Fulguleti de nov-dec 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

M monique off...insanatosire grabnica zmeului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by dianocica

neataaaa!

doamne, mor de dragul lui. iar...e o nebunie noaptea. e atat de bun de strans in brate, cand vine si se lipeste cu spatele de mine, se muleaza perfect, si ma pune sa pun si o mana pe el. si miroase...doamne cum miroase..si perisorul ala fin fin care-mi intra in ochi, in gura...doamne..am mai zis ca mor de dragul lui?

vad ca in fiecare zi mori de dragul lui

gresit! de cateva ori pe zi, in fiecare zi! cel putin . serios acum, pur si simplu nu-mi vine sa cred. cat de frumos poate sa fie totul. dimineata, cand se uita mine si zambeste instantaneu, de fapt cand imi zambeste pt orice. si cand ma trage de pantaloni, si cand imi intoarce fundul, si cand danseaza pe zgomotul ceasului de bucatarie, si cand alearga la tv sa-mi arate vaca fulga. si sute si sute de momente pe care as vrea sa le filmez. pe toate. pt ca sunt atat de multe incat mi-e asa frica sa nu uit ceva...:((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

v-am zis acu cateva zile ca seba face febra.deci a facut pana in noaptea de vineri spre sambata,doar febra fara alt simptom.nu stranut,nu tuse,nu rosu in gat,nu scaun prost nimic.sambata i-au aparut niste bubite,am zis gata face varicela-el e vaccinat dar a stat nas in nas cu sorsa-duminica bubele s-au extins-are pe cap,pe fata,spate si burta.pe unele zone sunt ca niste pete rosii,in alte zone bubite mici rosii.deci e ceva viral acu poate fi:rujeola/rubeloa/roseola sau alta infectie virala care da eruptii.si sunt multe deastea.pe seara ma duc la Sp Victor Babes,poate ii iau si niste sange sa ii faca niste anticorpi.asa la dr-a de fam sau pediatra ma duc cam de pomana ca nu pot citi prin el,pot sa isi dea cu parerea e asta sau asta.anticorpii ar fi singurii care ar pune un diagnostic de certitudine.a si a mai facut si o ciuperca pe limbacam asta despre noi.
lavinia sunt alaturi de tine.stiu ca iti faci griji,dar totul se va termina cu bine.operatia e de rutina,ca sa zic asa si la noi.e greu cand doctorul e mai "ursuz",dar spunea bine cineva ca pe tine te intereseaza profesionalismul nu calitatile lui sociale.
doina bine ca n-ai patit nimic!
dianarus cat a fost cald le faceam baie la comun.adica tasu se spala,isu tragea siplu ,umplea cada si bagam copii.se jucau si apoi ii scoteam pe rand,intai seba si teo la final.acu le fac dus,pe rand.
din ciclul ce face fulguletul pai vocabularul lui e in 95% ocupat de cuvantul mama.il spune aproape mereu,cand vrea ceva,cand nu vrea ceva,pe toti ne chema la fel si intelegeti voi.rareori spune tata,o singura data s-a uitat la stef,i-a pus degetul in piept si a zis clar si raspicat:tata.cand iesim afara sau pleaca cineva spune singur pa-pa.face cucu bau-el zice ba-ba.si cam asta.
mergea bine,acu de cand cu febra se cam clatina,se catara pe cal ca sa ajunga pe birou sau in alte zone mai inalte.iar jucariile in general ii place sa le imprastie.a si roade tot ce apuca.eu nu pot sa ii las carti,hartie la indemana ca le mananca.
laura sa vezi ce frumos se doarme cu doice parfum!ce moliciune!
ma duc ca trage de mine.
pupici bolnavirilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dayanara

monique - cum e baiatu? mai are febra ?
e ceva virus prin bucuresti?

ivan si dayanara

e la dr cu cel mic, ii scazuse febra cand am vorbit eu cu ea si chiar a papat putin zmeul..zmeul tot zmeu..papa si cand e bolnavior!

ne va zice mai multe cand revine ea!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura o sa vina de la sine. asa cum ai uitat sa masori gramele pe care le mananca (sper ). o sa uiti sa te stresezi , trebuie doar sa ai incredere. d nu coboara niciodata pe la picioare. daca sunt eu la margine, ma escaladeaza. deci stiu ca n-o sa plece noaptea

dayanara si eu tot la porcarii ma gandesc. aia cu daca se intampla ceva cat suntem amandoi acasa...sa nu incui usa..sa poate intra cineva... numai porcarii. si acu' mi-ai adus iar aminte

monique ne gandim la voi

kikineata si d tot de-a latul, si eu tot pe 10cm. si n-as fi zis ca incap...da' incap si ma mai si odihnesc bine. langa el...oricum e bine

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

anateo, sunt chiar curioasa ce iese la anticorpi. ianis a facut o chestie de-asta la 1 an, febra 39-40 3 zile, apoi eruptie pe tot corpul... si nici acum nu stiu ce a fost...
sanatate!!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

anateo la alergolog ati ajuns?noutati?
...cica si pe noi ne-ar paste o rubeola...

monique bafta mare zmeului!

io gata pe azi. ma duc acasa. la shefa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by chinico

anateo la alergolog ati ajuns?noutati?
...cica si pe noi ne-ar paste o rubeola...

monique bafta mare zmeului!

io gata pe azi. ma duc acasa. la shefa.

Beatrice (13.12.2006)

si io... astept in continuare 432?
pupici sefei. ok, hai, si tie

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

chinico n-am ajuns,tocmai ce ne programasem,dar a inceput febra.sper sa ajung sapt viitoare.
pupici sa treaca trepede
dianarus si eu am patit cu teo ceva asemanator,era mai maricica 1,6ani.a facut febra,dar gatul era nasol,dr-a ne-a dat antibiotic si dupa a doua doza,bube.ne-am dus la sp,i-au facut analize,hemoleucograma era ca de infectie virala.i-au facut anticorpii si pt cativa virusi,dar n-a iesit nimic pozitiv.asa ca diagnosticul a fost eruptie virala sau alergie medicamentoasa.asa ca nici acu nu stiu ce a avut.am tot zis ca ii fac analize sa vad daca e alergica la peniciline-din gama asta era antibioticul.oricum nu i-am mai dat nicidata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Propun si eu o TEMA

GREUTATEA FULGULETILOR

Fetita mea are 1 an si aproape 3 luni si doar 9 kg. ,desi mananca foarte bine.Ma gandesc ca nu asimileaza ceea ce mananca.Este si usor incercanata si e si putin palida(lipsa fier?!)Cand era mai mititica i-a iesit o usoara anemie pe care ,zic eu, am corectat-o.

Mergi la inceput