Dianarus, merci de incurajari, ai dreptate, cred ca este mai bine sa ne vada putin dimineata, dupa amiaza am inteles de ce ni l-au adus gata imbracat. Pai daca ne vedeau ceilalti copii care mai aveau de stat inca vreo 5 ore acolo ce ar fi simtit micutii de ei. Numai ca eu as vrea sa vad cum interactioneaza acolo.
teme:
- 9600 g la 1 an si o luna si 84 cm
- cu apa cam greu acum, in vara radea cam un bibe de 150 ml de apa, acum bea undeva pe la 50ml, max 100 ml... sper sa fie ok, ca ami papa si putina supa, lapte si fructe zemoase... si eu ma tot mir cat de putin bea, ca eu beau lichide la disperare (cam 3-4 l de apa pe zi, iar in sarcina depaseam 5 l pe zi), dar dc seamana pe taioca-sau e jale, ca el uita sa bea macar un pahar de apa pe zi... anyway, sper sa fie pok cata apa bea, oricum n-o pot forta sa bea mai mult, ea isi ia bibe cand ii e sete, si eu ii mai ofer de x ori pe zi
fug la real sa cumpar libero up&go ca avem o maaare problema cu pusul pampersului... iar ... efectiv urla de cand o dezbrac sa-i dau jos scutecul, se zbate, fuge cu kk la fund prin casa... de pus pampers nu mai zic, nici o interziciune n-o tine pe loc, nici o explicatie .. nu stiu ce are, nu e iritata, nu o deranjeaza nimic, cred ca are un pitic, dar io nu ma lamuresc ce e cu el si ca atare nu stiu cum sa-l apuc.. dc stie cineva, pliz ziceti-mi si mie
subiect inchis
continuati aici
diana si david 03.12.06