca nu stiu ce la bucatarie cand pregatesc masa (mai inventez si eu cate ceva), se desprinde f mandra de pantalonii mei si face chestia aia... si o laud si ii place tare... mai sunt uneori in pana de idei, si la baie e cel mai greu ca e in permanenta tentata sa ia ceva si sa arunce in wc
lizzy spune:
quote:
Originally posted by chris80
lavinia hai sa iti povestesc: cand a fost socrul meu bolnav, dr nu si-au dat seama ca s-a declansat un diabet pe fond de stres, asa ca au bagat la greu perfuzii cu glucoza, drept care l-au adus intr-un hal de nu stiau ce e cu el si ce sa ii mai faca. cand s-au prins intr-un final care e treaba si ca ei l-au bagat in coma diabetica, hai la un spital de specialitate. il consulta dr, profesor, seful sectiei, si primul lucru pe care i l-a comunicat soacrei mele, cu noi de fata, deci sigur nu e minciuna, a fost textual ,,cucoana, creierul lui e varza". daca eu am primit diagnosticul asa, da-ti seama cum i-a fost soacrei mele, care, in paranteza fie spus, chiar e o doamna si nu merita nici pe departe apelativul ,,cucoana"! ideea e ca, dincolo de socul asta si de lipsa evidenta de maniere, l-a facut bine pe socrul meu, intre timp a mai scos omul niste carti, si pastram legatura si ii suntem recunoscatori acestui dr. un alt caz, ginecologul, herghelegiu, caruia multe paciente, inclusiv sotii ale prietenilor/colegilor, ii reproseaza lipsa de comunicare. am constatat-o si eu, dar in fond si la urma urmei a contat mai mult pt mine faptul ca si-a stiut meseria si ca si-a facut bine treaba, fata de faptul ca nu a comentat impreuna cu mine cat de urata a fost vremea in ziua respeectiva sau cat de cald e afara.
daca omul e bun si ai incredere in el, nu lasa astfel de comportamente sa te amarasca, scopul final e acela care conteaza, si anume sa ai un copil sanatos. nu merita sa iti bati capul cu manierele lui. poate si acasa e un antisocial, voi oricum aveti alta treaba cu el.
chris + alexandra
bebeii nostri
extrem de explicit.
chirurgul care l-a operat pe marc imi spunea copila (ca asta si sunt pt el) iar sotului i-a tras o palmutza (as mai finutza) peste obraz, cand a vrut sa-i dea ceva. adica dreptul. adica nu a luat un ban de la noi. ce-i drept aveam intrare la el (ca asa e la romani...)
offf ne vorbea ca la niste mucoshi, si mie si lui, dar ce mai conta in clipa aia? viata lui marc si sanatatea mea mintala erau in mainile acestui om. caruia ii sunt recunoscator ca l-a taiat si reparat si cusut cum trebuie.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
ieri noapte a fost alba de la muci. azi-noapte a dormit. pana la 6.30. e infundat dar e mai bine! si marc si ianis par sa se fii oprit numai la muci, fara complicatii. i-am atacatcu de toate. eu am ramas doar infundata. ceea ce nu pot spune despre alin care e ceva mai lovit... medicamente, masca, izolare pe cat posibil, tot tacamul...
meniul zilei de ieri:
dimi lapte
mic dejun un pic de paine cu unt si cascaval, 1 iaurt simplu
pranz piure de legume din ciorba (fara carne sa alunece mai usor), portie de vreo 150g; un marc copt (dupa 1 ora...)
seara cu chiu cu vai un pic de cereale si niste morcovi fierti
la culcare lapte
se intrevede o zi minunata :-)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
doradora spune:
ma laud si eu cu pisi, care m-a ajutat la intinsul rufelor: mi le dadea una cate una, si daca nu ma miscam destul de repede, le dadea drumul pe jos si trecea la urmatoarele!
chris + alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
deeaA, bine ca l-ai luat. ma faci sa-mi amintesc de anii de studentie, cand se intampla sa 'ingras porcul in ajun' si sa ma bucur pt un 5-6 ca pt un 10...
a_deju, in sfarsit! deci exista circumstante atenuate pt absenta. bine, acceptam. si bine ca ti-ai gasit telefonul. agenda era importanta... acuma sa ti-o salvezi pe pc daca vrei un back-up... deci nu degeaba speranta moare ultima... :-)
bey ma complexati oana de dia o ajuta pe mami la bucatarie, tudor de danita face ca toate animalele, alessia de flore e o vorbareata, andre de ancader deschide usa, mihai de lavinia stie cum il cheama...
edit: si alexandra de chris intinde rufe!
ce de copii destepti si minunati! ma indragostesc in fiecare zi de cat unul...
doradora spune:
multa sanatate dianarus, si sa treaca cat mai repede!
chris + alexandra
bebeii nostri
danutz spune:
Neatza...ca numai buna nu-i!
S-a trezit iar cu noaptea-n cap si tinand cont ca io am stat aseara sa vad Legolasul a tz-spea oara, normal ca m-au luat toate alea, cand a trebuit sa ma dau jos din pat si sa-i fac biberonul. Apropo de asta, intrebari:
-Cele care nu alapteaza, ce fel de lapte mai dati? Ati trecut la ala de continuare? In avantul meu pionieresc, am vrut sa-i dau lapte de continuare tot de la Humana, nu am gasit...aveti idee de unde se poate gasi? In lipse de Humana am luat si inceput Nan. Ieri dim amestecat Humana 3 cu 1 masura Nan, aseara 2, azi dimi 3...si poate marti inlocuim total!
-Cum mai stau fulguletii cu fontanela? La Maria-Sa s-a cam inchis din cate-mi dau eu seama, vedem la control peste 2 saptamani.
-Si legat de asta, cat Vigantol mai dati? Adika cate picaturi? Sau sunteti pe pastilute. Noi am ramas la 4 pic...o fi mult?
Revin...