Fulguleti de nov-dec 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 21
flore26 spune:
Am ajuns si noi acasa...mai, bine/i la mama, dar ca acasa nu/i...
Se intampla ceva cu Alessuca mea...ori dintii, ori masele, ori nu am idee...vrea numai in brate. Ii distrag atentia cu diverse jocuri, sta 1/2 minute, ne jucam, dupa care maraie si se prinde de mine sa o iau in brate ...baleste la greu, si la nici un dinte nu a balit...se joaca si ii curge din gura ...YAGMUR nici Alessia nu bea prea multa apa...cat despre mine, daca poti sa/ti dai seama, iarna, uit sa beau apa...vara mi se mai usuca gatu, dar iarna , si asta nu/i bine deloc BAUTUL LAPTELUI: - din canuta, si direct de la sursa - se plimba cu canuta in mana, mai bea o gura, mai da cu ea de pereti ;- canuta o tine singura.BAITA singura...cand o avea un fratior, sau surioara...cred ca tot singura.GREUTATEA- saptamana asta mergem la cantar...nu am fost de 2 luni, sper sa avem peste 9 kg, sau macar 9...Revin, urla agatata de picioarele mele...Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
dbunny, nu stiu ce sa-ti spun... stiu ca eu nu m-as descurca. ma panichez numai la ce citesc de la tine... eu una m-as interna. singura experienta cu vomat fara oprire am avut-o cand avea 6 saptamani si incerc s-o uit, sincer.
offff, imi pare rau ca sufera asa micutul...
chiar trebuie sa insisti pt o investigatie mai atenta. parerea mea.
De azinoapte la 3 a mai vomitat o singura data...putin, ca nu prea avea mare lucru-n stomacel..parca am citit ceva in povestea nastelii lui Marc.. dar nu mai tin minte..cum s-a rezolvat? era ceva mai complicat, asa-i?
Daca ati fi vazut ieri cum baga in el...niste prieteni i-au dat 2 biscuiti, ca era marait...si i-a halit in 2 min, si o amica i-a dat o bucata de chec... bineinteles ca a topit-o...dupa 30 min a papat 200gr peste cu bechamel la borcanel..si-apoi vreo 2 sau 3 felii de cascaval..daca l-ati fi vazut m-ati fi luat la pumni...
Si cine l-a vazut pe Dani halind in halul ala...zicea ca-mi tin pruncu flamand sau ca n-a mai papat de 3 zile...Imi aduc aminte ca-mi povestea mama ca bunica imi dadea sa mananc cat pofteam...si mancam pana vomitam...tare pofticioasa-s si eu... istoria se repeta ??!!
Ai 1300 de mesaje implinite...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
ziggy spune:
M_monique, sanatate multa zmeului, va dorim numai bine sin e pare rau ca sunteti bolnaviori.
Yagmur si noi avem canuta avent, insa nu bea din ea, s-a mai intamplat daca i-am scos supapa si nu a mai fost nevoie sa traga, atunci apa a venit singura, bafta la bautul din canuta.
Asiza, cu sportul ma voi gandi mai tarziu, sa vedem si ce abilitati va avea.
Kikineata, pupam garga isteata.
lizzy spune:
dbunny,
marc a avut stenoza de pilor (se inchide orificiul dintre stomac si intestin). o boala care se rezolva numai chirurgical, si har domnului, fara urmari pe termen lung. de regula nu se vede la nastere, are incidenta mai mare la baieti, se formeaza in primele saptamani si se manifesta la 6-8 saptamani cel mai frecvent. singura problema post-operator a fost medicatia (a luat inclusiv calmante cateva saptamani) si a regurgitat si solidele pana pe la 8 luni. dar eu am prins asa frica de atunci... la orice chestie care simt ca ma depaseste fug la spital... sper in timp sa-mi treaca frica asta...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
nu stiu ce sfaturi sa iti dau, dar te pup si ii doresc micului Dani sa se refaca repede si sa fie sanatos!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
Yagmur spune:
Dbunny, multa sanatate lui Daniel.... ma doare sufletul cand aud de copilasi bolnaviori
Multumesc inca o data pentru raspunsurile si sfaturile voastre prompte in legatura cu apa..
Si acum veste: Luca a mers astazi dintr-o camera in alta la dadaca acasa... Abia astept sa ajung acasa...
Trebuie sa plec
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ziggy spune:
Sa va povestesc si depre prima zi la gradinita.
Am ajuns pe la 8.15, in ideea ca mai stam putin, vorbim cu educatoarea, cu ingrijitoarea, cu directoarea. Calin era primul copil la grupa mini, am lasat bagajelul, cateva indicatii importante, numerele de telefon si am fost rugati sa mergem repede, sa nu inceapa sa planga. Nu pot sa va spun ce am simtit cand l-am lasat acolo. Am mers la 12.30 sa il luam. Am intrat si am asteptat intr-un hol pana l-au adus pe Calin imbracat de plecare. A venit impreuna cu educatoarea, ne-a spus ca a plans putin dimineata la imbracat, lucru la care ma asteptam si atat. In rest nu a mai plans, nu i-au dat suzeta ca nu a fost marat (le spusesem sa ii dea suzeta daca maraie sau se supara, aceasta il calmeaza mult). Spune ca a mancat, dar nu foarte mult.
Ceea ce m-a surprins a fost ca atunci cand ne-a vazut Calin nu a ras la noi, eu fiind obisnuita sa rada si atunci cand intru in camera. In masina am inteles de ce era asa serios, a adormit in mai putin de un minut. Am ajuns acasa intr-o jumatate de ora, a mai dormit un sfert de ora, s-a cam trezit cand l-am dezbracat. Apoi cand s-a trezit de tot a fost tare vesel, cum este el de obicei, acum avem programul obisnuit, nici nu zici ca a fost la gradi.
Nu stiu ce sa fac cu somul de la pranz, el fiind foarte obosit, doarme pana acasa si apoi cand intram in casa se trezeste, deci isi cam strica somnul, ma gandesc sa il las la gradi si sa doarma si sa il iau pe la 15.30-14. Cred ca voi incerca maine, caci azi pentru ca a dormit putin la pranz, deja casca, si un somn la ora asta inseamna ca se va culca diseara dupa 23.
Mi se pare ciudat ca nu pot sa stau cu el in clasa putin sa vad cum se joaca cu ceilalti copii, cum mananca, voi celelalte mamici care duceti copii la gradinita sau cresa cum procedati.
lizzy spune:
ziggy, pot sa iti spun doar din experienta mea cu ianis, care avea 2 ani si un pic atunci cand am inceput gradinita. cu cat ne vedea mai mult dimineata, cu atat mai grea era despartirea... si acasa, inainte de plecare, si acolo, in usa salii. prezenta parintilor, mai ales in primele saptamani, nu e de prea mare ajutor pt educatoare, dimpotriva. in prima zi cand l-am lasat la gradi am plans. el nu m-a vazut, plangeam pe coridoare, m-au vazut vreo 2 mamici, si-or fi zis ca-s nebuna...
primele 3 zile nu a plans dimineata, urmatoarele 2 saptamani da. apoi si-a facut prieteni si de atunci merge cu placere.
te vei obisnui, asta e mersul lucrurilor. ai sa vezi ca invata multe acolo... ianis vorbea binisor la 2 ani, dar la gradi si-a imbogatit extrem de mult vocabularul, in doar cateva luni.
sper sa aveti noroc de educatoare 'cu lipici', e foarte important sa se stie apropia de copil.
nu stiu sa fac capitol. adica cred ca stiu dar marc e pe cale sa se trezeasca si nu ma apuc de experiente noi tocmai acum.
cineva???
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Yagmur spune:
Deci... ; e o zi in care chiar vreau sa ajung acasa, dar bineinteles ca am uitat ca am videoconference cu patronul firmei himself asa ca la 20.30 voi ajunge......
Nu stiu sa fac capitol nou....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
daca nu se ofera nimeni fac eu dar fara mami n d. daca in 10min nu se baga altcineva vin si prestez
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda