Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by anateo2004
pe unele zone sunt ca niste pete rosii,in alte zone bubite mici rosii.deci e ceva viral acu poate fi:rujeola/rubeloa/roseola sau alta infectie virala care da eruptii.si sunt multe deastea.

mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Fix asa are Denis de vreo sapt jumate...fara febra, doar bubite. Nu e varicela. Medicul ne-a zis ca e urmare a infectiei virale pe care a avut-o si ca sa nu ma stresez ca trec de la sine...daca nu trec intr-o sapt, iar merg la medic...el a mai avut o data asa, cand am fost in spital si au trecut si alea...Pupici

Monique, sa veniti cu vesti de la medic! Sanatate multa zmeului!
Chinico,
Alexandraaaaaaaaaaa
Dianarus

Ma duc sa-mi bag nasu' intr-o cafea ca-s cam zombie...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deny75

Propun si eu o TEMA

GREUTATEA FULGULETILOR

Fetita mea are 1 an si aproape 3 luni si doar 9 kg. ,desi mananca foarte bine.Ma gandesc ca nu asimileaza ceea ce mananca.Este si usor incercanata si e si putin palida(lipsa fier?!)Cand era mai mititica i-a iesit o usoara anemie pe care ,zic eu, am corectat-o.

DENY mami de AZELIA 26.10.2006

POZE

Denis e categoria grea ...undeva peste 12 kg, dar nu stiu exact ca nu l-am mai cantarit de la 11 luni...

Daca esti ingrijorata eu zic sa-i faci analizele de sange. Doar asa iti dai seama cu certitudine daca e ceva in neregula.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Deny, Sara Maria are 9 kg la 1 an si 2 luni. Nu-mi fac absolut nici o grija, cu asta m-am obisnuit in timp. Asa eram io, poate mai rau cand eram mica...in schimb varul de pe pereti il mancam.
Atata vreme cat are analize sange bune, nu e apatic copilul, e miscaret si inteligent atat cat se poate pentru varsta lui, iti zambeste, papa chiar nu mai conteaza. Da am auzit de cazuri de malabsorbtie cand copilul papa fff mult si nu ia in greutate. Atunci da faci analize amanuntite, dar asta ar insemna sa nu prea ia in greutate.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Nu am recuperat nimic din urma.. sper ca toata lumea este bine, cei bolnaviori se simt mai bine, mamicile au scapat de raceala, etc, etc
Am si eu o intrebare: Luca abia daca bea apa... cana Nuby nu-i place; am nevoie de sfaturi ce sa fac? Ce alte cani sa incerc? Ma gandeam sa ii cumpar Cana Magic Avent, cana cu pai... aveti alte propuneri?
Se pare ca nu i-a iesit nu stiu ce analiza bine si ca are legatura ca nu bea lichide suficiente.. el papa dim 250ml lapte, seara vreo 150 max si in cursul zilea nu cred ca mai mult de 50 ml apa. Ceai nu bea deloc
Va pupYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

O alta tema pe care tot vreau s-o propun cam de-o luna...

De la ce varsta v-ati gandit sa dati copiii la sport si cu ce sport ati incepe? (ca sper ca e toata lumea de acord ca pentru o dezvoltare fizica si psihica sanatoasa e absolut necesar sportul la copii)

Va pup...acum chiar ca ma duc sa bag o cafa...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Yagmur, Sara nu bea deloc apa. De trei zile patru am demarat operatiunea apa din canuta. Canuta Avent nici sa n-o vada, cea cu pai la fel...in schimb doua canute mai ordinare de la primii pasi sau nuby, habar n-am le vrea doar ca trag putin supapa ca altfel nu poate trage. In schimb ea bea suc si io-l consider lichid cred ca ajunge la 200 - 250 pe zi. Si in capul meu tamp si apa din lapte, legume, fructe tot apa e. Suc nu bea deloc? Sau zeama de la supa spre finalul pranzului?? Compot prospat de gutui ai incercat?

quote:
Originally posted by Yagmur

Neatza,
Nu am recuperat nimic din urma.. sper ca toata lumea este bine, cei bolnaviori se simt mai bine, mamicile au scapat de raceala, etc, etc
Am si eu o intrebare: Luca abia daca bea apa... cana Nuby nu-i place; am nevoie de sfaturi ce sa fac? Ce alte cani sa incerc? Ma gandeam sa ii cumpar Cana Magic Avent, cana cu pai... aveti alte propuneri?
Se pare ca nu i-a iesit nu stiu ce analiza bine si ca are legatura ca nu bea lichide suficiente.. el papa dim 250ml lapte, seara vreo 150 max si in cursul zilea nu cred ca mai mult de 50 ml apa. Ceai nu bea deloc
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Neatza,
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

varsta Luca

dani nu a vrut deloc apa din bibe. niciodata, nici cand erau 40 de grade afara. ne jucam cu un set de canite de plastic, eu ii aratam cum bem cafea/ceai din canite, a dus si el la gura. atunci, repede repede i-am pus apa. si a baut. apoi am cumparat de la nuk cana cu pai. a invatat din prima zi ce si cum cu paiul. acum bea apa. la noi secretul a fost ca din cana/cana cu pai sa nu primeasca nimic altceva decat apa, pana a dat de gust, sau a inteles ca atunci cand ii e sete bea apa. nici el nu prea bea peste zi, decat daca ii pun eu cana la gura, parca isi aduce aminte ca ii e sete si bea 1/2 de cana. acum ne intelegem bine si cu cana cu supapa si cioc de la primii pasi

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

O alta tema pe care tot vreau s-o propun cam de-o luna...

De la ce varsta v-ati gandit sa dati copiii la sport si cu ce sport ati incepe? (ca sper ca e toata lumea de acord ca pentru o dezvoltare fizica si psihica sanatoasa e absolut necesar sportul la copii)

Va pup...acum chiar ca ma duc sa bag o cafa...

Slideshow

de la 2 ani in sus...

tatsu a zis ca il da la jiu-jitsu ( karate) ....dar mai incolo dupa 5-6 ani

mie inotul mi se pare un sport bun pentru inceputm,la varsta lor frageda..antreneaza cam toata grupele de muschi...

mai rumegam..

Alina,mami de Mihnea-Octavian

editez ca sa spun ca eu as mai cocheta si cu dansurile....mie imi place enorm sa dansez si fi-miu vad ca ma mosteneste..la urma urmei e si dansul un sport, nu?..adica te mentine in forma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

..si bine ca am editat sub semnatura!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

poze din decembrie
deny seba la 1 an avea 10,400g.
yagmurnu stiu cate lichide bea.suc cam 100ml,tztz nu poate fi contorizata,iar apa are o cana cu cioc pe care nu i-o dau niciodata plina ca daca o prinde ii place sa o gloleasca-bea initial cateva guri dupa care trage si scuipa si se uda tot.si nici nu pot sa o iau ca incepe sa urle.asa ca ii pun cantitati mci de mai multe ori pe zi.eu ma iau mai de graba dupa nr de pampersi pe care il schimb.
azisacred ca atunci cand va merge la gradi.inotul pt astia mici la noi e fff scump.la bazin stadionului national-unde e un pret acceptabil ii primeste de la 4 ani.fimea face la gradi dansuri.iar acu in februarie o duc la ski,iar la vara va merge cu gradi la inot.

Mergi la inceput