Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

hai ca ti-am schimbat id-ul,asiza de pasti vin cu mielul.ce zici,ne primesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Garga e cam suparata pe mine ca nu am laudat-o deloc. Drept urmare ce stie o mica gargarita sa faca:

1. face bravo, pa-pa, si NU din cap
2. Imita animalele, catelul e ham uneori doar am, oriunde afara, in carti, la TV...adeseori adoarme si se trezeste zicand ham vaca clar MUUUU, iar pisica face mau sau uneori hamuu adica o pisica vaca-catel
3. baga formele la toba chicoo toate cerc, patrat, triunghi. la cel din urma se cam chinuie dar pan la urma reuseste, dc nu tipa
4. zice mama de la 6 luni, tata de la un an.
5.mazgaleste intens cu pixul pe o agenda, uneori scapa pe lenjerie, pantalonii ei.
6. arata f multe din jucarii sau obiecte din casa si ti le aduce daca-i zici, stie care cum sufra, dormitor, baie, bucatarie
7. stie sa arate nas, gura, urechi, ochii, parul si daca zici limba scoate limba (aioci uenori exagereaza)
8. daca ii zici sa faca cu ochiul, strange tare amandoi ochi.

pfui fug dar tre sa mai zic ...fata mea, isteata lu' mama, printesa lu' tata

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Anateo, te primesc, cum sa nu?! Poza asta e dementiala ...si ce de jucarii!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by asiza

O alta tema pe care tot vreau s-o propun cam de-o luna...

De la ce varsta v-ati gandit sa dati copiii la sport si cu ce sport ati incepe? (ca sper ca e toata lumea de acord ca pentru o dezvoltare fizica si psihica sanatoasa e absolut necesar sportul la copii)

Va pup...acum chiar ca ma duc sa bag o cafa...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Noi la 3 ani vrem sa-l dam la inot, dansuri sportive si tati neaparat vrea sa faca si karate.Eu sunt pro cate mai multe activitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Yagmur,Azelia bea apa din bibe cca.300ml/24h.Avem si canita de la primii pasi dar mai mult se joaca decat sa bea asa ca mergem pe varianta bibi,deocamdata.

Asiza, ne gandeam la dans,cred ca pe la 4 ani.Ii place mult muzica si dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yagmur - ivan bea din pahar cu pai, si bea destula, nu stiu cat dar il vad ca bea des

ca sport, inotul mi se pare potrivit si mie, sa nu mai zic de dans...ca daca seamana cu mine salsa scrie pe el

dianocica - imi pare rau ca iar ti.am trezit piticul cu grija cand sunteti singuri

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deny, raspund la tema: marc are undeva intre 11.5 si 12kg. ianis avea 10kg la 1an. la ianis am fost stresata mereu, e in general mofturos. si totusi s-a dezvoltat frumos... la marc ma intereseaza doar sa pape echilibrat, adica sa aiba ceva in stomacel la fiecare masa, urasc perioadele de boala cand nu papa nimic sau doar lapte... nu mai cantaresc mancarea si nici copilul :-))

yagmur, daca nu-i place cana nu-i o tragedie sa bea din bibe. noi bem din bibe avent apa, suc hipp, mai rar ii dai si ceai (cu miere si lamaie). un total max de 300ml/zi, sa zicem. plus lapte de 2 orix250. bea lichidele asa doar de 1 luna. dar insist cu ele de vreo 3 luni... nu te grabi sa cumperi cana avent, ai timp. incearca cu bibele daca asta e obisnuit sa foloseasca, ai vreme de canutze :-) dragutz e ca marc deosebeste dupa culoare... o chestie mare si alba e laptele, dimi si seara, restul sunt de sete :-))

asiza, asta ma intrebam pt ianis... de la 4 ani... ceva, inca nu stiu ce :-) tre sa vad ce-i place... si pana nu incearca el personal, sincer, degeaba imi suna bine/place mie :-)

kiki, , stie o gramada pt varsta ei

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, Kikineata, merci mult... voi incerca si eu; trebuie sa gasesc o solutie.. daca seamana cu mine e clar: eu daca beau un litru/saptamana
Asiza, ma gandeam la inot dar in Cluj doar de la 5 ani te primesc
Anateo, acum am citit in sus paginii ca sinteti bolvaniori... sa treaca repede bubitzele.. ale noastre sint mici, mici, albe, uscate... si nu trec - sper sa apuc sa vad si pozele.. ca am parte de o zi stresanta
Tema zilei: la 1 an - 10900 si 77cm
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Fost de dimineata in oras.. platit nu-s ce amenda. Profitat si retras apoi intr-o librarie dotata cu loc de citit.. mmmm.. m-am rasfatat vreo juma de ora, tolanita in fotoliul primitor si-am citit, si-am frunzarit, si-am citit. Si era liniste si nu era mai nimeni.. Mai vreau.

Dia, nasoala faza. Da crapa unii.. crez mai degraba ca e unele.. ca mai exista pe lumea asta si femeie tanara, frumoasa cu un copil superb si c-o masinuta simpatica..

Donia, botezul lui Grigore a stat pe muchie de cutit pana in ultima clipa din cazua varicelei lui Matei.. mi-era sa nu fi luat si el. Din fericire si la Matei s-a terminat exact la tzanc si a putut participa si el. Aoleu. Pare rau.. mai ales pt sperietura. Pup sa treaca.

Mormelvio, diaree peste febra aduce a enteroviroza. Antibioticele nu se opresc asa dupa cum zic unii si altii.. ci numai cu motive ff serioase; daca nu duci un minim de tratament pana la capat risti sa dezvolte rezistenta la el.

Kikineata, pt urmatoarele zile stai cuminte si nu mai toci bani. Daaa?? Promiti? Felicitari pt achizitii. Dupa folosire sa zici si la noi cum ii carutul?

Danita.. de mancat singur, hai.. mai treaca mearga. Da si cu lingurita si cu furculita??

Ktrinel gospodina, tralalalala..

Monique, ce-a zis dr?

quote:
Originally posted by Laura13
in fiecare noapte vrea cu noi in pat. si ma apuca toti dracii. pt ca nu reusesc sa dorm cu el in pat. nu pot. sa mor daca nu am incercat. poate imi vinzi niste ponturi. de o sapt am 2-3 ore pe noapte pe care nu le dorm ci il pazesc pe el. si sincer....sunt cam rupta.

Laura, eu (e drept inainte de operatia de polipi) nu puteam dormi cu Matei nici in aceeasi camera. Aveam odata oaspeti carora le-am cedat patul din dormitor si-am zis sa ne culcam in patul din camera lui Matei. Dupa vreun sfert de ora, in timp ce Matei sfaria, paria si ce alte sunete mai scotea.. eu am cedat nervos si m-am dus in sufragerie. Dupa alte 10 minute apare si Gabi.. asa ne-am culcat noi pe podea.

Chinico, hai c-ai fost azi dulce foc.

Off, Anateo.. ca sa parafrazez vorbele tale.. "cam asta despre noi" as zie doar asta?? Multa sanatate lui Seba. Si sa treaca repede.

Deny75, da faptul ca-i mai palida poate fi un semn de anemie. Dar nu si musai. De ce nu-i repeti analizele? iar greutatea deloc nu mi se pare ingrijoratoare. Grigore are la 1 an si 2 luni vreo 9300g.

tema cu bautul laptelui:
1. biberon, musai cu tetina mica
2. in brate, cuibarit in mine
3. nu si-l tine singur

tema cu imbaiatul impreuna:
- inca nu, dar nu din motive de igiena.. ci ca inca nu mi se pare safe pt conu. Dar poate la vara incepem. Si apropo Donia, de cate un pipi mic.. mie nu mi se pare grav. I-oi lasa sa se balaceasca/joace si apoi la final urmeaza ridicatul in picioare, sapunitul si clatitul.

tema cu sportul:
1. mers pe jos. Si zburdatul in parc. Zilnic si pe orice vreme. Nu radeti.. daca nu ma credeti veniti in parc unde daca vad in fiecare zi cativa copii, nici nu folosesc degetele de la o mana . Restul or hiberna. Asa, sa revenim la subiect: in acelasi ton, drumetii si mers prin padure si pe munte. De cand se poate si incet, incet. Si un NU categoric caratului in brate. Matei nici nu a stiut ce-i aia carat in brate.. cand obosea se urca in carut sau in rucsac.
2. balaceala in piscina. In afara ca e atat de placut si extrem de sanatos sa te joci cu/in apa.. te mai si racoresti in zilele caniculare. Apoi normal, inot. DE cand?? Pt asta tb sa gasim o piscina potrivita.. care sa fie si aproape si accesibila ca pret si.. Nu e nici o graba, de inotat orium va invata.
3. ski, dar pe la 4 ani.

Mai incolo vor veni si tenisul, sporturile de echipa, cele de atac&aparare, etc.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salut! doua teme, deci.. :)
aia cu greutatea, si eric e la aia grei, 12.600 acum vreo doua sapt, ceea ce e foarteeee bine, minunat si mai ales, nesperat, contampland cantitatile infime pe care le papa. si daca pana acum imi cam puneam latu' de gat cand il vedeam ca nu haleste, acum sunt muuult mai relax (o fi si de la magne), mai ales ca vaz ca se poate si-asa, si de mers..tot spre inainte mergem :))
cu sportul.. da, evident, miscare va face.. ca va alege sa bata mingea cu ta-su' in fata blocului (sau pe pajisti canadeze ) sau ca va vrea sa faca ceva anume..tine de el si de "veleitatile" pe care le arata in domeniu... dar sport de performanta, ma rog la al de sus sa nu :) pt ca e greu, pt ca presupune sacrificii enorme, uneori greu de inteles sau de explicat pe limba copilariei, si mai ales pt ca "repercusiunile" apar ceva tarziu in viata (sportul de performanta te consuma cat esti tanar..dupa care..daca ai realizat ceva in perioada de glorie, felicitari, esti cineva, dar..cazurile sunt rare..si e tare greu la treij' de ani sa recuperezi lipsurile..chiar si educationale; in plus, o pregatire fizica adecvata unui sport de performanta este departe de antrenamentul basic de dinaintea orei de sport...si de cele mai multe ori iti cere sa-ti depasesti limitele, si lucrul asta se va simti mai tarziu, cand o sa scartaie genunchii si vertebrele cu vreo 10 ani inaintea alorlalti care faceau flotari din deget pe telecomanda :))) ).

iacata si ce-am scris acu' ceva timp la acelasi subiect la "parintii intreaba":
"pai..ce sa zic.. inot cu siguranta, ca tot suntem la malu' lu' marea, si ar fi chiar funny sa nu stie sa inoate.. dar ceva light, doar de distractie si socializare :) apoi...om trai si-om vedea :) cupilu' va fi lung, asta e cert, si cu siguranta vom tinde catre ceva gen volei, baschet, handbal, in primul rand pt ca sunt sporturi de echipa, si pe langa abilitatile fizice, dezvolta persoana, o implica in situatii de grup, ma rog, intelegeti voi, nu despic acuma firu'-n patru :)) si in al doilea rand, pt abilitatile mostentite (progenitura provine dintr-o lunga generatie de "sportisti" de performanta, care mai de care, de la bunici incoace..). dar repet, totul va fi de "fun", alegerea va fi a lui... ca poate dansul se doreste sahist, si noi ii ridicam la greu mingea la fileu :)))"

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput