Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi ne-am trezit azi la 9.30 am stat nitel cu "papa" ca mami a mai dormit pana la 10,apoi ordine prin casa,sotu a iesit cu cainele si cand s-a intors l-am intrebat pe Matti cine a venit si el mi-a raspuns ca papa-Igor deci ,am baiat mare stie tot.......am iesit afara si noi la sanius,dar nu ne place deloc asa ca am pus sania la mica publicitate ca o vand,ca si asa n-am unde sa o mai tin,o vand la juma de pret numai sa se duca.Am fost la banca sa verific cardul nik,pe mne ma scot astia din minti cu alocatia asta.Copilul a adormit subit pe drum,l-a omorat pe Ste va dati seama ca l-a carat numai in brate dus-retur si doarme de la 12 jumate,sper sa continue cu programul asta,ori o fi o nebunie de a mea dar de fiecare data cand face vaccin se schimba daca a fost in rau se schimba in bine si invers (sper ca m-am facut inteleasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Hello fetele!

Sephora am vrea sa fin noi asa motorizati, dar nu suntem. Masinuta si tractorul sunt ale unui verisor, si le-a putut proba si luca pt ca copilul nu era acasa iar noi am profitat. Speram sa avem si noi una din ele cam pe la Pasti, cred ca o sa vina iepurasul cu cadoul. Legat de scos oale, farfurii si restu din dulap e mare fan si Luca, dar la mine am legat cu elastice tot ce poate deschide el, usi la dulapurile din bucatarie, seltarele de la mobila ... deci toooot. Si asta pt ca iainte sa le leg s-a bagat in dulap si mi-a luat niste castronele din sticla si le-a facut varza.

Lili unde mergi la partie, la V.Dornei?

Roxana felicitari pt fratior , sarcina usoara in continuare si sanatate maxima

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Mamilili si io sunt mare fan UCB si mereu cand ma duc in Italia ma opresc la unchiul Benetton asa-i zic io,ca e exact la udine la 20 km de unde stam noi,asa ca-l vizitez des,sa vezi cata castelul are (bine,nu intelege ca ma duc la el acasa),ma duc la magazinul care e pe 3 nivele si e suuuper.A venit soramea din Spania,a fost la shopping cum se zice acum,a venit cam "deluza" ca nu erau asa lucruri ca asta vara.E la nebuniii (retine 3 de I) mai fac si io selectie si va arat doar a nu stiu cata parte din ce am parte in fiecare zi.Ma bucur ca aud ca si Mathias ati face nebunii,sa vezi si tu cum e.Sper sa nu te superi,da stiu ca esti fata de comitet.

Roxana01 felicitari ptr "cuc",sarcina usoara in continuare si numai bine,mai da pe la noi cand ai timp si chef.

Fetelor la piersicute au inceput sa apara primi fratiori,sper sa nu se supere ca le spionez,dar am prietenele acolo.Am vazut un filmulet cu intalnirea dintre sora mai mare si fratiorul abia nascut,m-am emotionat pana la lacrimi.E foarte frumos,cinste fetelor care au tupeul asta.

Mergi la inceput

Scumpik aha am inteles,atunci pot sa-i arrat lui Matti pozele si-o sa-i explic.Io nu leg ca oricum totul e dezlegat,muscat cu dintii,rupt si daca nu reuseste avem niste urlete de zici ca-l tai in bucati si mai pun si sare.

Hai ca am monopolizat tot DC-ul,unde sunt fetele?ca vb aici de una singura,se vede ca am baiat cuminte nu?
Sau stau pe aicea sa ma mai aleaga baietii odata ptr concurs,poate de data asta imi apare si mesajul.

Mergi la inceput

Sephora eu sunt pe aici ca sotu se uita la otv la farse si copilutul meu doarme, asa ca si eu sunt libera...astept sa ma aleaga si pe mine la conc

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

lullabay, super Stefan si de ochi nu mai zic nimic sa nu-l deochi! daca as fi avut fata te-as fi chemat la masa sa negociem! poate te faceam cu o nora si eu cu un ginere! dar tot nu-mi pierd sperantza ca poate poate imi fac si o fetitza!
Roxana, felicitari! Sarcina usoara in continuare si sa fie sanatos!
lili, sephora, dar chiar ca umblarete si aventuriere de mici!
xandrutza, multumim de cafea! tare bine arata!
scumpik, cum mai sunteti cu gatul?
itzy, cum ai tuns papusica?

insanatosire grabnica bucuriilor bolnave!

o duminica placuta!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

beatrix Luca e mai binisor, nu mai tuseste asa mult si nu mai are asa multi muci. Mersi de intrebare

Mergi la inceput

vad ca nu mai e nimeni...merg sa fac o budinca, poate intre timp mai apare cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Xandrutza,Lili,Lilina,Beatrix multumim
Roxana sarcina usoara !
Ce liniste e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui
Lili unde mergi la partie, la V.Dornei?

Nu, azi am fost la Sucevitza. Saptamana trecuta am fost la o partie noua, la 40 km de oras, super frumos si intim, nocturna, teleski, tot ce vrei.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput